Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei din 23 Iulie 2018

Written By NIKE B. on luni, 23 iulie 2018 | 05:58


Horoscop pentru femei din 23 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Te vei lovi de dezacordul unui prieten intr-o chestiune destul de importanta pentru tine. Conflict de interese, pareri diferite si disensiuni vor crea tensiuni care s-ar putea sa strice o anumita relatie.

Horoscop pentru femeia din Taur

Ca sa castigi banii in plus pe care ti-i doresti, va trebuie sa fii un pic mai viclean sau vicleana decat de obicei. Nu tot ce vrei in viata se poate obtine pe cale directa, asa ca o strategie subtila te va ajuta sa iti faci protofelul mai greu. Totul depinde de tine!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va trebui sa iei in considerare ideea schimbarii meseriei sau a locului de munca, in ciuda faptului ca perspectiva te cam sperie. Oricat de mult o urasti, schimbarea e necesara din cand in cand. Decat sa te afunzi intr-o situatie nesatisfacatoare, mai bine faci o modificare benefica pentru viitorul tau.





Horoscop pentru femeia din Rac

Oscilezi intre doua dorinte si vanezi doi iepuri deodata. Stii ce se spune despre asta, nu? Daca nu vrei sa ii ratezi pe amandoi, va trebui sa decizi ce anume iti doresti mai mult.

Horoscop pentru femeia din Leu

Ziua sta sub semnul unei experiente emotionale puternice. Stai pe un butoi de pulbere si, in orice moment, situatia poate scapa de sub control. Va trebui sa te aduni si sa faci ceva demersuri pentru a tine lucrurile in frau.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cauti siguranta si certitudine intr-o forma cam agresiva astazi. Ii fortezi pe cei din jur sa iti dea raspunsuri pe care nu le au si provoci nemultumiri si reactii destul de acide. Cauta sa iti dozezi agresivitatea in abordare!







Horoscop pentru femeia din Balanță

Copiii cer atentia ta astazi, mai ales in ce priveste anumite probleme de sanatate. Trebuie sa acorzi mai multa atentie mediului in care locuiti, pentru a-i proteja de neplaceri. E o perioada in care sunt mai sensibili decat de obicei.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Copiii cer atentia ta astazi, mai ales in ce priveste anumite probleme de sanatate. Trebuie sa acorzi mai multa atentie mediului in care locuiti, pentru a-i proteja de neplaceri. E o perioada in care sunt mai sensibili decat de obicei.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Abilitatea ta de a face parteneriate de succes te scoate astazi dintr-un impas. O problema care nu pare sa aiba rezolvare se va aplana, cu ajutorul cuiva drag. Trebuie doar sa ceri ajutorul!




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nelinistea, idecizia si opiniile in contradictoriu vor tulbura armonia generala a zilei. In acest context, iti este cam greu sa separi adevarul de parerile subiective. Aflarea adevarului va necesita mai multe incercari, dar nu e cazul sa renunti. Gandeste, inainte de a vorbi!





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi, eforturile tale de a inainta in viata si activitatea ta vor intalni rezistenta. Cei din jur se simt presati de nevoia ta constanta de a fi cu un pas inainte. Ori mergi in ritmul tau, dar te desprinzi de ceilalti, ori mergi in rand cu ei si te adaptezi!







Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi, vei fi in fata unei propuneri venite pe nepusa masa, din partea unei persoane care face banii pe banda rulanta. Situatia incerta in care te afli de ceva vreme te face sa iei in serios ideea pe care ti-o propune, in ciuda faptului ca e brusca si nu stii la ce sa te astepti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții