Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei din 24 Iulie 2018

Written By NIKE B. on marți, 24 iulie 2018 | 05:37


Horoscop pentru femei din 24 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Decizia de a schimba directia unei actiuni va cere un efort de vointa din partea ta. In prima faza, totul pare stralucitor, nou si atractiv. Cand iti dai insa seama de ce trebuie sa faci pentru a duce la bun sfarsit ce ai inceput, s-ar putea sa ai cateva remuscari. Lucrurile nu vor fi simple!

Horoscop pentru femeia din Taur

De obicei, tii totul in tine si te indrepti spre propriile resurse, atunci cand iti e greu. Astazi, va trebui sa iesi din carapacea in care traiesti, pentru a cere ajutorul intr-o problema. Si pentru ca nu ai mai facut-o pana acum, iti va fi deosebit de greu!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Schimbari neasteptate si turnuri ciudate sunt prevazute pe ziua de astazi. Daca stii ca ai o fire impulsiva, ar fi bine sa eviti contextele sociale in care ai putea fi in centrul atentiei.





Horoscop pentru femeia din Rac

In sfera profesionala, e nevoie sa faci schimbari. Progresul inseamna imbunatatirea constanta a laturii creative, asa ca ai de lucrat in acest sens, daca nu vrei sa ramai multa vreme la acest nivel.

Horoscop pentru femeia din Leu

In sfarsit, dupa o perioada grea, vezi o lumina la capatul tunelului. Capeti increderea necesara pentru a-ti face ideile auzite pentru a pune pe picioare un plan pe care il aveai in gand.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Chiar daca ai de ales in plan sentimental, nu e cazul sa iei o decizie. Mai bine mai explorezi optiunile, pentru ca persoanele din jurul tau sunt pline de surprize.





Horoscop pentru femeia din Balanță

E mai usor ca niciodata sa te intinzi atat cat iti este permis. Nu gasesti nicio problema in faptul ca trebuie sa respecti anumite limite, pentru ca o anumita maturizare iti permite sa te conformezi situatiei.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

O mare doza de energie te inunda astazi, dar poate fi cu doua taisuri. Totul depinde de atitudinea ta si de felul in care decizi sa te folosesti de aceasta energie. Trebuie sa inveti sa o controlezi, pentru a evita actiunile impulsive.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Iti pasa numai de prietenie, in toate formele ei. Nimic nu te anima mai mult astazi, nici sexul, nici flirtul nici alte lucruri similare, care pot aduce adrenalina vietii tale. Totul e mai profund si mai hranitor, din punct de vedere spiritual.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Simtul datoriei si nevoia de libertate sunt cele doua mari teme ale zilei. Ambele exista in tine si lucreazai unul impotriva celuluilalt, in asa fel incat sovaiala nu te lasa sa faci niciun pas inainte. Deciziile de moment nu sunt indicate astazi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Uneori, e bine sa te retragi in urma si sa ii mai lasi si pe altii sa isi asume responsabilitati. Nu iti sta in fire, pentru ca preferi ca lucrurile sa fie facute de tine. Dar nu e o idee rea sa iti mai permiti sa te relaxezi, din cand in cand.





Horoscop pentru femeia din Pești

Nu iti intelegi partenerul si petreci o buna parte din timp analizandu-i psihologic faptele si vorbele. Iti dai seama ca ceva se petrece cu perechea ta si astrele sunt de partea ta in incercarea de a empatiza.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții