Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei din 30 Iulie 2018

Written By NIKE B. on luni, 30 iulie 2018 | 06:14


Horoscop pentru femei din 30 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca faci pe serioasa, nu vei reusi sa mergi mai departe de aparente cu cineva drag. Asa ca lasa masca asta rigida la o parte si incearca sa vezi lucrurile in profunzimea lor. Celalalt are nevoie de orice, dar nu de seriozitate. Pliaza-te pe nevoile lui, macar o zi!



Horoscop pentru femeia din Taur

Sunt posibile conflicte cu oamenii care nu sunt de acord cu ideile tale. Dorinta de a avea un cuvant greu de spus te face sa adopti o atitudine cam agresiva in fata celor care ti-ar putea sta in cale.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Dragostea iti flutura pe sub nas si tu iti ocupi mintea cu alte lucruri! Cel sau cea care e in inima ta te surpinde cu un apel in ultima clipa! Profita de asta si lasa restul grijilor pe maine!






Horoscop pentru femeia din Rac

E o zi in care viata retrasa, undeva la tara, iti surade mai mult decat stilul de viata agitat al metropolei. Simti nevoia unei linisti generale in jurul tau, pe care nu ai mai incercat-o de mult. O vacanta ar putea fi solutia de care ai nevoie!


Horoscop pentru femeia din Leu

Ai parte de schimbari neasteptate astazi. Chiar daca lucrurile merg destul de bine, incerci o usoara nemultumire. Vrei ceva mai mult, dar nu stii exact ce anume.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu poti sa fii in doua locuri deodata, asa ca va trebui sa te coordonezi mai eficient, pentru a-ti putea onora indatoririle. Incearca sa iti intocmesti un plan de bataie, de obicei e cea mai buna metoda pentru a eficientiza munca!






Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca va veti lasa inteligenta sa zburde veti descoperi ca e cea mai buna metoda de a rezolva problemele. Veti jongla cu ideile si conceptele si va va veni foarte usor sa le si comunicati. Folositi-va de energia asta pentru a va atrage beneficii pe plan profesional.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o influenta frivola in aer si raporturile intime foarte intense par a fi definitorii pentru aceasta zi. Ai tendinta sa incerci sa ii domini pe cei din jur. Inainte de a-i schimba pe ei, mai bine analizeaza-te atent pe tine!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ai energia si sanatatea necesare pentru a intampina orice problema, fie ea de natura fizica sau intelectuala. Eficienta si buna organizare te scot in evidenta in fata persoanelor a caror parere iti poate influenta viitorul.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai tendinta de a lua lucrurile prea in serios in ce priveste intentiile cuiva astazi. Propriile tale emotii confuze sunt proiectate in cei din jur, dar ei nu au nicio legatura cu ceea ce traiesti tu.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu trebuie sa iti mai faci griji in ce priveste banii. Nu trebuie sa te mai intrebi daca e cazul sa cheltui sau sa economisesti, e cazul sa te relaxezi si sa iti permiti un moment de respiro.






Horoscop pentru femeia din Pești

O fapta buna, implica o recompensa. Faptul ca o faci insa, nu inseamna si ca trebuie sa ceri ca celalalt sa iti fie vesnic recunoscator. Daca tot accepti sa oferi ajutor, fa-o de dragul de a ajuta, nu pentru a avea beneficii ulterioare!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții