Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei din 13 August 2018

Written By NIKE B. on luni, 13 august 2018 | 07:25


Horoscop pentru femei din 13 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Ziua de azi iti ofera posibilitatea de a-ti face relatia sa infloreasca. E un aer aveturos care pluteste in jurul tau, de care trebuie sa profiti. Lasa televizorul sa se odihneasca si iesi in oras!


Horoscop pentru femeia din Taur

E evident ca o persoana din imediata apropiere e cu totul captivata de tine, dar ai ceva retineri cand vine vorba sa ii raspunzi cu aceeasi moneda. Nu e vorba ca nu ar exista atracție reciproca, dar ai ceva treburi neterminate de rezolvat

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Felul in care iti pui in valoare latura misterioasa este irezistibil pentru cei din jur. Iti place sa joci in acest fel si reusesti sa determini pe cineva cu totul special sa vrea sa te cunoasca mai bine.





Horoscop pentru femeia din Rac

E o zi care ii aduce pe oameni impreuna, in feluri placute. Comuniunile armonioase si relaxante sunt favorizate. Toti cei din jur reusesc asta, numai tu si partenerul de viata nu reusiti! Poate ca atitudinea ta autoritara are ceva de-a face cu asta...

Horoscop pentru femeia din Leu

Iubirea si romantismul sunt mai mult lucruri abstracte in momentul acesta decat experientele fizice si senzualitatea care te incanta in mod obisnuit. Corpurile ceresti indica o implicare mai mare in discutii sau cel putin incercarea de a intelege cele mai fine parti din jocul dragostei. Asta te ajuta sa apreciezi aspectele mai subtile care au un efect puternic in relatia ta cu celalalt.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu reusesti sa punctezi exact ce anume a declansat aceste ganduri in mintea ta, dar e cert ca incepi sa vezi lucruri care, pana acum, nu le-ai observat. Ai ajuns in punctul in care stii exact ce trebuie sa faci pentru a-ti imbunatati relatia. Iti vei uimi partenerul cu initiativa de care dai dovada.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca relatia dintre tine si partener pare sa nu mai aduca nimic nou, e cazul sa faceti ceva care sa va aminteasca de ce sunteti impreuna.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi e posibil sa nu prea intelegeti ce se intampla intre dvs si partenerul dvs. Exact cand lucrurile incepeau sa mearga bine iar relatia sa intre pe un fagas normal, o situatie neprevazuta vine si da totul peste cap. In loc sa va enervati si sa va consumati din cauza a cele intamplate, ar fi mai indicat sa lasati sa se stinga totul de la sine! Veti realiza ca, in definitiv, a fost doar o situatie neplacuta, care nu a schimbat insa cu nimic relatia dintre persoana iubita si dvs.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Se contureaza o zi plina de romantism. Atmosfera aceasta te face sa simti nevoia sa duci relatia mai departe. Daca esti in cautarea cuiva special, e bine sa adopti o atitudine temperata si sa nu te chinui prea mult sa atragi atentia.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Relatia ta nu mai e asa cum ti-o doresti, dar nu e cazul sa renunti. Stii bine ca mai e un lucru pe care il poti face pentru a salva lucrurile, dar de care iti e frica. Lasa temerile la o parte si nu lasa un lucru bun sa se duca pe apa sambetei.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Relatia ta e romantica, dar intr-un fel ... isteric. Ceva ce pare foarte amuzant e, pentru cei ce va privesc din afara, o mare doza de imaturitate si excentricitate.





Horoscop pentru femeia din Pești

Energia zilei aduce o acea doza de dulceata care face lucrurle sa para roz in relatie. O cina la lumina lumanarii e gestul perfect pentru a-ti uimi partenerul de viata.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții