Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 18 August 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 18 august 2018 | 09:41


Horoscop pentru femei din 18 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Castigati simpatia cuiva prin felul energic si original in care va comportati astazi. Nu sunteti dispus sa incetiniti insa pasul pentru a va alinia la dorintele celor din jur.

Horoscop pentru femeia din Taur

Prietenii sunt cam cicalitori in aceasta perioada. Va cer sfaturi, dar nu sunteti in dispozitia necesara pentru a-i ajuta. Nu va fie frica sa spuneti "nu", daca nevoile personale o cer.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Un prieten nu va apreciaza la adevarata valoare si sunteti gata sa trageti linia in relatia cu el. De teama sa nu creati o furtuna in paharul cu apa, ati tacut pana acum, dar fiti atent la cum va exprimati gandurile. E vorba de propria viata, nu de un pahar cu apa.





Horoscop pentru femeia din Rac

Aveti tendinta sa dati inapoi in fata celor din jur si ii veti induce in eroare pe cei care se bucurau de comunicativitatea dumneavoastra. Daca le explicati motivele, totul va fi bine. Impartasiti-va sentimentele si va veti simti mai bine decat daca va retrageti in umbra.

Horoscop pentru femeia din Leu

Incepeti sa va dati seama ca siguranta sublima se gaseste in propria persoana. Va va fi mult mai usor sa va confruntati cu fortele care va formeaza universul, pentru ca aveti mai multa incredere in dumneavoastra insiva.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Evitati orice fel de confruntare astazi, chiar daca prietenii si rudele va sufla in ceafa. Daca aveti rabdare, relatiile dumneavoastra vor fi mai interesante.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Aveti prea multe optiuni in fata ochilor si va este dificil sa faceti o alegere. E timpul pentru o gandire sistematica, prin care sa puteti vedea totul in perspectiva. Ghidati-va dupa pasiunile dumneavoastra si nu veti da gres!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca adopti o tactica agresiva in planurile tale, se va intoarce impotriva ta, ca un bumerang. Tactul si diplomatia sunt cele care te vor scoate din impas astazi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o perioada destul de grea, pentru ca ti se atribuie responsabilitati care, in mod normal, nu iti apartin. Atributiile care iti parea incheiate capata noi aspecte, care necesita si eforturi suplimentare.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o zi a cautarii raspunsurilor, in toate planurile vietii dumneavoastra. Nu va aruncati cu capul inainte, temperati-va si s-ar putea ca cei din jur sa participe la incercarea de a va croi caile.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cand vine vorba de a te adapta multimii, ar fi mai bine sa iti asculti instinctele. Chiar daca asta inseamna sa iesi putin din randuri si sa intreprinzi actiuni mai indraznete.





Horoscop pentru femeia din Pești

Se intampla lucruri in relatia ta care iti sunt ascunse. Si tu, la randul tau, ascunzi anumite detalii. E timpul sa iti dai seama ca o relatie implica sa il cunosti pe celalalt in toate aspectele lui, chiar si cele mai rusinoase.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții