Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 28 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei din 20 August 2018

Written By NIKE B. on luni, 20 august 2018 | 06:03


Horoscop pentru femei din 20 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

E cazul sa va evaluati pozitia si sa va planuiti viata. In ultima vreme v-ati lasat dus de val si e cazul sa va va batatoriti o cale. Planetele va influenteaza sectorul karmic.



Horoscop pentru femeia din Taur

E o perioada in care trebuie sa va retrageti si sa capatati o imagine de ansamblu asupra situatiei personale. Puteti sa stabiliti noi linii de ghidare in viata dumneavoastra. Planurile si strategiile va sunt la indemana si sunt si cea mai sigura metoda de succes.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sa visezi cu ochii deschisi poate fi o experienta cu adevarat vindecatoare, cat timp nu te afli in mijlocul unor activitati prea importante. Activitatile de ordin cultural sunt cele care te aduc astazi in starea de armonie de care aveai nevoie.







Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi, preferati sa folositi metode viclene si ascunse, in loc sa fiti sincer si direct in ceea ce faceti. Nu faceti compromisuri si nici nu va abateti din cale.



Horoscop pentru femeia din Leu

Incercati sa fiti clar atunci cand le oferiti indicatii celor din jur. Daca sunteti ambiguu, toti cei din jur va vor invinui pentru insuccesele lor.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Povestile de dragoste neasteptate sunt captivante, dar dureaza putin. O persoana pe care o intalniti va entuziasmeaza cu usurinta, dar nu va asteptati sa fie o relatie de lunga durata. E o faza trecatoare in viata dumneavoastra.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca vreti sa ii pastrati pe cei din jur de partea dumneavoastra, ar fi bine sa va imparititi norocul cu ei. Nu e neaparat vorba de bani, ci de un proiect care necesita lucrul in echipa.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Luati aminte ca intr-o relatie, ambele parti trebuie sa ofere. Ca sa corectati atitudinea partenerului, ati face bine sa nu mai puneti totul pe masa.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o perioada a activitatilor fizice intense. Cei din jur va solicita mult si deveniti nemultumit in legatura cu gradul de efort pe care il depuneti. Nu fiti prea exigenti cu propria persoana.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Relatiile sunt sub reflector. Sunteti nevoit sa alegeti intre doua situatii neplacute. Bazati-va pe intuitie si veti face alegerea corecta.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Vi se pare ca timpul s-a oprit in loc si ca universul comploteaza impotriva progresului dumneavoastra. Nu renuntati, chiar daca aveti tendinta sa fiti pesimist.







Horoscop pentru femeia din Pești

Te bucuri de forte proaspete, ceea ce inseamna ca ai si o dorinta mai mare de a face planuri noi si de a dezvolta feluri mai bune de a-ti atinge scopurile. Cu banii stai bine, dar nu te culca pe ureche!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții