Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei din 4 August 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 4 august 2018 | 08:23


Horoscop pentru femei din 4 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Chiar daca pari detasata si relaxata, cei din jur se lovesc de o atitudine destul de rigida. In ciuda eforturilor pe care le depun nu reusesc sa te faca sa zambesti, daca tu nu ti-o doresti. Nu vrei sa faci nimic, doar de dragul de a-i multumi pe cei din jur. Pentru unii, atitudinea ta e deosebit de atragatoare.


Horoscop pentru femeia din Taur

Partenerul tau are in minte un plan foarte bun pentru voi doi, desi presupune ca tu va trebui sa te implici mai mult in relatia voastra. Ideea nu te prea incanta, mai ales ca are de luptat cu spiritul tau cam libertin. Vei avea de pus in balanta propria libertate si relatia pe care o ai.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Amestecul dintre practic si idilic iti anima viata. Ziua de azi iti scoate in cale o veche iubire. Va amintiti impreuna de momentele pline de romantism petrecuta alaturi si pare ca flacara e pe cale sa reizbucneasca.






Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi veti avea un tonus energetic foarte ridicat. Din punct de vedere afectiv dvs sunteti cel care detine fraiele si care decide ce relatie trebuie sa incepa si care sa ia sfarsit! Insa este posibil sa nu aveti starea necesara pentru a lua o anumita decizie sau pentru a va hotara asupra unei anumite persoane. Aveti tot timpul la dispozitie, asa ca nu va grabiti in a lua momentan o decizie!


Horoscop pentru femeia din Leu

E o zi buna pentru a construi punti intre tine si cei din jur. E timpul sa adopti o atitudine practica, intr-o maniera grijulie fata de sentimentele celor din jur. Impleteste romantismul cu realismul in relatia ta si vei obtine un echilibru perfect!







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ziua incepe relativ normal, dar e posibil sa evolueze spre sfarsit intr-o extravaganta nebuneasca. Intalnesti pe cineva care are aceleasi hobby-uri nebunesti ca si tine si care traieste la fel de nonconformist ca tine.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Persoana iubita te tachineaza constant, lucru care, daca ai o dispozitie buna, va duce la o atmosfera jucausa si plina de afectiune. Daca nu esti insa intr-o stare buna, vei resimti tachinarile ca pe insulte si vei reactiona ca atare.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

O discutie cu cineva aduce in prim plan un eveniment care a avut loc de mult, dar care inca iti mai afecteaza relatia cu aceasta persoana. Va trebui sa rezolvati, int-un final, neintelegerile dintre voi.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o perioada buna pentru a-ti mari grupul de prieteni. Chiar daca persoana aia speciala, pe care o cauti de mult nu a aparut inca, iti maresti perspectivele in acest sens. Cu cat mai multi oameni cunosti, cu atat mai multe sanse ai de a-ti gasi perechea.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi pozitia planetelor va indeamna sa nu urmati doar cararile batatorite, ci sa incercati si un alt drum! Asta ar putea aduce un plus de noutate vietii dvs, condimentand-o un pic. Daca sunteti implicat intr-o relatie de lunga durata, cel mai indicat ar fi sa petreceti ceva timp separat, pentru a va descoperi propriile dvs interese si pasiuni! Daca, in schimb, sunteti in cautarea unei noi relatii, nu va limitati doar la locurile cunoscute - incercati si frecventati altele noi!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi vi se va oferi sansa de a cunoaste mai bine o anumita persoana, insa "mai bine" nu inseamna neaparat "complet". Daca sunteti dispus sa investiti ceva timp, atunci aceasta relatie frumoasa de prietenie se poate transforma in ceva mult mai profund odata cu trecerea timpului. In cele din urma se va transforma in relatia pe care v-ati dorit-o si la care ati sperat cu atata ardoare!






Horoscop pentru femeia din Pești

De obicei, arma ta de seductie e o discutie fermecatoare despre abilitatile tale, sau despre tot soiul de subiecte nonconformiste. Astazi, aceasta metoda trebuie sa fie puternic exploatata, pentru ca intalnesti o persoana care iti raspunde cu exact aceeasi moneda.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții