Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei din 6 August 2018

Written By NIKE B. on luni, 6 august 2018 | 05:41


Horoscop pentru femei din 6 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi sunteti exigent, atat cu sinele cat si cu cei din jur. Munca abundenta, circumstantele dificile sau chiar vremea urata va poate irita. Rezolvarea problemelor cere rabdare si concentrare, mai ales ca aveti tendinta sa fiti pesimist.



Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti invaluit de o doza de frivolitate, care va aduce cantitatea de amuzament si de ghidusie de care aveati nevoie de mult timp. Ar trebui sa profitati de asta pentru a va evidentia in cercurile in care va invartiti.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aveti timpul necesar la dispozitie pentru a explora mediile creative, dar nu stiti cu adevarat ce va doriti in ce priveste petrecerea creativa a timpului. Mai bine va dedicati un pic explorarii, inainte sa va aruncati pe mari necunoscute.







Horoscop pentru femeia din Rac

Nu esti intr-o dispozitie prea sociabila, asa ca nu reusesti sa ai o atitudine deschisa cu cineva care iti cere sinceritate. In schimb, tanjesti dupa o persoana care nu e disponibila. Nu e o zi prea favorabila pentru starea ta emotionala.


Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi e o zi in care te dedici satsifacerii poftelor culinare ale unei persoane dragi tie. Problemele legate de sentimente sunt primele in agenda ta, de aceea iti dedici timpul persoanelor dragi.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Poti sa respiri usurat. E o perioada in viata ta in care poti sa te detasezi de lucrurile care nu merita atentie, pentru a te concentra pe chestiunile mai subtile. Chiar daca nu reusesti sa rezolvi o problema, intelegi ca, uneori, viata nu iti da chiar tot ce vrei!






Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi e important sa ai grija de tine: mananca bine, fa putin sport si nu iti strica echilibrul general. Astrele te incurajeaza sa te apuci de un sport nou, sau sa demarezi un proiect pe placul tau.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Chiar daca o relatie pe care o ai s-a racit, nu inseamna ca aceasta persoana a iesit cu totul din viata ta. Vei mai auzi cu siguranta despre acest om, care nu se lasa cu una cu doua, cand vine vorba de a petrece timp alaturi de tine.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ai ceva conflicte cu parintii, profesorii sau alte persoane cu autoritate in fata ta. Cateodata, nu ceea ce se intampla conteaza, ci felul in care reactionezi la situatii de accest fel. Ofensiva nu e o optiune, mai ales ca e vorba de oameni care au un cuvant de spus in viitorul tau!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Locul de munca e solicitant si te face sa iti mobilizezi toata energia, pentru a duce la bun sfarsit un plan. Priveste situatia ca pe o oportunitate de a te impune, nu neaparat ca pe o provocare!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca o persoana draga trece printr-o perioada grea, ar trebui sa lasi egoismul la o parte si sa fii un sprijin. Chiar daca asta inseamna sa stati impreuna in fata unui film lacrimogen, cu un teanc de servetele alaturi!






Horoscop pentru femeia din Pești

Cresc sansele sa va impiedicati de tot felul de pietre in drumul dumneavoastra. Fiti atenti la cum mergeti, altfel veti avea de cules oase de pe jos. Putin egoism nu strica, mai ales cand e vorba de sanatatea dumneavoastra.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții