Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 7 August 2018

Written By NIKE B. on marți, 7 august 2018 | 05:46


Horoscop pentru femei din 7 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Se produce un soi de ruptura in viata ta sociala si nu vrei sa recunosti. E o situatie in care iti dai seama ca, daca nu incerci sa evoluezi, nu numai ca stagnezi, ba chiar vei regresa. Incearca sa restabilesti legaturile, inainte de a le pierde de tot!




Horoscop pentru femeia din Taur

E o idee buna sa faceti o surpriza unui prieten sau unei persoane apropiate. Nu trebuie sa va fie frica sa faceti ceva iesit din comun. Joaca va va duce mai departe relatia si cineva poate sa va rasplateasca in acelasi fel.




Horoscop pentru femeia din Gemeni

Conditiile din jurul tau par sa te influenteze mai mult decat de obicei. Disputele de la locul te munca te afecteaza si te distrag de la indatoririle tale. Iti este greu sa te concentrezi dar, daca nu te aduni, sefii iti vor atrage atentia.








Horoscop pentru femeia din Rac

Chiar daca uneori trebuie sa mergeti in locuri care nu va plac, veti descoperi ca asta va va vindeca temerile si va va aduce o bunastare corporala si spirituala. Nu ezitati sa va scufundati in partile intunecate ale sufletului dumneavoastra, pentru a le lumina putin.



Horoscop pentru femeia din Leu

Problemele financiare cer atentie mai mare astazi. Apar ceva cheltuieli noi si va trebui sa faci alegeri, pentru a evita daunele pe viitor.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Imaginea si egoul dumneavoastra risca sa fie zdruncinate daca va inchideti in zidurile trecutului defectuos. Mai bine ati ucide gandul a ceea ce nu ati facut in favoarea a ceea ce este posibil sa faceti. Asta va va scoate din starea depresiva care va ca da ghes astazi.







Horoscop pentru femeia din Balanță

E o atmosfera ciudata, care te face sa te simti putin in afara ritmului celor din jur. In loc sa te izolezi, cauta sa te aliniezi tendintei generale. Singuratatea nu va face decat sa accentueze starea de neliniste care te incearca.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Brusc, sunteti excentric, plin de idei nebunesti si de ...duh. Gasiti cele mai ciudate solutii pentru probleme, iar cei din jur nu privesc asta cu ochi rai. Asa ca ati face bine sa tineti de acest val de inspiratie ciudata care v-a lovit.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Vrei sa mergi cu viteza maxima, dar lumea pare sa funtioneze in ritm lent astazi. Daca cei din jur nu reusesc sa tina pasul, poate ca ar trebui sa faci drumurile tale fara companie. Cel putin, pentru moment!



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Rezolvarea unei dileme financiare astazi tine de cat de creativa esti in a lipi aspecte diferite, in asa fel incat sa rezulte un tot unitar. Vei descoperi ca esti pe aceeasi lungime de unda cu cei din jur!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Se prevede o alegere pe care o faceti si care va ajuta sa obtineti succesul in planurile dumneavoastra. Veti castiga o lupta. Astrele va favorizeaza in aceasta perioada.







Horoscop pentru femeia din Pești

In nebunia ultimelor zile, ai cam uitat sa ai grija de adevaratii tai prieteni, cei care conteaza cu adevarat. In schimb, te-ai tot invartit in cercuri superficiale. Prietenii tai dragi nu sunt multumiti de neglijenta cu care ii tratezi.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții