Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 septembrie 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de ast...

joi, 13 septembrie 2018

Horoscop pentru femei din 13 Septembrie 2018


Horoscop pentru femei din 13 Septembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Va revin in atentie probleme legate de planul financiar. Nu le mai amanati, cu cat le rezolvati mai repede, cu atat mai bine.


Horoscop pentru femeia din Taur

Chiar cand credeati ca ati batatorit cararile iubirii, noi gropi apar pe drumul dumneavoastra. Veti fi nevoit sa analizati indeaproape impedimentele din relatia dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Relatiile pe care le aveti sunt avantajate daca va puneti la bataie punctele forte, nu slabiciunile. Bazati-va comuniunile pe ideea de egalitate, nu pe cea de superioritate.






Horoscop pentru femeia din Rac

Dati dovada de gusturi excelente, pentru ca apreciati lucrurile de calitate. E o perioada buna pentru socializare, iesiri, intalniri cu prietenii. Sunt favorizati cei care lucreaza in domeniul artistic.


Horoscop pentru femeia din Leu

Nu lasati nici un prieten sa va dicteze cursul propriilor actiuni astazi. Confuzia lor va va afecta in mod negativ. Fiti puternic si cereti respect celor din jur.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

O problema legala va atarna deasupra capului. Daca nu va implicati activ in rezolvarea ei, veti fi nemultumit de rezultate.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Ceva din caminul dumneavoastra va nemultumeste pentru ca nu se potriveste cu stilul de viata pe care vi-l doriti. Ceva din casa are nevoie de reparatii si asta va indispune.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Prietenii se alatura cauzei dumneavoastra si asta va sporeste optimismul. Bazati-va pe intuitia lor si nu veti da gres.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti in carca mai multe indatoriri, care va fac sa dati buzna in frigider la sfarsitul zilei. Atentie la kilogramele in plus. Se contureaza o relatie care promite sa fie pe termen lung.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Prietenii va tot cer ajutorul si nu gasiti timp sa ii sprijiniti pe toti. Fiti putin mai egoist, daca sunt prieteni adevarati, vor intelege ca aveti si viata personala.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va fi, in continuare, o perioada de tensiune in viata dumneavoastra. O calatorie e ceea ce va poate relaxa. Curaj!





Horoscop pentru femeia din Pești

Va concentrati toata atentia pe tintele dumnevoastra si optimismul va face sa vedeti totul in culori vii. Ati fost neglijent cu o problema mai grava, dar nu e tarziu sa reveniti asupra ei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții