Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 septembrie 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de ast...

vineri, 14 septembrie 2018

Horoscop pentru femei din 14 Septembrie 2018


Horoscop pentru femei din 14 Septembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Ziua de astazi e definitorie pentru urmatoarele, asa ca mobilizati-va astazi, pentru a diminua eforturile in viitorul apropiat.

Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi, comunicarea pare sa nu functioneze, indiferent de cate eforturi depuneti. Inainte de a raspunde oricarei cereri, asigurati-va ca intelegeti foarte bine ce vi se cere.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Prieteniile sunt puse la incercare si s-ar putea sa descoperiti ca cineva din anturaj e cu doua fete. Inainte de a trage totusi concluzii pripite, ar fi bine sa purtati o discutie lamuritoare cu persoanele care va nedumeresc.





Horoscop pentru femeia din Rac

Aveti un admirator secret, oricat de greu va vine sa credeti asta. Ati face bine sa nu va ambalati prea tare, e o persoana din imediata apropiere la care nu v-ati putea uita altfel decat ca la un prieten bun.


Horoscop pentru femeia din Leu

Problema increderii si a devotamentului va constitui subiectul unei intelegeri in relatia dumneavoastra. E foarte bine sa abordati acest subiect cu partenerul.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Chiar daca sunteti un maestru strateg, planurile zilei de azi par sa nu va iasa cum vreti. Incercati sa luati legatura cu prietenii care va mobilizeaza. Nu lasati toata treaba in carca dumneavoastra, e bine sa distribuiti si altora indatoriri.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Chiar daca nu simtiti nevoia sa urmati multimile, nu va fie frica sa legati noi relatii. Emotiile traite astazi pot reactiva rani vechi, dar profitati de acest lucru pentru a le inchide pentru totdeauna.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti cel care ofera cel mai mult in relatia dumneavoastra si tot asteptati ca partenerul sa contribuie si el la buna derulare a lucrurilor. In loc de asta, il obisnuiti cu latura dumneavoastra generoasa si el se complace in aceasta situatie convenabila pentru el.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Simtiti nevoia sa va faceti o imagine de ansamblu asupra lucrurilor. Daca cei din jur simt ca le ignorati parerile, ar fi bine sa ii luati si pe ei in considerare. E mai bine sa ii aveti de partea dumneavoastra in planul de atac.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

V-a tot fost frica sa spuneti ce ganditi de teama ca veti produce suparari. Ceea ce nu stiti e ca sunt si altii care gandesc la fel si ca, impreuna, ati putea sa faceti lucrurile dupa bunul vostru plac.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Calatoriile sunt exact ceea ce va lipseste in aceasta perioada. Treceti peste lenea caracteristica si adunati-va prietenii pentru a petrece clipe placute alaturi de ei.






Horoscop pentru femeia din Pești

Simtiti nevoia sa fiti mai inventiv, dar nu reusiti sa intrati in conexiune cu spiritul dumneavoastra creativ. Rezervati-va timp pentru a va da seama ce anume vi se potriveste cu adevarat. Un mic proiect de cercetare centrat pe propria dumneavoastra persoana e o idee buna.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții