Horoscopul de Weekend General 20-22 septembrie 2024

Horoscop General pentru weekend 20-22 septembrie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site d...

luni, 17 septembrie 2018

Horoscop pentru femei din 17 Septembrie 2018


Horoscop pentru femei din 17 Septembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Dezbaterile si confruntarile verbale vor fi la ordinea zilei. Veti spune lururi pe care pana acum doar le gandeati. Sunteti frustrat si nerabdator si asta atrage priviri piezise asupra dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Taur

Succesul in plan financiar va fi asigurat de o strategie bine pusa la punct in acest domeniu. Ati mai incercat sa puneti planuri in aplicare, dar ati fost distras. Ocupati-va acum de asta pentru a va putea bucura si de lucruri mai palpitante.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu e o idee buna sa va scufundati in munca azi. Relaxati-va si veti fi sigur ca, odata calmat, veti face munca mult mai bine.







Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti binedispus de evenimentele sociale in care sunteti angajat astazi. O veste buna din domeniul financiar completeaza auspiciile bune in care debuteaza ziua.



Horoscop pentru femeia din Leu

Atentie la mancarea pe care o consumati astazi, pentru ca randamentul pe care il dati e legat de nutrientiii pe care ii consumati. Renuntati la produsele care nu va sporesc energia!








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca aveti asteptari mari, dezamagirile vor fi pe masura. Nu evitati discutiile fata in fata, ele va aduc rezultatele dorite. Persoana pe care o vizati nu e chiar ceea ce va doreati. Nu disperati, puteti oricand sa refaceti schita.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi simtiti nevoia sa va petreceti timpul intre patru pereti. Caldura si atmosfera armonioasa a propriului camin vi se pare mai atragatoare decat nebunia unei petreceri.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Lucurile bune sunt la ordinea zilei, acum ca dovediti ca aveti gusturi fine. Impartasiti-va ideile financiare cu cei dragi. Fiti atent, nu tot ceea ce straluceste e valoros. Ganditi frumos, dar nu va lasati imbatat de lucruri superficiale.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

O parte din presiunile de la locul de munca dispar astazi. Aveti parte de socializare si la locul de munca. Sunt posibile relatii amoroase in acest context.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi vi se schimba brusc planurile: o plecare neasteptata va da peste cap. Linistiti-va, pana la urma se va dovedi o evadare binevenita.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

E cazul sa aveti acea discutie profunda pe care ati tot incercat sa o amanati in ultima vreme. Fiti cinstit si la obiect si veti reusi sa inlaturati un mare impediment din calea linistii dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Pești

E cazul sa renuntati la tot ce e invechit si depasit in viata dumneavoastra. Va veti simti mai atragator si mai deschis fata de persoanele din jur. Veti lua initiativa de a-i reuni pe cei dragi in jurul dumneavoastra.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții