Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 23 Septembrie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 23 septembrie 2018 | 07:06


Horoscop pentru femei din 23 Septembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Energia astrala te incurajeaza sa-ti exprimi simtul umorului intr-un mod destul de bizar astazi. Poate ca nu ai stipulat asta in contract la prima intalnire, dar esti hotarat sa arati cine esti cu adevarat. Macar asa partenerul tau va sti sigur daca merita sau nu sa-si petreaca timpul cu tine.


Horoscop pentru femeia din Taur

Tranzitele planetare va indeamna sa actionati indraznet, asa cum nu ati mai facut-o pana acum. Daca gandurile va sunt acaparate de catre o anumita persoana de ceva vreme, a sosit timpul sa faceti ceva in acest sens. Abordarea dvs. va fi subtila, persistenta, si deloc coplesitoare. Aceasta va starni interesul persoanei dorite, si in curand veti avea ce v-ati dorit.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Alinierea planetara poate indica faptul ca astazi, in relatia dvs., lucrurile pot merge putin mai dificil. Aveti o gama larga de moduri in care sa va exprimati sentimentele. Puteti folosi pasiunea in exces pentru a crea ceva constructiv. Fiti inteleapta.






Horoscop pentru femeia din Rac

Aspectul planetar aduce niste adevaruri mai aproape, iar pe altele, mult mai departe. Comunicarea e mai mult un mijloc prin care vezi care are sau nu dreptate, mai mult decat un mod placut de a va petrece timpul impreuna. E ca un jod de care pe care; unul care nu avantajeaza pe nimeni.


Horoscop pentru femeia din Leu

Este o idee buna sa lasati in pace problemele ce au aparut in relatia dvs. actuala, fapt ce este incurajat pana si de configuratia astrala. Simtiti emotii puternice si vreti sa va exprimati sentimentele, chiar daca sunt pozitive sau negative. Pana maine, exista sansa sa va razganditi in privinta a ceea ce ati spus astazi, asa ca cel mai bine este sa taceti.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cu siguranta astazi vei simti un flux imens de energie, iar asta nu poate sa fie decat un beneficiu pentru tine. Planetele influenteaza clar acest lucru, iar o discutie aparent inofensiva se va tranforma in ceva la ce nu te-ai fi asteptat niciodata.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Alinierea planetara de azi poate sa insemne ca nu esti chiar sigur de modul in care trebuie sa abordezi un anumit subiect, chiar daca ar trebui sa-ti faca placere sa discuti despre el. Simti in adancul inimii ca noul tau partener te apreciaza foarte mult, dar pur si simplu nu vrei sa apreciezi asta.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Energia planetara te incurajeaza sa fii mai inchis in propria-ti persoana ca de obicei. Iti place sa te joci cu mintea persoanei iubite, dar in acelasi timp, nu vrei sa fii prea jucaus, ca sa nu pari o persoana slaba. Conversatia pe care o vei purta, desi interesanta, va avea si o tenta de dezamagire.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Alinierea planetelor va poate schimba perceptia asupra unor lucruri care va deranjau la relatia dvs.. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti incredere in intuitia dvs. si sa va detasati putin de evenimente; numai asa veti putea vedea ce e in neregula si veti sti ce sa faceti pentru a indrepta lucurile.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Comunicarea intre oameni este de obicei un mijloc de a clarifica lucrurile, si de a le aduce la lumina pe cele incetosate. Dar la cum s-au asezat planetele astazi, lucrurile nu merg deloc in aceasta directie, majoritatea problemelor fiind date la o parte sau chiar ignorate. In orice caz, daca esti sincer, vei fi rasplatit.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Atmosfera astrala va incurajeaza sa vedeti ce este dincolo de confuzia ce a aparut in cazul unei persoane pe care ati cunoscut-o recent. Va intrebati daca puteti avea incredere in ceea ce spune, deoarece totul pare ireal de frumos. Nu veti afla raspunsul folosindu-va de logica; priviti-l/o adanc in ochi si incercati sa va dati seama ce simte cu adevarat.





Horoscop pentru femeia din Pești

Astrele arata ca relatia pe care o ai cu o anumita persoana se va schimba foarte repede, si nu va mai fi nevoie sa stai pe ganduri. Iti vei da seama imediat cat de multe ati pierdut datorita timiditatii si va veti hotari sa recuperati.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții