Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop pentru femei din 24 Septembrie 2018

Written By NIKE B. on luni, 24 septembrie 2018 | 07:03


Horoscop pentru femei din 24 Septembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunt momente in care trebuie sa fii pe pozitii, si momente in care trebuie sa actionezi din impluls. Configuratia astrala de azi iti spune ca e cazul sa faci o mutare. Ajungi la concluzia imediata ca ai pierdut timpul degeaba, in asteptarea circumstanteleor potrivite ca sa iti exprimi sentimentele cu sinceritate. Realizezi acum ca ai putea sa pierzi totul- asa ca nu mai astepta si nu privi in urma!


Horoscop pentru femeia din Taur

O persoana din viata voastra e cam cicalitoare astazi si se va folosi de puterea pe care o are pentru a domina o situatie si a obtine beneficii numai pentru ea. Acum e mai bine sa lucrezi cu aceasta persoana, decat impotriva ei. Nu poti sa te prefaci in privinta sentimentelor pe care le ai cu aceasta persoana.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

De dimineata vei simti cum lucrurile nu se potrivesc sub nici o forma pentru tine. Astrele ti-au pregatit ceva total neplacut si din aceasta cauza vei simti ca sentimentele nu vor sa iasa la suprafata, ba mai mult decat atat, incep sa-si gaseasca locul in interiorul tau. Din cauza asta ar fi bine sa meditezi putin asupra a ceea ce e in inima ta.





Horoscop pentru femeia din Rac

Tranzitul planetar al zilei va sugereaza sa adoptati o atitudine melancolica pentru a-l impresiona astfel pe viitorul dvs partener. Cu siguranta starea dvs va avea impact, insa daca sperati sa primiti astfel un cadou generos si scump pentru a va mai inveseli, s-ar putea sa fiti dezamagit! Ati avea mai mult de castigat daca, in loc sa mimati tristetea, ati fi fericit!

Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi sunteti pornit impotriva celor care vorbesc de bine despre iubire. Atmosfera astrala va face sa va atingeti limita in ceea ce priveste "dulcegariile" pe care le suportati din partea celor din jur.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Energia astrala te face sa fii putin mai consecvent astazi. Pe de o parte, iti doresti foarte mult sa spui ce ai pe suflet, dar pe de alta parte, stii ca trebuie sa arati foarte bine, astfel incat sa nu starnesti nici o suspiciune.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi ar trebui sa stai putin si sa te gandesti la efectul pozitiv pe care persoana iubita il aduce in viata ta in fiecare zi. Exprima-ti adevaratele sentimente cat mai ai timp, din doua motive importante: pe tot parcursul zilei, simti ca esti capabil sa exprimi tot ce simti, iar al doilea motiv, stii ca daca n-o faci cat mai repede, vei avea de pierdut.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu lasa ca un lucru neinsemnat sa te indeparteze de persoana cu care o sa te intalnesti diseara. Astrele arata ca ai tendinta sa faci din tantar, armasar azi. Lasa micile polemici la o parte si bucura-te de celalalt.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Desi tu si partenerul tau sunteti mai seriosi ca de obicei, asta nu inseamna ca nu puteti sa va bucurati unul de celalalt. Prezenta configuratie astrala te incurajeaza sa faci niste alegeri mai putin distractive. Dar asta nu inseamna ca nu vei obtine astfel o cantitate insemnata de placere. Ai grija cum amesteci lucrurile.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi e ziua in care scrii mesaje de iubire acelei persoane care te-a pus pe jar. Energia astrala te incurajeaza sa-ti reversi sentimentele pe pagini nenumarate, iar asta e foarte bine pentru relatia in care te afli. Asadar, arma ta principala de pe toata durata zilei este cuvantul. Deci, ai grija cum il folosesti!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Pe langa faptul ca te simti foarte bine, astazi ai capacitatea de a te si distra. Planetele arata ca nu stii sigur daca sa ai sau nu incredere intr-o persoana pe care de-abia ai cunoscut-o, dar in acelasi timp o gasesti fascinanta, enigmatica, carismatica si cu totul speciala. Daca esti singur de ceva vreme, n-ai cum sa rezisti.Dar incearca sa nu te indragostesti, fiindca n-ai nevoie de asta acum.






Horoscop pentru femeia din Pești

Atat tu, cat si partenerul de viata aveti nevoie de putina distractie. Iar astrele nu fac decat sa va favorizeze acest lucru. Daca ati fost prea ocupati sa iesiti in oras, atunci sigur ati adunat niste frustrari care stau sa explodeze. Asa ca e necesara sa faceti o mica pauza si sa iesiti din starea de confort.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții