Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei din 25 Septembrie 2018

Written By NIKE B. on marți, 25 septembrie 2018 | 10:32


Horoscop pentru femei din 25 Septembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Puteti sa va imbunatatiti viata sociala, dar atentie la persoanele de sex opus. Au tendinta sa va angajeze in activitati nu tocmai ortodoxe.

Horoscop pentru femeia din Taur

Problemele din viata amoroasa va incetinesc din ritmul general. Uneori, e chiar mai bine sa amanati problemele grave, pentru a va aduna.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o zi in care fie imbunatatiti vizibil o relatie deja existenta, fie puneti bazele uneia noi, care se va dovedi trainica. Sunt aduse la lumina secrete vechi, de care nu aveati idee.






Horoscop pentru femeia din Rac

Trebuie sa va decideti asupra ritmului in care va derulati viata, fie pe ritmul alert, fie pe cel mai domol. O lista cu avantaje si dezavantaje va va ajuta sa luati decizia corecta.


Horoscop pentru femeia din Leu

Nu trebuie sa va descurajati din cauza comentariilor rautacioase ale celor din jur. Mai bine le priviti ca pe critici constructive si le folositi la imbunatatirea imaginei personale.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cineva va ajuta sa duceti la bun sfarsit un transport sau sa faceti o calatorie. Asigurati-va a ati pus la punct problemele legate de camin, inainte de a porni la drum.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Eficienta de care ati dat dovada la locul de munca va aduce responsabilitati in plus. Fiti rabdator, faptul ca sefii au incredere in dumneavoastra se va dovedi util pe viitor.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu e cazul sa va faceti prea multe griji legate de sanatate, aveti tendinta sa fiti ipohondru. Un control general nu e o idee rea, dar nu va bateti capul prea tare cu probleme inexistente.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

O reuniune amicala va aduce un beneficiu in sfera financiara. Un nou membru al grupului va ofera sfaturi valoroase in acest sens.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ati visat destul, nu credeti? E cazul sa faceti ceva pentru a pune in practica toate visele. Primul pas e sa gasiti oameni cu aspiratii similare. Orice lucru e mai bine facut in doi.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Un final abrupt va ajuta sa duceti la bun sfarsit planurile din ultima vreme. Nu aplecati urechea la parerile celor din jur. Concentrati-va pe tintele dumneavoastra.







Horoscop pentru femeia din Pești

Ar fi bine sa va imbunatatiti conexiunea cu latura emotionala astazi. Cea mai buna metoda de a obtine ce doriti in plan emotional e comunicarea sentimentelor. Numai asa veti obtine intelegerea celor din jur.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții