Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop pentru femei din 16 Octombrie 2018

Written By NIKE B. on marți, 16 octombrie 2018 | 05:44


Horoscop pentru femei din 16 Octombrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Relatiile cu persoanele mai tinere merg excelent. Exprimati-va liber sentimentele si lasati-va purtat de val. E o zi buna pentru relaxare.

Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti o prezenta necesara pentru cei din jur astazi. Sfaturile dumnevoastre sunt valoroase. Poate ca ar fi bine sa depuneti si ceva munca voluntara.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

In ultima perioada, planetele s-au cam jucat cu emotiile dumneavoastra. E cazul sa va relaxati, stresul se va diminua vizibil. Reincarcati-va bateriile, veti avea nevoie de energie!






Horoscop pentru femeia din Rac

Ati vrea sa aprofundati o anumita relatie, dar constatati ca sincronizarea e proasta. Lasati timpul sa rezolve aceasta problema, momentan aveti mainile legate.


Horoscop pentru femeia din Leu

Intelectul este mai ascutit astazi, de aceea orice activitate care presupune invatare va merge mai usor. Profitati de asta pentru a va imbunatati performantele la locul de munca.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Vi se pare ca cei din jur va ataca in mod constant si sunteti deosebit de ofensiv. Sunteti impulsiv si nu reusiti sa va controlati emotiile. Atentie la dusmani, va pandesc slabiciunile!






Horoscop pentru femeia din Balanță

E o perioada in care vreti sa reinventati programul dumneavoastra de lucru obisnuit. Simtiti ca numai asa va puteti reface energiile necesare pentru a va indeplini atributiile.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va sunt stimulate enegiile sexuale agresive. Sunteti nerabdator si bateti din picior atunci cand nu va sunt satisfacute cererile.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o zi a placerii, da indulgentei, a micilor delicii care condimenteaza viata. Astazi uitati de stres si va dedicati distractiei.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi puteti face bani dintr-un hobby, sansele de a imbina placerea cu munca sunt mari. E o perioada buna pentru a porni o afacere.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va cam tenteaza sa va mutati in alt oras sau doar sa schimbati locuinta. Oricum, e o nevoie de schimbare in sfera caminului, care va starni nemultumirea celor dragi.






Horoscop pentru femeia din Pești

Felul in care va exprimati emotiile starneste uimirea si confuzia celor din jur. Sunteti mai sensibil la cei din jur si resimtiti in mod negativ reactiile lor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții