Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei din 19 Octombrie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 19 octombrie 2018 | 06:02


Horoscop pentru femei din 19 Octombrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti mai sensibil la frumos si la nevoile celor din jur. Sunteti inventiv si reprezentati briza de aer proaspat in relatiile pe care le aveti. Empatia e cuvantul zilei.

Horoscop pentru femeia din Taur

E cea mai interesanta si activa perioada a lunii, numai buna pentru a aborda direct toate problemele pe care le-ati neglijat. Reusiti sa impuneti respect in fata celor din jur.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca nu sunteti mai atent la ce mancati, veti avea probleme de sanatate. Nu lasati dieta sa va afecteze randamentul la munca!





Horoscop pentru femeia din Rac

Daca nu vreti sa ascultati barfele si durerile altora, mai bine va retrageti elegant din discutii neplacute. Nu e cazul sa fiti brutal, dar e mai bine sa evitati astfel de situatii.

Horoscop pentru femeia din Leu

E cazul sa reununtati la obiceiuri, chiar daca va e greu sa iesiti din rutina. Va agatati prea mult de radacini si de educatia data de familie si uitati ca, totusi, traiti intr-o perioada diferita. Iertati si uitati greselile trecutului!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o perioada buna pentru a cunoaste oameni noi, sau chiar sa dati startul unei noi relatii. Simtiti nevoia sa fiti inconjurat de oameni si, din fericire, astrele tin cu dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti foarte responsabil si hotarat sa va duceti la bun sfarsit toate indatoririle astazi. Va avantajeaza relatiile cu cei mai in varsta, pentru ca puteti profita de experienta lor.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Limba ascutita e buna in confruntari deschise, dar nu in discutii amicale in cercul de prietenii. Stapaniti-va impulsul de a persifla, altfel va veti trezi cu antipatii!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

A fost o perioada grea, dar astazi se arata o luminita in capatul tunelului. Nu mai oftati, astazi sunteti plin de idei bune.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Simtiti nevoia sa fiti sprijinit, ascultat si imbratisat astazi. Sunteti mai emotional decat de obicei.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cineva tot incearca sa puna piedici unui plan la care lucrati de ceva vreme. E o zi in care va este testata stapanirea de sine, precum si capacitatea de a face alegeri inspirate.





Horoscop pentru femeia din Pești

Daca ati incercat sa obtineti un bonus sau sa negociati o tranzactie, astazi astrele va favorizeaza succesul. Aparati-va cu incredere parerile!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții