Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei din 23 Octombrie 2018

Written By NIKE B. on marți, 23 octombrie 2018 | 06:11


Horoscop pentru femei din 23 Octombrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Norocul va suradde si va aduce in cale un venit neasteptat. Ceea ce e perfect, avand in vedere ca aveati de platit niste datorii mai vechi.


Horoscop pentru femeia din Taur

Increderea pe care o afisati in propria persoana atrage sprijinul din partea celor dragi. Asta va ajuta sa faceti schimbarile pe care le doriti in viata dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

E cazul sa va relaxati intr-o escapada salbatica alaturi de prieteni. Faceti ceva iesit din comun si veti descoperi noi sanse si in dragoste!






Horoscop pentru femeia din Rac

Sentimentele dumneavoastra sunt dinamice astazi, dar le tineti in frau cu succes. S-ar putea sa fie necesar sa va sustineti cu hotarare un punct de vedere care va fi contestat de superiori. Rabdarea si tactul sunt elementele cheie ale zilei.


Horoscop pentru femeia din Leu

Sunt prevazute noi inceputuri in viata dumneavoastra si simtiti nevoia sa fiti pe cont propriu. Sunteti curajos, nerabdator si cam incapatanat. Nu va avantati prea tare!







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Veti duce o lupta pentru putere cu cineva din anturaj care incearca sa va restrictioneze ambitia si sa va curme aripile in zbor. Nu il lasati sa va intrerupa din drum!






Horoscop pentru femeia din Balanță

Gandul va e la distractie si petreceri. Aveti mai multe optiuni in acest sens si e nevoie sa le ierarhizati. O noua relatie se contureaza astazi.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Se pare ca afacerile personale se stabilizeaza astazi, multumita perseverentei dumneavoastra. Succesul in domeniul personal va aduce si satisfactii la locul de munca.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Entuziasmul initial va este curmat brusc de tot soiul de temeri legate de viata profesionala. Responabilitatile in plus va fac irascibil si tensionat. Lasati la o parte situatia prezenta si concentrati-va pe planurile pe termen lung!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Odata ce spuneti lucrurile care va trec prin minte, veti scapa de piatra care va apasa pe piept. O problema evitata e o problema care va reveni oricum la un moment dat.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Va atrag jocurile de noroc si, din fericire, sunteti si sub protectia planetelor. Energia care va cuprinde contribuie la sansele de castig care planeaza deasupra dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Pești

E o zi buna pentru regenerare emotionala. Va dedicati timpul pentru a-i consilia si asculta pe cei din jur. Aveti dispozitia necesara pentru intalniri intime.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții