Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop pentru femei săptămâna 15-21 Octombrie 2018: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 15 octombrie 2018 | 08:38


Horoscop pentru femei săptămâna 15-21 Octombrie 2018: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei săptămâna 15-21 Octombrie 2018: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Din punct de vedere financiar ai parte de o supriza placuta in acveasta saptamana. Mai exact, vei primi informatii legate de o mostenire neastepata; asta pica tocmai la tanc. Niste bani in plus te vor ajuta sa faci schimbarile pe care ti-ar placea sa le faci in casa. Mai ai o prioritate, aceea de a devein din ce in ce mai important. Sa iesi undeva in weekend iti va face foarte bine. Imprejurimile pline de prospetime, poate chiar un peisaj rustic, la tara, unde nu ti se aminteste continuu de problemele pe care le ai. Inconjurat de o atmosfera noua, conditiile iti sunt favorabile sa creezi si sa dezvolti idei noi. Aceste idei te pot conduce pe noi cai; va dura ceteva luni pana iti vei pune in aplicare ideile. Acordati-l!




Horoscop pentru femeia din Taur

Va simtiti oarecum bine si sunteti fericit saptamana aceasta. Stiti exact ce aveti de facut. In ultimele saptamani, ati facut unele lucruri pentru a putea incheia anumite sarcini. Faptul ca va planuiti din timp activitatile va face viata mai usoara. Faceti-va un program de zi cu zi pentru a va obisnui cu un anumit tipar. Astfel, veti fi mai relaxat, in loc sa fiti stresat. Asta inseamna, de exemplu, ca va trebui sa iesiti la cumparaturi vineri seara. Tocmai aceste lucruri mici si nesemnificative vor scadea stresul si tensiunea din viata dumneavoastra. In mod normal, n-ati fi suportat acest mod de a proceda, dar ati invatat ca e mai bine sa fii organizat din punct de vedere al sanatatii. Si partenerul/partenera va fi satisfacut de modul in care decurg lucrurile.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va descurcati in cariera. Progresati destul de mult. Managerii organizatiei in care lucrati sunt impresionati de contributia dumneavoastra. Nu va ganditi prea mult la colegii dumneavoastra. Bineinteles ca sunt invidiosi. Va ajunge auto-critica pe care o practicati, nu aveti nevoie si de critica lor. Viata dumneavoastra privata, insa, pare sa sufere din cauza aspiratiilor dumneavoastra profesionale. Va trebui sa rezolvati problemele pe care le aveti cu partenera, daca aveti una. Daca impreuna nu gasiti o solutie, mai mult ca siguri ca sursa problemei nu este cariera dumneavoastra, ci altceva. S-ar putea ca partenera sa foloseasca activitatile profesionale ca si scuza, fara a-si da, insa, seama ca face acest lucru.







Horoscop pentru femeia din Rac

Va fi o saptamana superba, plina de aventuri si surprize. Norocul va zambeste! Prietenii si cunostintele dumneavoastra vor fi purtate de starea dumneavoastra de bine. Sa nu fiti surprins daca nu auziti nimic de rau. Practic, oamenii asezati la o masa plina de persoane bine dispuse nu isi mai povestesc problemele, fiindca uita de ele. In timpul intalnirilor de saptamana aceasta, singurele subiecte vor fi cele umoristice. Bucurati-va din plin de aceasta perioada! Aceasta influenta pozitiva va dura cateva luni bune.





Horoscop pentru femeia din Leu

Aceasta criza pare de-a dreptul imposibila, dar daca vreti sa faceti un imprumut sau o ipoteca, faceti in asa fel incat tranzactia sa se incheie saptamana aceasta sau cea viitoare, in cel mai rau caz. Mai ales daca implica efecte pe termen lung. Contractele legate de imprumuturi sau de construirea unei case, de exemplu, trebuiesc semnate saptamana aceasta. Nu intarziati, fiindca s-ar putea ca pozitia pozitiva a stelelor sa dispara. Mai incolo, s-ar putea sa mai apara o mica problema: cineva s-ar putea decide ca vrea sa faca niste schimbari (esentiale). Probabil ca acum va este foarte dificil sa va imaginati toate scenariile, dar in cateva luni toate piesele acestui puzzle se vor lega de la sine. Daca intarziati cu semnarea contractului, va creati singur probleme.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea sa aveti o inundatie acasa. Nu va fi una grava, dar tot va fi extrem de deranjanta. Daca sunteti cuc ineva, s-ar putea ca supararile sa fie de doua ori mai multe. Nu va lasati acaparat de o persoana pe care tocmai ati cunoscut-o. Stiti bine ca trebuie sa aveti grija cand cineva va ofera ceva. Veti descoperi ca este un lup printre oi. Nu este prea tarziu sa faceti niste reperatii, dar veti avea multe de indurat.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Se pare ca va reveniti un pic in urma cheltuielilor din ultimele luni. Din momentul in care va veti primi salariul luna viitoare, toate problemele financiare vor disparea. In urmatoarele doua luni trebuie sa aveti grija sa nu cheltuiti banii in mod impulsiv, fiindca vor aparea cateva cheltuieli neprevazute in viitor. Ganditi-va ca sunteti oarecum bogat, in comparatie cu refugiatii din intreaga lume. Acele persoane nici macar nu au parte de apa la discretie, daramite de bani.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Micsoreaza-ti cheltuielile saptamana asta. Ai tendinta sa cumperi lucruri pe care nu ti le permiti. Felul in care cheltuiesti nu este compatibil cu bugetul tau. Vei avea de suferit din acest punct de vedere in saptamanile urmatoare. Problemele financiare se vor aduna daca nu le tii sub control. Consecintele vor fi devastatoare. Ai face mai bine sa cauti chilipiruri la supermarket. O cheltuiala consistenta, pe care nu o poti evita, va aparea cat de curand. Dar pe de alta parte in viata de cuplu totul merge struna. Un nativ din Fecioara va aparea in viata ta. Este exact opusul tau din punct de vedere zodiacal. Va iesi cu scantei!







Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti foarte interesat de flirt, mai ales de partea sa sexuala. Exista, oare, vreun motiv ascuns? Sa speram ca aveti parte de o relatie buna. In acest caz, nu prea aveti de ce sa va faceti griji. Daca relatia a fost turbulenta in ultima vreme, s-ar putea sa simtiti nevoia unei aventuri. Nu va puteti elibera emotiile, din cauza ca partenera nu va permite acest lucru sau pentru ca exista tensiuni chiar si in pat. Daca nu sunteti implicat in nicio relatie sexuala in acest moment, s-ar putea sa va atraga cineva din cercul dumneavoastra de prieteni si cunostinte. O persoana pe care o cunoasteti de ceva vreme. Aveti, insa, grija sa nu traiti o deziluzie. Aceasta persoana nu este cea pe care o cautati.







Horoscop pentru femeia din Capricorn

Saptamana aceasta vezi lucrurile in roz. Viata iti zambeste. Nu-ti vine sa crezi dar este totusi adevarat. Priveste deci partea buna a lucrurilor! Nu ti-a mai mers atat de bine de ani de zile. Un/o vecin/a vesel/ te poate face sa visezi. Incearca totusi sa ramai cu picioarele pe pamant si sa vezi valoarea adevarata a lucrurilor. Probabil ca ceea ce vrea acel vecin sau acea vecina este doar sa se distreze. Ai grija sa nu lasi lucrurile sa iasa de sub control, pentru ca nu ai de gand sa-ti mai schimbi domiciuliul o vreme. Fa niste jogging sau fa o plimbare revigoranta ca-ti limpezesti gandurile!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Horoscopul indica o anumita pozitie a astrelor care te face sa te gandesti la pensionare. Dincolo de aceasta predispozitie astral, vei incepe sa faci planuri marete in aceasta saptamana. Previziunea si capacitatea ta de a comunica aceste planuri bine si plin de entuziam intr-un cerc de oameni interesati vor face ca aceste planuri sa fie utile in domeniul commercial. Aceste planuri au efecte positive si vor merge ca pe roate. Totusi, asigura-te ca pui la punct toae detaliile si ca nu lasi nimic la voia intamplarii. In urmatoarele saptamani vei lasa impresia ca esti destul de arrogant si incapatanat. Nu este de mirare ca vor fi cativa oameni care iti vor intoarce spatele. Poate ar trebui sa te uiti putin in oglinda.






Horoscop pentru femeia din Pești

Exista un taur care a pus ochii pe dumneavoastra. Va va arata acest lucru pe parcursul acestei saptamani. Dumneavoastra, insa, nu observati nimic, indiferent de cate zice sau face acest taur. Va mentineti calm. Treziti-va!! Sunteti macar prezent mental in aceasta saptamana? Daca ratati astfel de semnale, mai mult ca sigur veti rata altele si mai importante. Ulterior, va veti da seama ca ati ratat o ocazie importanta, fiindca acest taur chiar vrea ceva de la dumneavoastra. Puteati sa fi renuntat la toate inhibitiile si sa va asumati un risc, dar ati preferat sa ramaneti singur. Exista, insa, si un avantaj saptamana aceasta. Profesional, va merge mai bine decat credeti, iar pozitia stelelor va va influenta din acest punct de vedere timp de mai multe luni.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții