Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 13 Noiembrie 2018

Written By NIKE B. on luni, 12 noiembrie 2018 | 19:49


Horoscop pentru femei din 13 Noiembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi va simtiti cel mai bine in linistea propriului camin. Va lipseste obiectivitatea si riscati sa interpretati gresit ceea ce va inconjoara.

Horoscop pentru femeia din Taur

Va apar obstacole in calea vietii amoroase. Nu reusiti sa comunicati la nivelul pe care il doriti cu partenerul, pentru ca tot ceea ce va iese pe gura pare sa exprime cu totul altceva decat ceea ce simtiti de fapt.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aveti frustrari in ce priveste caminul dumneavoastra. Lipsa banilor nu va permite sa puneti in aplicare planurile pe care le aveati pentru cei dragi. Rabdare, inca putin si veti avea resursele necesare!





Horoscop pentru femeia din Rac

Uneori e mai usor sa taci decat sa iti exprimi parerile. Mai ales cand oameni antipatici incearca sa va angajeze in dispute. Mai bine va retrageti in umbra, decat sa le aratati sentimentele pe care le nutriti fata de ei.

Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti cam temator in legatura cu viitorul, dar nu aveti de ce va teme, mai ales ca lucrurile au fost atent puse la punct. Tineti in frau grijile nefondate!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi, ratiunea nu functioneaza asa cum functiona odata. Explorati noi taramuri, noi idei si noi experiente spirituale. O calatorie va deschide apetitul pentru cunoastere.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Tot ce e misterios, neinteles si ciudat in viata dumneavoastra iese astazi la suprafata. Acest lucru poate sa va inspire sau sa va induca in eroare, in fucntie de cum il integrati in experienta dumneavoastra generala.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Simtiti ca va scapa informatii sau ca cineva va vorbeste de rau. In orice caz, aveti impresia ca sunteti izolat de cei din jur.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Apar conflicte intre indatoriri si nevoia de a va relaxa, precum si intre ideile pragmatice si nevoia de romantism. E o perioada a frustrarilor si a luptelor cu propriile emotii.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Trebuie sa sacrificati o parte din timpul personal pentru rude si situatia nu va prea incanta. Lasati planurile pe care le aveati pentru zile in care veti fi mai liber, oricum nu puteti scapa de datoriile fata de cei dragi astazi.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca nu reusiti din prima, mai incercati o data! Doar ca sunteti nevoit sa luptati singur de aceaasta data. Cele mai bune resurse sunt mereu in prorpria persoana. Curaj!





Horoscop pentru femeia din Pești

Mergeti in continuare pe calea pe care ati pornit. Lucrurile vor evolua mai repede decat va asteptati. Sunteti pe drumul cel bun.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții