Horoscopul zilei de 4 mai 2024

Horoscop Special zilei de 4 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei din 16 Noiembrie 2018

Written By NIKE B. on joi, 15 noiembrie 2018 | 19:03


Horoscop pentru femei din 16 Noiembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Un prieten nu se simte prea bine si, chiar daca nu v-o cere, poate ar fi bine sa ii acordati putin din timpul dumneavoastra. Daca oferiti sfaturi, oferiti-le din inima, nu din minte!

Horoscop pentru femeia din Taur

Aveti tendinta de a exagera si de a forta nota cu cei din jur. Un conflict in familie sau o discordanta intre emotiile pe care le incercati va pot crea neplaceri. Pregatiti-va pentru mici campuri de lupta in viata dumneavoastra!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Simtiti nevoia sa fiti in centrul atentiei si sa vi se recunoasca meritele. Constientizati ca ceva s-a schimbat in dumneavoastra si credeti ca e cazul ca si cei din jur sa observe asta.





Horoscop pentru femeia din Rac

Aveti programata o intalnire, in care, daca veti profita de energia si sarmul de care va bucurati, veti crea o impresie excelenta. Nu e vorba doar de viata profesionala, e posibil sa rapiti si ceva inimi.

Horoscop pentru femeia din Leu

Fiti mai relaxat in ce priveste munca dumneavoastra astazi! Va trebui sa aveti rabdare pana cand un coleg va poate ajuta intr-un proiect. Dar asta nu inseamna ca, intr-un final, nu veti duce munca la capat.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Lumea nu e mereu rezonabila. Permiteti-va sa fiti ceva mai rebel, pentru a elibera tensiunea care v-a cuprins.





Horoscop pentru femeia din Balanță

E o perioada a noilor inceputuri in viata dumneavoastra, a reinventarii si a competitiilor. Sunteti un adversar agresiv astazi si abia astetptati sa va angajati in tot soiul de provocari care va ies in cale.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti intrigat de usurinta cu care cineva apropiat reuseste sa aiba mai mult decat dumneavoastra. Nu e cazul sa ganditi in astfel de termeni sumbri, pana la urma, fiecare are dupa cum merita. Mai bine puneti umarul la treaba!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aveti spiritul necesar pentru a va creste castigurile. Reusiti sa munciti din greu si totodata inteligent. Pe de alta parte, sunteti atat de afundat in munca asidua incat ratati ocazii excelente care va trec pe sub nas.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi sunt accentuate nevoile sexuale. Instinctele par sa nu va dea pace si va determina sa incercati lucruri noi. Prudenta e mama sanatatii!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ganditi-va ca nivelul de implicare al celor din jur e direct proportional cu ce le oferiti dumneavoastra lor. Nu e indicat sa aveti asteptari prea mari de la oameni care au dovedit ca nu sunt in stare sa se implice in angajamente.





Horoscop pentru femeia din Pești

Nu va accentuati astazi trairile prin gandirea prea profunda a problemelor. Aratati-va sentimentele, dar faceti-o intr-o maniera potolita!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții