Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei din 20 Noiembrie 2018

Written By NIKE B. on luni, 19 noiembrie 2018 | 14:20


Horoscop pentru femei din 20 Noiembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Da o mana de ajutor prietenilor. Gestul tau amabil va fi rasplatit pe masura. Calatoriile vor fi in agenda ta in zilele urmataore. Daca esti dornic de cunoastere iti vei imbogati cultura.


Horoscop pentru femeia din Taur

Te vei simti romantic dar daca te joci cu inima cuiva te joci cu focul. Nu pleca in calatorie. Daca nu ai alta sansa ... Mai bine lucreaza la imbunatatirea caminului propriu.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu lasa sa se strecoare dilemele in viata ta personala pentru ca iti vor afecta randamentul la locul de munca. Vei fi la inaltimea asteptarilor dar daca te vei implica in actiuni care te depasesc te vei simti frustrat.





Horoscop pentru femeia din Rac

Cauta o noua filozofie care sa se potriveasca mai bine cu stilul tau de viata. Participarea la un curs sau un seminar iti vor fi benefice. Pregateste-te sa-ti faci noi prieteni.

Horoscop pentru femeia din Leu

Ai nevoie de o iesire in multime chiar daca vei avea probleme din cauza cheltuielor. Nu lasa confuzia sa-ti creeze necazuri. Fa o mica analiza a motivatiilor tale.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu lasa pe cineva cu care lucrezi sa te intimideze. Ai muncit din greu si ideile tale sunt bune. Talentul tau de a-i zapaci pe ceilalti cu ideile inovatoare pe care le ai vor atrage atentia.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Trebuie sa fii cinstit in legatura cu intentiile tale. Evenimentele din viata sociala vor fi amuzante. Donatiile vor fi paguboase. Pune-ti banii la loc sigur






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Acordã ceva mai mult timp celor de acasã precum si celor apropiati, acest lucru le va permite sã-ti arate dragostea lor pentru tine. Fii întelept atunci când îti exprimi emotiile, “foloseste-le” în doza cuvenitã.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Gândeste-te la câteva schimbãri în casã, nu neapãrat peste tot, dar în locurile esentiale. Poate cã ar fi bine sã cumperi ceva nou. Cei din jur vor fi recunoscãtori pentru grija si atentia pe care le-o acorzi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Chiar dacã dorintele tale încep sã devinã realitate si tu însuti te simti un învingãtor, încearcã sã nu te amãgesti singur prea mult. Nu cheltui prea mult timp cu meditatiile – norocul nu asteaptã.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Încearcã sã fii precaut si sã nu strici relatiile cu seful, altfel visele tale în legãturã cu cresterea salariului vor rãmâne pentru totdeauna doar vise. Foloseste-ti resursele de energie rational.





Horoscop pentru femeia din Pești

Este timpul sã renunti la obiceiurile proaste, dacã ai asa ceva. Este un timp favorabil pentru noi angajamente. Ai totul pentru îndeplinirea acestui scop: cunostinte, forte, hotãrâre.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții