Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei din 21 Noiembrie 2018

Written By NIKE B. on marți, 20 noiembrie 2018 | 07:01


Horoscop pentru femei din 21 Noiembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Un prieten sau chiar partenerul se complace intr-o situatie nesatisfacatoare. Uneori, e nevoie sa apelati la metode socante pentru a trage semnale de alarma celor din jur.

Horoscop pentru femeia din Taur

Nu sunteti de acord cu felul in care se comporta un prieten. Veti avea nevoie de tact pentru a va exprima nemultumirea. Riscati sa va bagati intr-o situatie jenanta!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Partea dificila a zilei va consta in faptul ca va trebui sa renuntati la fanteziile legate de viata sentimentala. Veti constata ca basmele nu se aplica in viata de zi cu zi.





Horoscop pentru femeia din Rac

Daca sunteti intr-o relatie serioasa, veti simti ca viata dumneavoastra e scenariul unui film de la Hollywood. Incurcaturile si melodramele par sa va pipereze ziua, dar prea mult condiment strica gustul mancarii....

Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi e o zi importanta pentru a va consolida pozitia la locul de munca. Comunicarea si planuirea unei strategii sunt elementele cheie ale acestui demers. Fiti atent la exprimare!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Reluati legatura cu vechi prieteni de care va era dor. Rezervati-va timp pentru a arata recunostinta celor care v-au fost alaturi in trecut! Sunteti generos si simtiti nevoia sa va implicati in actiuni caritabile.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Pregatiti-va pentru rolul de salvator! Dar nu va uitati limitele si nu faceti pe super-eroul. Spontaneitatea e un lucru bun, inconstienta nu!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Fiti prudent! Daca visati mai mult decat actionati, riscati sa ramaneti doar cu visele. Si nu va trece mult pana va veti transforma din vedeta show-ului in omul din spatele scenei.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va trebui sa acordati ceva timp evaluarii resurselor financiare, pentru ca va asteapta cheltuieli neprevazute. Ar fi bine sa lucrati la un fond de rezerva pentru zile negre.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti nevoie de mai mult spatiu de depozitare si sunteti nevoit sa reorganizati lucrurile in casa. Rredecorarea nu necesita atat de multi bani, daca va puneti in valoare spiritul creativ!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu e nevoie sa va justificati actiunile in fata celor din jur. E de ajuns sa va clarificati o singura data pozitia si apoi puteti merge mai departe. E mai bine sa nu aplecati urechea la gurile rele.






Horoscop pentru femeia din Pești

Cineva mai putin experimentat va contesta parerea intr-o chestiune legata de munca. Nu lasati orgoliul sa stea in calea acceptarii unei viziuni proaspete.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții