Horoscopul zilei de 17 mai 2024

Horoscop Special zilei de 17 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei din 22 Noiembrie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 21 noiembrie 2018 | 08:06


Horoscop pentru femei din 22 Noiembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi vi se adevereste un scop sau sunteti apreciat de altii. Simtiti ca puteti sa va asumati multe riscuri si s-a putea, chiar, sa fiti cam prea extravagant. Nu va duceti la cazino pana nu va trece aceasta stare.

Horoscop pentru femeia din Taur

Veti fi apreciat de cei pentru care si cu care munciti saptamana aceasta. Indiferent de ce faceti, totul va fi bine, iar dumneavoastra veti capta atentia multor persoane. De ce sa fiti timid? Expuneti-va operele si lasati-i pe altii sa va critice.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca simtiti nevoia sa evadati din cotidian, ascultati-va instinctul! Daca ramaneti intr-o situatie neproductiva nu faceti nimanui un bine. Retrageti-va in orice activitate va deconecteaza de la problemele zilnice!





Horoscop pentru femeia din Rac

Asteptati-va sa apara cateva tensiuni sexuale in relatia dumneavoastra. Crearea unor limite este importanta pentru ca o relatie sa progreseze. Pregatiti-va sa vorbiti deschis despre ce simtiti, chiar daca va este greu sa faceti acest lucru.


Horoscop pentru femeia din Leu

Discutiile cu o persoana apropiata va provoaca o mare satisfactie astazi. Mai ales ca ele deschid drumul unei relatii amoroase la care visati deja de ceva vreme. Traiti clipa si nu va faceti griji pentru viitor!







Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea sa va regasiti in pace cu cei din jur, dar in razboi cu propria persoana. Va lasati purtat de val intr-o situatie care va avea repercursiuni mai tarziu. Daca va petreceti timpul cu oameni in care aveti incredere, nu riscati sa va treziti in situatii riscante.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Trecutul va ajunge din urma si va pune piedici. Va veti simti vinovat pentru faptul ca ati fi putut actiona corect, dar ati fost delasator. Poate e cazul sa nu mai doriti, ci sa treceti direct la actiune. Veti putea corecta cateva din greselile facute!








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Acum, emotiile au un impact puternic asupra ratiunii. Fiti mai flexibil, mai deschis la ideea de a schimba cateva lucruri din rutina dumneavoastra. Intampinati aerul proaspat al noului cu bratele deschise!



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ce oferiti este si ceea ce primiti. Cateva cuvinte blande, cateva sfaturi bine plasate si un umar oferit atunci cand e necesar va asigura simpatia si recunostinta celor din jur.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Toate relatiile dumneavoastra incep sa mearga bine. Toata lumea este fericita, inclusiv dumneavoastra. S-ar putea ca cineva sa va flateze atat de mult, incat sa va dea impresia ca sunteti mai bun decat sunteti cu adevarat.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Iubirea e oarba si asa sunteti si dumneavoastra. Sunteti convins ca cel de alaturi e chiar persoana perfecta? Emotiile sunt intense, dar ar fi bine sa le folositi pentru a capata o viziune mai realista asupra vietii.







Horoscop pentru femeia din Pești

Nu va grabiti in luarea unei decizii. Fiti sigur ca o veti lua cu mintea si cu sufletul bine sondate. Nu permiteti celor din jur sa va preseze, pana la urma e pielea dumnevoastra in joc, nu a lor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții