Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei săptămâna 12-18 Noiembrie 2018: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on duminică, 11 noiembrie 2018 | 09:19


Horoscop pentru femei săptămâna 12-18 Noiembrie 2018: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei săptămâna 12-18 Noiembrie 2018: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Draga Berbec, este o saptamana ce iti ofera contextul de a pune la punct, clarifica si finaliza unele aspecte care te-au preocupat sau ti-au dat bataie de cap in ultimul timp. Nu vei fi singur in asta, pentru ca oamenii care tin la tine iti sustin cauza. Foloseste saptamana pentru a indrazni sa iei initiativa si sa planifici viitorul fara frica si ezitare, energiile astrale te sustin. Initiativa suplimentara, inspiratia si motivatia sunt ideale ca sa iasa totul bine.Totodata, este un timp tocmai bun pentru destul de multe distractii dar si pentru schimbari ce se vor intampla rapid si destul de placut, fara incidente. Poate ca nu vei termina totul, dar macar pui mecanismele in functiune. Uneori a porni este cel mai greu lucru, deci profita de aceasta energie impulsiva inainte ca Marte sa intre de Vineri in sensibilul Pesti.



Horoscop pentru femeia din Taur

Draga Taur, in ultima vreme este posibil sa fi constatat ca un anumit mod de a gestiona lucrurile nu iti aduce rezultatul dorit. Da-ti timp ca sa iti dai seama cu claritate ce ai facut gresit si revizuieste-ti metodele ca sa obtii succesul. In mijlocul acestui torent de schimbari, este bine sa ramai in control. Planifica-ti miscarile si focuseaza-te doar spre viitor. Nu neglija oamenii care au nevoie de tine pentru ca si tu vei avea nevoie de ei.Cosmosul iti da o portie de incredere de sine, putere fizica, vitalitate si curaj pentru ce ai nevoie. Este un timp excelent si pentru activitati fizice de orice fel precum munca manuala, exercitii fizice, activitati sportive competitive, sex. Deci rezolva-ti proiectele puse deoparte in trecut ca sa te poti ocupa cu incredere de sine si de partea fizica a vietii tale.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Draga Gemeni, aceasta saptamana va fi constructiva si creativa, iar tu vei fi energic si activ. Unele planuri care erau in stare stagnanta vor gasi terenul propice pentru a inflori, deci si destept si in stare de alerta pentru a prinde oportunitati. Controleaza-ti nervii si firea si nu iti varsa frustrarile pe altii. Ai nevoie si de suficienta odihna si de scurte iesiri placute care sa te ajute sa te poti destresa si organiza pentru noi proiecte si aventuri. Viata amoroasa va cunoaste momente de distractie si bucurii. Se pare ca acum ai acel sex appeal necesar pentru a face prima miscare cu cineva fata de care simti atractie care este reciproca. Vei atrage oameni care sunt cumva diferiti fata de tine. Pot fi si din alta rasa sau cultura, pot fi excentrici sau cu conceptii foarte diferite. Insa te vor stimula sexual astfel de oameni si iti vor condimenta viata. Ai incredere in instinctele tale si nu te teme sa risti.







Horoscop pentru femeia din Rac

Draga Rac, pentru tine, aceasta saptamana va fi pozitiva in special in zona comunicarii. Te poti conecta si colabora cu oamenii din jurul tau si poti gasi solutiile potrivite care vor rezolva orice problema. Increderea de sine te impinge sa ai initiativa si sa faci miscari indraznete. Dinamismul te ajuta sa faci schimbari benefice in viata ta. Important este sa le faci cu adevarat! Ai acces la un entuziasm tocmai bun pentru a incepe proiecte noi. Chiar ar trebui sa te simti puternic si curajos si sa folosesti asta ca sa pui bolovanul in miscare si sa abordezi sarcini dificile. Este o saptamana buna pentru a impresiona pe cineva, in special un superior la munca sau pe cineva special din viata privata. Exista un magnetism si farmec pe care il emani ce te face dorit de sexul opus.



Horoscop pentru femeia din Leu

Draga Leu, acum iti iei viata in maini la modul foarte serios, rezolvand obligatii ce erau in stand by si, fara urma de indoiala, schimband lucruri care nu te mai satisfac. Norocul este de partea ta la inceputul saptamanii iar cei dragi se vor apropia mai mult de tine. Orice decizii iei, nu sunt sortite sa dai gres.Cosmosul te sustine cu inspiratie, motivatie si extra initiativa. Este un timp excelent pentru a-ti asuma riscuri. Indrazneala si sex appealul te vor ajuta sa faci prima miscare cu succes daca iesi la intalnire romantica prima data. Experienta si blandetea in dormitor pot revigora o relatie existenta, in special daca ai avut probleme in relatie pana acum.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Draga Fecioara, chiar ai nevoie sa traiesti intr-o stare mentala de calm combinata cu mici placeri ale vietii. Saptamana aceasta iti va livra acest lucru. Tu crezi in tine si in abilitatile tale iar asta te va ajuta sa depasesti orice obstacole ce te tin pe loc. Increderea de sine te face si foarte popular in viata ta sociala si iti aduce multe cunostinte interesante. Exista o carisma crescuta si un farmec magnetic care te fac atractiv, deci nu ar trebui sa ai dificultati in a-ti implini dorinte pasionale. Daca simti un imbold puternic sa actionezi, urmeaza-ti instinctele, mai ales pana cand Marte intra in Pesti. Este o saptamana buna pentru a relationa romantic cu sexul opus, pentru a revigora o relatie existenta sau pentru a folosi un curaj suplimentar pentru a parasi o relatie nesanatoasa.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Draga Balanta, in aceasta saptamana actiunile tale te fac foarte popular in cercurile tale sociale si toti iti cauta compania placuta. Influentele pozitive ale astrelor te ajuta si in alte aspecte. Visele si asteptarile tale pot deveni realitate de acum. Foloseste aceasta stare pozitiva pentru a clarifica orice obligatii ce te streseaza. Norocul este de partea ta. Este foarte placut sa simti o dorinta crescuta pentru distractie si bucurii, deci profita. Vei avea indrazneala si sex appealul de a face prima miscare in dragoste. Este totodata un timp bun pentru a te rupe de relatii in care te simti limitat in libertatea si exprimarea propriei identitati. Si se refera la orice te tine pe loc de la succes si implinire.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Draga Scorpion, in aceasta saptamana ar trebui sa te inarmezi cu rabdare si munca sustinuta ca sa iti implinesti aspiratiile. Vei ramane focusat pe planurile tale si nimic nu te poate face sa te opresti in a merge pe calea dinamica pe care ai creat-o cu mana ta. Ramai realist, pentru ca sunt multe schimbari la orizont. Ele pot fi pozitive, dar tot nu trebuie sa devii coplesit de sentimente de bucurie si entuziasm exagerat. Vei gasi curajul si initiativa de a face prima mutare si a prelua controlul pe un aspect important pentru viata ta. Vei sti intuitiv ce vrei si cum sa obtii, in special in relatii. Acum este si momentul potrivit sa propui cuiva sa iasa cu tine la o intalnire si sa actionezi conform instinctelor tale. Poti fi direct si patrunzator fara sa fii nepoliticos sau sa faci pe seful. Daca esti o persoana mai timida, acum este un timp ideal sa fii in contact cu sexualitatea ta si sa impartasesti dorintele pasionale.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Draga Sagetator, in prima parte a saptamanii sunt mari sanse sa schimbi multe in viata ta, spre beneficiul tau. Saptamana aceasta, vitalitatea si determinarea te imping in activitati intense si vei merge mai departe cu initiativa de a lansa idei si planuri. Comunicarea este, din nou, imbunatatita. Desigur, vor fi si unele momente dificile din cauza schimbarilor bruste din scena planetara, ceea ce te va face sa iti pierzi focusul. Dar saptamana este buna sa iti asumi riscuri, indiferent cu ce vin acestea la pachet. Chiar ai o puternica nevoie sa rupi lanturile oricarei restrictii anterioare sau rutinelor plictisitoare. Vei fi pus fata in fata cu multe oportunitati unica pentru a experimenta noi activitati, noi emotii si noi relatii. Asadar, este un timp bun sa primesti energia de curaj si indrazneala pentru a face fata. Si atractia fizica pe care o exerciti va cunoaste un salt.





Horoscop pentru femeia din Capricorn

Draga Capricorn, in aceasta saptamana oamenii din jurul tau vor vedea mai bine ce faci si ce poti face si vor incepe sa aiba incredere in abilitatile tale mai mult decat o faceau. Tu vei deveni mai pozitiv si optimist in felul in care privesti si intampini viata. Aceasta stare de spirit pozitiva si energie noua te va ajuta sa te descurci cu obligatiile curente.Bucura-te. Sunt zile care iti aduc incredere, putere, sex appeal si curaj. Atitudinea ta directa vor impresiona superiori si oameni puternici, aducandu-ti, desigur, beneficii. Chiar daca acest stil direct nu este amenintator pentru altii, exista riscul sa starnesti frica in dusmani, deci fii constient ca sa stii de ce te aperi. Relatiile personale, in special cele de natura intima, vor beneficia de caldura ta suplimentara si de farmecul tau.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Draga Varsator, in ultima vreme este posibil sa te fi simtit cam jos cu starea de spirit sau energia ; daca nu faci ceva in acest sens, directia este tot in jos. Ai nevoie sa iti reincarci puterea si sa pasesti pe propriile picioare, chiar daca ti se pare mai dificil. Fa ce simti tu ca este bine si potrivit, ai incredere in instinctul tau si nu mai asculta de nimeni. Dupa mijlocul saptamanii, te vei simti dinamic si suficient de activ incat sa poti afirma clar ce vrei de fapt de la viata ta, drept pentru care incepe o perioada tocmai buna sa duci mai departe proiecte amanate cu energie de curaj. Atractivitatea ta fizica te va ajuta sa gasesti un nou partener, daca doresti asta. Daca esti deja intr-o relatie, noua energie va va aduce multa bucurie si stimulare prin experimentare.





Horoscop pentru femeia din Pești

Draga Pesti, in aceasta saptamana nu iti sunt favorizate miscarile pripite in oportunitatile pe care le vei avea in fata, oricat de tentante ti se par. Exista o superficialitate care te poate impinge la decizii care nu sunt ceea ce credeai ca e mai bine. Esti intr-o dispozitie buna si in popularitate in crestere, iar de aici rezulta si satisfactii. Adu aceasta pasiune si entuziasm cat mai mult in munca ; joaca tare, distreaza-te tare. O atitudine competitiva dar si cooperatoare te ajuta sa castigi usor. Vei avea respectul si sustinerea de la majoritatea cunostintelor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții