Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop Urania săptămâna 3–9 noiembrie 2018 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 3 noiembrie 2018 | 06:49



Horoscop Urania săptămâna 3–9 Noiembrie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 3–9 noiembrie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 3–9 noiembrie 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, activități curente, muncă din obligație, rutină. Discrete tulburări digestive cauzate de oboseală, stres, regim alimentar dezordonat sau neindicat. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, relații cu partenerii blânde, politicoase sau relativ armonice, fără a permite însă, atunci când va fi vorba de relații conflictuale, o împăcare. Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, ceea ce le va permite persoanelor născute în acest semn să refacă traseele existențiale greșite (corectare), sau să readucă în actualitate soluții și aspecte de viață nepuse în practică. Reevaluări necesare înaintea încheierii unei etape importante din biografia lor. Între 6 noiembrie, după ora 15:03‘, și 8 noiembrie seara, preocupări materiale, provocate de dorința sau nevoia imperioasă de a primi o susținere financiară. Reacții intense pe fondul fazei de Lună Nouă în Scorpion care va avea loc în ziua de 7 noiembrie și care ar putea scoate la iveală una sau mai multe nereguli care pun în pericol un demers ce ar trebui să le fie favorabil. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, și le va da forță, vigoare și ambiție în a progresa profesional; etapă de un an (până în decembrie 2019) de mare entuziasm, de speranțe, planuri și realizări. Străinătatea poate fi, pentru unii, un cadru propice sau mai bun decât cel de acasă pentru emancipare și succes. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, Berbecii vor fi foarte motivați să facă schimbări în statutul lor pentru a ajunge la rezultatul dorit în carieră acceptând, pentru asta, să se supună unui regim special de viață, cu mai puțină distracție și mai mult efort de învățare, aprofundare, susținere a unui examen. Posibile conflicte și furtuni conjugale în oricare zi din răstimpul analizat.

Horoscop Taur pentru săptămâna 3–9 noiembrie 2018

Horoscop Urania Taur

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, măsură și decență în dorințe și plăceri. Relații afective în care se strecoară sau predomină unul ori mai multe interese materiale. Părinții născuți în zodia Taurului vor da dovadă de răbdare și metodă în relațiile cu copiii. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, ameliorarea unor stări inconvenabile la locul de muncă; posibile satisfacții sau rezolvări obținute prin tact și diplomație. Stare organică fluctuantă, cu momente bune, calme care alternează cu momentele de agitație și nervozitate din cauza presiunilor psihice care se exercită asupra lor dar și din cauza revenirii planetei Uranus în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, ceea ce va constitui un permanent factor de stres. Între 6 noiembrie, după ora 15:03‘, și 8 noiembrie seara, relațiile parteneriale vor fi îngreunate de amintiri, repulsii sau pericolele ce persistă în jurul unor afaceri, proiecte, procese, anchete. Relațiile între soți se pot tulbura în preajma zilei de 7 noiembrie, când va avea loc Luna Nouă în Scorpion, ceea ce va spori iritarea și revolta, gelozia sau antipatia. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până în decembrie 2019. Contextul va fi favorabil intrării în posesia a unor bunuri materiale (mai ales sub forma darurilor, donațiilor sau moștenirilor) ori a unor sume de bani. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, speranțe și planuri de viitor legate de plasamentul veniturilor suplimentare. Posibile evenimente neobișnuite, survenite brusc care pot influența statutul lor profesional, imaginea publică sau capacitatea de exercitare a atribuțiilor pe fondul unor demascări, descoperiri sau constatări care împiedică o formă de colaborare sau de parteneriat să continue, de unde și nevoia nativilor de a se reorienta și a reacționa fără să stea prea mult pe gânduri.






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 3–9 noiembrie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, preocupări casnice, fără nimic neobișnuit: muncă și osteneală, plictiseală și lipsă de chef. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, relații sentimentale destinse, disponibilitate către aventură, șansa de a trăi momente agreabile alături de copii. Cei cei care desfășoară activități interpretative vor fi în formă, vor avea succes la public sau vor putea specula o situație care să le permită să culeagă aplauze. Preocupări culturale cu scop recreativ sau, invers, recreere prin intermediul unor activități culturale și artistice de grup în care nativul se integrează firesc. Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, și va readuce în prim-plan animozitățile de odinioară între Gemeni și unii dintre prietenii lor. Între 6 noiembrie, după ora 15:03‘, și 8 noiembrie seara, stări organice neplăcute, unele trecătoare (o răceală, de exemplu), altele exacerbate de o infecție, o tulburare endocrină sau de o procedură medicală solicitantă pentru organism. Nu este indicat să se exagereze cu calmantele sau cu tratamentele care acționează asupra psihicului (reacție disproporționată sau atipică a organismului). Atenție în cazul femeilor care intenționează să facă întrerupere de sarcină pentru că Luna Nouă în Scorpion din 7 noiembrie poate avea un impact agravant sau riscant. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până în decembrie 2019, și va schimba multe lucruri în relațiile parteneriale deschizând poarta largă spre asocieri, semnări avantajoase de înțelegeri și contracte, acceptarea nativilor în colective de lucru de elită, căsătorii sau rezolvarea favorabilă a litigiilor. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, dorință de a aplana un conflict, de a risipi impactul negativ al unor conflicte asupra relațiilor dintre soți.

Horoscop Rac pentru săptămâna 3–9 noiembrie 2018

Horoscop Urania Rac

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, demersuri obișnuite, drumuri cotidiene, informații utile. Efort de acumulare a cunoștințelor într-un proces de învățare sau de perfecționare personală continuă. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, efort depus de Raci pentru a restabili relațiile de familie, pentru a reînnoda un dialog, pentru refacerea armoniei, uneori cu real succes. Din 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, timp în careva exercita presiuni socio-profesionale împingându-i pe nativi să facă sacrificii sau manevre pentru securizarea bunurilor comune, a averii și pentru protejarea membrilor de familie. Între 6 noiembrie, după ora 15:03‘, și 8 noiembrie seara, stări de spirit trăite cu patos, cu intensitate care se pot naște din suferință, din dor, din tristețe, în urma despărțirilor. Nu sunt de loc indicate reacțiile la mânie care îi pot pune pe unii într-o lumină neplăcută și care nu vor rezolva chestiunea de fond. Accent special, în preajma datei de 7 noiembrie, când va avea loc Luna Nouă în Scorpion, care ar putea marca sfârșitul unei etape și intrarea într-o nouă ecuație afectivă. A se evita aventurile „de compensare' sau din dorința de răzbunare pe cineva drag. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului și se va plasa în sectorul sănătății ceea ce va reprezenta cu adevărat o protecție până în decembrie 2019, permițând multor nativi să-și refacă forțele epuizate de accidente, operații, boli și limitări fiziologice. Marcaj pe ficat, pe funcțiile sângelui și pe fiziologia sistemului arterial. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, dialoguri principiale în vederea găsirii unei soluții oneste cu privire la plata, în indiferent ce regim, a Racilor. Informații utile, de natură juridică, în privința chestiunilor legate de burse, salarii, indemnizații, pensii.







Horoscop Leu pentru săptămâna 3–9 noiembrie 2018

Horoscop Urania Leu

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, Leii numără banii, fac calcule, chibzuiesc, decid cu multă cumpătare. Efort de a modifica niște condiții contractuale care nu-i avantajează. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, dialoguri agreabile, momente plăcute trăite alături de frați sau de persoane cunoscute de curând, în a căror companie se află, pentru moment (vizită, excursie, călătorie). Ipostază astrală bună, dar moderată, pentru cei care vor susține examene. Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului și va reactiva proiectele elaborate de-a lungul ultimilor șapte ani pe care le credeau pierdute, risipite; până pe 6 martie 2019, acestea vor căpăta vigoare și vor deveni chiar necesare. Între 6 noiembrie, după ora 15:03‘, și 8 noiembrie seara, stres familial, sporit în intensitate în ultimele săptămâni, care poate genera secvențe de viață delicate, regretabile, mai ales în preajma zilei de 7 noiembrie, când va avea loc Luna Nouă în Scorpion. Atenție sporită în acest răstimp: se pot înregistra pierderi de bunuri, păcăleli imobiliare sau locative din cauza unor vicii ascunse sau a unor contracte oneroase. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până în decembrie 2019, timp în care va permite o minunată viață sentimentală. Vor fi avantajate relațiile între părinți și copii precum și toate activitățile pentru care va fi nevoie de curaj, ambiție, voință, determinare, corectitudine și hărnicie. Acest răstimp de un an le va fi folositor tuturor celor născuți în zodia Leului care fac sport, permițându-le o ascensiune rapidă, numeroase succese, o carieră internațională acolo unde există o logică a lucrurilor în acest sens. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, poftă de viață, momente de satisfacție culturală și artistică, prilej de experiențe care educă și îmbogățesc spiritual.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 3–9 noiembrie 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, etapă liniștită organic și echilibrată psihic, în care nativii se vor ocupa în tihnă, de chestiunile de viață cotidiană, pe care le vor rezolva, una câte una, fără stres sau enervări. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, șanse pentru un câștig, pentru rezolvarea unei plăți sau pentru revizuirea unui contract, a unei convenții de muncă în condiții avantajoase pentru Fecioare în urma unei discuții calme, echilibrate, oneste și pline de solicitudine din partea celor abordați. Eveniment bizar sau pericol evitat în ultima clipă la locul de muncă. Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, și va tulbura apele, dând o tentă irascibilă, conflictuală tuturor dialogurilor și evenimentelor care gravitează în jurul unei moșteniri, a unui partaj, a unui testament sau a unui gest caritabil. Între 6 noiembrie, după ora 15:03‘, și 8 noiembrie seara, sectorul comunicare va fi răscolit de tranzitele Luminariilor prin Scorpion care vor alcătui, în ziua de 7 noiembrie, faza de Lună Nouă, dând acestui sector al cerului lor de naștere o tentă încărcată de ostilitate și mânie. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până în decembrie 2019, și își va pune amprenta astrală pe sectorul casei (locuinței), al bunurilor imobiliare și/sau funciare, al averii în general, al relațiilor de familie dar și al educației și moștenirii care stau la baza construcției lor umane. Jupiter va acționa pe direcția revenirii la normalitate, a unui spor sau a unui câștig de pe urma apartenenței la un neam, o țară, o limbă, o religie, o familie, o epocă sau a unui părinte. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, preocupări legate de acte, aprobări, înscrisuri, documente oficiale ce privesc casa, familia, părinții, proprietățile.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 3–9 noiembrie 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, perioadă în care vor dori să-și pună ordine în gânduri, să analizeze atent și lucid evenimentele din ultima vreme ; discrete tulburări gastrice, reacții organice la anumite alimente sau la ideea în sine de hrană pe care o refuză preferând dieta, regimul sau postul. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, Luna va tranzita semnul lor zodiacal și le va permite să se simtă bine, să fie mai degajați, mai eliberați de gânduri și preocupări; femeile vor arăta bine și vor fi preocupate de modă, înfățișare, îngrijire corporală dar și de relaxare, distracție, activități de compensare. Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului și, până pe 6 martie 2019, va răscoli multe relații parteneriale, maia ales pe cele care au apucat să se deterioreze în ultimi ani, făcând posibile separările, despărțirile, divorțurile, ieșirile din firme și asociații, ruperea unor înțelegeri și contracte, gesturi pe care, din diferite motive, le-au tot amânat; acum, în aceste patru luni, se vor crea situații radicale de așa natură încât amânarea sau compromisul să nu mai fie posibile. Între 6 noiembrie, după ora 15:03‘, și 8 noiembrie seara, situații neplăcute din punct de vedere financiar sau doar alarmante, mai ales în preajma zilei de 7 noiembrie, când va avea loc Luna Nouă în Scorpion, care ar putea scoate la iveală adevăruri inconvenabile. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până în decembrie 2019. Marele Benefic va tranzita casa comunicării, a învățării, a drumurilor și a dialogurilor, accentuând latura oficială sau juridică a acestor ipostaze și susținând, ca tendință generală, ideea de dreptate, de revenire la normal, la lege, la morală. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, vești care bucură, și dau speranță ori care constituie niște avertismente utile.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 3–9 noiembrie 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, întâlnire cu scop practic, constructiv, de cooperare și desfășurare a unor activități alături de prieteni sau membrii unui grup din care face parte (club, asociație, fundație, etc.). Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, dorință interioară, intens resimțită, de calmare a spiritului, de izolare de factorii de stres, de oameni și situații enervante. Refugiu în universul interior. Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, și își va exercita influența asupra sectorului sănătate, unde va solicita organele localizate în zona capului și funcțiile cerebrale. Pe de altă parte, va redeschide conflicte de la locul de muncă peste care se așternuse, în ultima vreme, o undă de uitare, permițând finalizarea unor schimbări de statut profesional sau salarial care fuseseră amânate. Între 6 noiembrie, după ora 15:03‘, și 8 noiembrie seara, Luna se va afla în tranzit prin Scorpion, semn în care, în ziua de 7 noiembrie va realiza, alături de Soare, faza de Lună Nouă, moment cu impact special asupra acestor nativi care vor încheia o etapă și vor deschide alta chiar dacă, nu întotdeauna, ei vor dori asta, drept pentru care, uneori, se va vorbi de o constrângere sau de o limitare a capacității de a găsi soluții alternative. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până în decembrie 2019, postură din care își va exercita funcția și potențialul de Mare Benefic, dându-le Scorpionilor posibilitatea să se reechilibreze financiar sau char să câștige (mai) bine. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, informații utile, discuții utile în vederea unei soluții bănești. Surprize sau evenimente al căror sens le scapă pentru moment nativilor dar care schimbă datele unei probleme personale sau de familie.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 3–9 noiembrie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, activitate de rutină, efort de menținere a ordinii și echilibrului în conduită, în stilul de lucru și deciziile profesionale. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, relațiile cu prietenii pot fi armonioase, plăcute, vesele, distractive sau relaxante. Cunoscuții pot fi purtători de noroc pentru Săgetători prin solidaritatea, generozitatea sau capacitatea lor de a-i ajuta pe aceștia. Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului și le va marca viața sentimentală până pe 6 martie 2019. Fără a fi fundamental rău, acest tranzit va supune relațiile sentimentale dar și relațiile între părinți și copii la încercare. Vechile fisuri relaționale vor ieși la suprafață și vor pune problema rezolvării lor definitive ceea ce, nu va fi nici ușor, nici plăcut, pentru multă lume, indiferent de vârstă. Între 6 noiembrie, după ora 15:03‘, și 8 noiembrie seara, sectorul lucrurilor secrete, al tainelor minții și ale sufletului sau al amintirilor și trăirilor reprimate va fi tulburat de Luna Nouă în Scorpion, din 7 noiembrie, care nu le va da pace, trecutul răbufnind în viața lor, inundându-le gândurile cu regrete, nemulțumiri sau revolte mute. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului. Este marele eveniment al acestui moment dar și al acestui an, pentru că Jupiter va reveni în domiciliul său, după doisprezece ani, ceea ce va face din traseul lui, până în decembrie 2019, un prilej de vindecări, de dezvoltări armonice a personalității lor, de succes și progres. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, formă fizică și psihică excelentă; optimism, încredere și bună capacitate de a comunica și decide. O notă aparte o pot aduce, spre sfârșitul săptămânii, informațiile privitoare la prieteni, schimbul de opinii cu aceștia care îi vor uimi sau îi vor pune pe gânduri pe Săgetători.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 3–9 noiembrie 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, chestiuni administrative legate de o activitate profesională (studiu, perfecționare, cercetare). Nevoia de a raporta corect gândurile și ideile născute din concepțiile de viață sau idealurile lor la condițiile și limitările momentului pe care îl trăiesc. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, mici oportunități legate de viața profesională care se vor lovi, însă, din 6 noiembrie, când Uranus va reveni în zodia Berbecului, de forța uriașă a tulburărilor și dezordinii pe care o va instaura acesta în viața de familie, în regimul patrimonial, făcându-i să se confrunte, până pe 6 martie 2019, cu situații defavorabile, cu revolte interioare sau cu pericole care impun prudență, tact sau chiar abandon momentan al unor premize ce țin de carieră și imagine pentru a conserva ceea ce au dobândit. Între 6 noiembrie, după ora 15:03‘, și 8 noiembrie seara, regim astral care influențează relațiile de prietenie sau sentimentele care îi leagă pe Capricorni de unele persoane care îi pot supăra, dezamăgi, trăda, enerva sau, în varianta cea mai „blândă', incomoda mai ales în preajma zilei de 7 noiembrie, când va avea loc Luna Nouă în Scorpion. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului. Din păcate, pentru acești nativi, Jupiter se va găsi, până în decembrie 2019, într-un sector slab, unde întreaga lui vocație va fi „învăluită', atenuată sau eclipsată de înseși natura casei a XII-a care nu va permite o desfășurare viguroasă da acestor forțe astrale. De aceea, el va acționa ca un benefic „din umbră', enigmatic dar, eficient, totuși. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, gânduri și regrupări interioare în jurul ideii sau a nevoii (constrângerii?) de a acționa corect sau legat ori moral într-o chestiune de viață „discretă'. Împrejurare neverosimilă cu impact sau motivație financiară.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 3–9 noiembrie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, spirit practic și atitudine protectivă, ordonată și prudentă cu privire la bani și bunuri; Vărsătorii vor da dovadă de inteligență practică. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, entuziasm temperat cu privire la idei și soluții care li se par prea cuminți, comune și relativ neinteresante față de aspirațiile lor. Totuși, un joc plin de dinamism se realizează pe sectorul comunicării și schimbului de informații prin confruntarea dintre Venus și Uranus care, din 6 noiembrie, va reveni în zodia Berbecului, punându-le nu doar răbdarea la încercare ci și tăria convingerilor. Până pe 6 martie 2019, acest tranzit uranian îi transforma în niște nărăvași care se vor revolta la tot pasul. Între 6 noiembrie, după ora 15:03‘, și 8 noiembrie seara, premizele carierei se vor pune în termeni drastici mai ales din cauza Lunii Noi în Scorpion, care se va produce pe 7 noiembrie, și care va abate asupra casei a X-a a numelui, imaginii și succesului tot felul de sentimente și resentimente dintre care, cel mai greu de suportat, vor fi invidiai și gelozia profesională a celor cu care lucrează, tehnicile de manipulare, tentativele de a fi puși în vină, de a fi subminați. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului și se va plasa în tranzit prin casa prietenilor, ceea ce le va aduce până în decembrie 2019 ajutor (nesperat) de la prieteni, susținere, simpatie, admirație, solidaritate. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, întâlniri plăcute și utile cu una sau mai multe cunoștințe cu care se pot consulta, care îi pot sfătui de bine. Intervenție specială, admirabilă, a unei persoane care acționează de la distanță, din străinătate sau pe căi oficiale; există și posibilitatea ca un Vărsător să fie primit într-o structură de elită (for științific, organizație internațională, grup de lucru alături de persoane de excepție).





Horoscop Pești pentru săptămâna 3–9 noiembrie 2018

Horoscop Urania Pești

Între 3 și 4 noiembrie dimineața, discuții și întâlniri de lucru cu desfășurare firească. Între 4 noiembrie, după ora 11, și 6 noiembrie după-amiaza, Peștii își pot pune nădejdea într-un bun de (mare) valoare care ar trebui să le fie acordat sau în posesia căruia ar trebuie să intre într-un viitor apropiat și care, printr-o valorificare înțeleaptă, le-ar permite rezolvarea unuia sau mai multor sectoare de viață care stagnează din lipsa banilor. Doar că, una sunt gândurile și alta realitatea, pentru că, din 6 noiembrie, când Uranus va reveni în zodia Berbecului, aceste premize vor fi date peste cap de realitatea brutală cu care se vor confrunta până pe 6 martie 2019, și care nu le va permite să-și pună planul în aplicare. Între 6 noiembrie, după ora 15:03‘, și 8 noiembrie seara, universul credințelor și convingerilor va lucra intens și, în linii mari, în favoarea nativilor care vor beneficia de acest val de profunzime spirituală sau de religiozitate dar și de sensibilitate sporită, în mod special, în preajma zilei de 7 noiembrie, când se va produce Luna Nouă în Scorpion, moment menit să pună accente intense pe acele sectoare de viață care-i interesează în mod deosebit pe nativi și să-i facă să-și analizeze atașamentele care mai mult îi încurcă. Posibile clipe de răzvrătire față de oameni, idei sau proiecte mai vechi. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului și, până în decembrie 2019, va tranzita casa a X-a a carierei și imaginii ori a funcției și responsabilităților publice într-un chip admirabil pentru tot ceea ce înseamnă afirmare, succes, recunoaștere a calităților. Între 8 noiembrie, după ora 21, și 9 noiembrie, unele persoane născute în acest zodiacal se pot afla în prim-planul atenției publice, se pot remarca prin atitudini, decizii, luări de cuvânt sau intervenții într-un cadru oficial care să le facă cinste și să atragă admirația de partea lor.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții