Zodiacul chinezesc luna mai 2024

Zodiacul chinezesc luna mai 2024 :  Află ce-ți rezervă astrele luna aceasta! Zodiacul chinezesc luna mai 2024. Previziuni astrale pent...

Horoscop pentru femei din 10 Decembrie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 9 decembrie 2018 | 18:38


Horoscop pentru femei din 10 Decembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca cineva incearca de ceva timp sa te convinga, sa aveti o intalnire atunci in prezenta configuratie astrala se poate sa fi tentat sa vezi cum este. Sunt toate sansele ca amandoi sa traiti o experienta minunata si sa doriti sa descoperiti mai mult despre motivatiile voastre interioare.

Horoscop pentru femeia din Taur

Contextul astral te ajuta sa iti binedispui partenerul, care nu prea a fost in apele lui in ultima vreme. Nici macar nu e nevoie de mult efort pentru a face asta, asa ca o simpla iesire intr-un local nou si dragut va face treaba pentru tine!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

De obicei ai o slabiciune pentru cei care te fac sa rizi. Configuratia astrelor la momentul asta arata ca s-ar putea sa dai de o persoana ca iti impartases-te nebunaticul simt al umorul. Asta e chiar o piatra de temelie, din moment ce te-ai saturat complet sa fii considerat/a oarecum ticnt/a. Desi la inceput poate parea o chicoteala, se poate transforma pina la urma intr-un raset zdravan.






Horoscop pentru femeia din Rac

O noua relatie apare la orizont si e foarte probabil sa fie cineva care deja se afla in viata ta; poate cineva din liceu si cu care ai luat legatura de curand sau poate cineva de la munca incepe sa-ti dea mai multa atentie ca de obicei. Iubirea este in aer azi, fara indoiala, asa ca berbecii trebuie sa fie atenti la persoanele care seinvart in jurul lor.


Horoscop pentru femeia din Leu

Cineva subestimeaza capacitatea ta de a te enerva ,crezand ca daca esti un suflet tacut nu vei spune nimic cand vor incerca sa-ti manipuleze sentimentele. Miscarea corpurilor ceresti insa face ca in aceasta zi sa nu ai chef sa lasi pe nimeni sa profite de tine si ai de gand sa o dovedesti. Asta iti da putere si ii tine departe pe cei care ar putea cauza probleme.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Configuratia planetelor e un pic cam spargatoare de petreceri. Oamenii, in general, par a fi intr-o starea de spirit intunecata si au tendinta de a se ingropa in ziare si carti. Daca mergi la o intalnire, nu te astepta sa fie o afacere deosebit de vesela. S-ar putea sa fie motive pentru care conversatia voastra este mai saraca decat de obicei, dar acest lucru nu inseamna ca nu veti fi pe aceiasi lungime de unda.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Te vei simti foarte atras de cineva unic si deasemeni original in felul in care vede lumea. Energiile ceresti iti aduc astazi sansa sa descoperi cat de uimitoare este gandirea ei si cat de fermecat esti tu de ea. Desi se poate sa nu deveniti imediat apropiati, procesul a inceput si cu siguranta va continua.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Pozitia corpurilor ceresti te incurajeaza sa iesi in aer liber si sa faci miscare, fie prin sport fie prin altceva mai aventuros, intrucat prin asta ai sansa sa intalnesti pe cineva remarcabil. Sigur nu-l vei intalni stand in casa! Alt posibil loc de intalnire ar putea fi la o intrunire sau eveniment asociat cu idei filosofice sau spirituale. Fi gata sa fi castigat, impresionat si uimit.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Incerci pe cit posibil sa eviti confruntarea directa cu o anumita persoana, si se pare ca mesajul tau nu ajunge la ea. Miscarea planetara de azi arata ca ea crede despre tine ca te lasi greu cucerit/a si ca tot ce trebuie sa faca este sa incerce in continuare. Va trebui sa le zici verde in fata daca vrei sa fi lasat/a in pace.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aliniamentul astrelor arata ca o intrunire poate deveni un punct de rascruce in viata ta amoroasa. Se pare ca vei intalni pe cineva carismatic, cu o atitudine deasupra vietii uzuale. In timp ce te vei simti temporar ca lovit de traznet vei simti si ca ti-a fost iscata curiozitatea. Nu ai nevoie de un oracol ca sa-ti spuna ce urmeaza in carti!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Pozitia planetelor arata ca azi ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de luarea unei decizii referitoare la realtia de cuplu. In acest punct nu ai la indemana toate lucurile necesare pentru luarea unei asemenea decizii, chiar daca nu ai impresia asta. Nu actiona impulsiv, si muta-ti atentia in alta parte, fiindca numai asa un posibil raspuns favorabil va prinde contur.






Horoscop pentru femeia din Pești

In contrast cu evenimentele importante care s-au tot intamplat in viata ta in ultima vreme, configuratia stelara de azi iti sugereaza sa o lasi mai moale, sa-ti vii in fire si sa te lasi purtat de val un pic. Azi, in ceea ce priveste dragostea, esti permanent ingrijorat si nu poti sa te impaci cu tine insati, cu iubitul tau si cu situatia actuala. Limpezeste-ti gindurile!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții