Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei din 19 Decembrie 2018

Written By NIKE B. on marți, 18 decembrie 2018 | 14:56


Horoscop pentru femei din 19 Decembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Tranzitul planetar din ziua de azi poate avea efecte mai putin benefice asupra relatiei in care te afli. Ai impresia ca stii incotro se intreapta totul,dar in curand iti vei da seama ca nivelul confuziei va fi unul mult mai mare decat credeai.Nu exista un mod simplu in care ai putea trata tot ce se intampla acum.Cel mai bine este sa fii rabdator si sa astepti ca lucrurile sa se resolve de la sine.


Horoscop pentru femeia din Taur

Viata nu este mereu asa cum am vrea sa fie, iar relatiile au darul de a ne distruge cele mai mari dorinte. Horoscopul de azi arata posibilitatea marcarii unui capitol semnificant in ceea ce priveste legatura din cuplu. Asta presupune sa-ti modifici radical perspectivele, dar cateodata este necesar ca visele sa se adevereasca.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cursul planetelor de astazi iti aduce ocazia de a descoperi o iluzie pe care cineva incearca sa o mentina. Nu este ceva serios, mai degraba ca sa te impresioneze au minciunit un pic ca sa nu-l indepartezi imediat. Cand vei descoperi adevarul da dovada de ingaduinta si nu-l lasa sa stie imediat.






Horoscop pentru femeia din Rac

Iubirea ar putea fi o sansa mare astazi. Planetele ne arata ca aveti toate sansele sa cunoasteti pec cineva care sa va faca pe plac in aproape toate modurile posibile. Singura inconvenienta este ca aceasta ar putea sa apara intr-un ambalaj dubios, care sa nu contina personificarea exacta din visele tale. Deci fiti vigilenti astazi.



Horoscop pentru femeia din Leu

Pozitia planetelor e excitanta si controversiala si in fapt se poate sa ameninte sa schimbe obisnuita ta imagine de persoana senzuala, realista si linistita. Incearca sa te aranjezi altfel si surprinde-i pe cei care credeau ca te cunosc bine - daca indraznesti. Fi originala si s-ar putea sa te incanti si pe tine.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astrele arata ca lucrurile nu vor merge exact asa cum ati planuit in ceea ce priveste dragostea. Ai putea sa ai anumite idei sau chiar o intalnire aranjata, darn u vor iesi asa cum iti imaginezi. Lucruri neasteptate pot sa se intample iar ele nu fac decat sa duca la o relatie frumoasa si pozitiva. Pregateste-te sa mergi cum te duce vantul.








Horoscop pentru femeia din Balanță

O situatie dificila din relatia ta iti va aparea intr-o noua lumina astazi. Daca ai fost deranjata sau suparata de anumite evenimente recente, e cazul sa profiti de aceasta perioada pentru a analiza situatia dintr-o alta perspectiva.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca gasesti dificila posibilitatea de a-i tolera pe cei care vor sa ramana in trecut, totusi planetele iti arata ca si tu te afli in acelasi loc; de-ai avea puterea si deschiderea sa vezi acest lucru… Atitudinea ta catre relatia in care te afli nu imbunatateste progresul pe care ti-l doresti, si are nevoie de o schimbare care sa lucreze in favoarea ta.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ar putea fi dificil pentru tine sa faci fata energiei de azi. Nu gasesti resursele necesare pentru a decide ce anume vrei sa vezi in persoana cuiva, care nu conteneste in a-ti alimenta fascinatia. Dintr-un punct de vedere logic, poti sa gasesti mii de raspunsuri si motive pentru a le elimina din viata ta. Dar ceva din tine te face sa te gandesti mai bine la ce ai de facut.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Pozitia planetleor te va incuraja sa actionezi intr-o directie care pare sa nu aiva multe de-a face cu stadiul actual al relatiei. In acelasi timp, ar putea sa insemne ca unul dintre voi, sau chiar amandoi ati putea sa va incurcati in niste planuri destul de bizarre, care, desi foarte diferite, pot sa devina un ocol fascinant si nimic mai mult.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Asta nu este o zi pe care sa ti-o petreci visand si intrebindu-te cind va aparea viitoarea cucerire in viata ta. Atmosfera celesta arata ca trebuie sa treci la fapte. Ai mai multe sanse sa gasesti pe cineva special daca te imbraci in culori vii si iesi cu intentia sa initiezi o relatie. Asta te va ajuta sa cunosti noi oameni!







Horoscop pentru femeia din Pești

Unde se opreste visatul si incepe realitatea pentru tine? Aceasta e o intrebare care te poate urmari astazi, datorita aliniamentului planetelor. Realitatea pare sa nu se pupe cu asteptarile tale de la viata, si totusi nu esti dispus sa renunti. In ceea ce priveste relatia ta curenta, ar cam trebui sa revii cu picioarele pe pamant. Dar incearca sa vezi asta ca pe ceva bun.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții