Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei din 25 Decembrie 2018

Written By NIKE B. on marți, 25 decembrie 2018 | 08:30


Horoscop pentru femei din 25 Decembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa te lasi pe tanjeala o vreme si sa fie necesar sa dai explicatii pentru asta. In linii mari, nu se intampla nimic rau, dar pe termen scurt, e posibil sa pierzi ceva timp ca sa clarifici situatia. Dup ace ai pus lucrurile la punct, poti incepe actiuni mai profitabile, avand avantajul de a avea un profil recunoscut si de a fi cineva despre care se discuta.

Horoscop pentru femeia din Taur

Ideea de forta este adesea mai atragatoare decat sensul ei real. Este foarte util sa iti reamintesti asta si atunci cand arati clar ca stii atunci cand sa lovesti si cand sa te retragi, eviti cel mai bine conflictele. Revolutiile se castiga in minte, nu in strada.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Stii exact ce vrei sa faci, dar exista multe lucruri care iti distrag atentia in acest moment. Probabil ca te intrebi de ce te-ai indepartat atat de mult de ceea ce stii ca este alegerea ta cea mai buna, atat vocational, cat si spiritual. Toate aceste distractii sunt necesare pentru a lega toate piesele puzzle-ului care iti va aduce succese in viitor. Incearca sa-ti largesti orizonturile.






Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi avantul tau trebuie sa fie un scop comun, idealuri si tinte commune si sprijin interdependent. Aratandu-le celorlalti noi oportunitati vei crea o oportunitte pentru tine. Nu privi generozitatea ca pe o delasare. Gandeste-te la ea ca la o oportunitate de castig.

Horoscop pentru femeia din Leu

Valoarea marfii depinde de disponibilitatea sa. Ar trebui sa te gandesti ca esti prea cheltuitor pentru tine, ci mai degraba sa iti creezi un system de valori ca sa nu fii la cheremul cuiva.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Trebuie sa acorzi mai multa atentie implicarii tale emotionale in chestiuni familiale astazi, caci panetele iti influenteaza sectorul domestic. Se va dovedi ca in curand atentia ta si implicarea in legatura cu un membru al familiei este inevitabila.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Este mai usor sa traiesti intre limitele propriei existente, mai ales cand nu esti motivat/a sa le invingi. O anumita satisfactie cu privire la situatia actuala iti confera liniste si rabdarea necesara sa te bucuri de ce ai inainte sa pornesti pe cai necunoscute.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Munca ta poate fi o urgenta contradictorie in viata ta momentan, si relatia ta cu oamenii de la locul de munca iti poate domina mult gandirea astazi. Relaxeaza-te in weekend-ul care se apropie si nu lasa munca asidua din timpul saptamanii sa te afecteze. Nu te mai gandi atat de mult la munca, ci mai bine te-ai gandi cum sa te distrezi cat mai bine.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu desconsidera aspect care la prima vedere nu par legate de ceea ce vrei sa faci. Acorda mai multa atentie detaliilor si vei vedea cat de util iti va fi asta pe viitor. Incearca sa combini portunitatile profesionale si cele sociale astazi.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu desconsidera aspect care la prima vedere nu par legate de ceea ce vrei sa faci. Acorda mai multa atentie detaliilor si vei vedea cat de util iti va fi asta pe viitor. Incearca sa combini portunitatile profesionale si cele sociale astazi.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

S-ar putea sa auzi niste vesti despre problemele de sanatate ale unui prieten sau ruda. Din aceasta cauza va trebui sa-l/o visitezi, sau cel putin sa ii trimiti un cadou sau o vedere ca sa-i imbunatatesti starea de spirit.






Horoscop pentru femeia din Pești

Functionezi la capacitatea maxima si nu ai parte de conflicte interioare sau exterioare. Ceea ce simti si ceea ce intentionezi sa faci merg mana in mana, asa ca stii foarte bine ce faci, chiar daca ceilalti nu stiu. Aceasta fermitate te fac sa fii putewrnic, un umar puternic pe care sa te sprijini � selecteaza-i pe aceia carora le permiti sa se sprijine pe umarul tau.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții