Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 11 – 17 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei din 26 Decembrie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 26 decembrie 2018 | 06:18


Horoscop pentru femei din 26 Decembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunt cateva provocari in present in gospodarie care pot devein problematice. Va trebui sa faci niste eforturi , eventual sa oferi un mic cadou sau recunoscandu-ti partea de vina in aceasta drama. Recunoscand asta nu inseamna neaparat ca "pupi in fund" , ci ca rezolvi situatia mai rapid. Provocarea zilei este sa iti calci pe orgoliu.

Horoscop pentru femeia din Taur

Tine in frauri cardul bancar si sentimentele si asteapta pentru o perioada mai favorabila sa investesti banii castigati cu truda. Nu este un moment bun pentru investitii, caci s-ar putea ca totul sa iasa asa cum nu ti-ai dori. Nu irosi banii si sentimentele.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Orice ajustari decizi sa faci asupra stilului tau de viata sau al modului de gandire poate avea impact asupra modului in care filosofiile tale se contureaza si au success. Esti in general constient de nevoile celorlalti, dar s-ar putea sa fie necesar sa iti folosesti ideile caci s-ar putea sa auzi un strigat de ajutor. In ceea ce priveste situatia financiara, lasa-ti cartile de credit acasa, preferabil intr-un loc in care sa nu le mai poti gasi o vreme.





Horoscop pentru femeia din Rac

Asteptati-va la multe telefoane, mesaje si activitate. Veti pleca de acasa. Veti merge intr-o calatorie lunga, care s-ar putea sa va schimbe stilul de viata.

Horoscop pentru femeia din Leu

Nelinistea, fie ea fizica sau mentala, va face sa plecati in calatorii scurte si dese, care sunt atat interesante, cat si educative. S-ar putea sa fie momentul sa participati la un curs pe o anumita tema, fiindca acest an se anunta a fi propice pentru astfel de activitati.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Exprimandu-ti sentimetele, acestea se vor intensifica, asa ca sa nu iti fie frica sa spui tot ce vrei din inima. Cuvintele tale nu iti vor dauna, si exprimandu-le, le vei simti mai reale. Lumea ta interioara are contact cu cea exterioara fara prea multa galagie, asa ca sinceritatea este binevenita.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Simti ca altcineva pur si simplu te bate la cap sau te judeca prea aspru, pentru o greseala pe care tu ai facut-o. Lectia zilei este sa iti asumi responsabilitate pentru un esec sis a nu lasi gafa sa se inrautaseasca.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Te vei simti mai bine lucrand de la baza fara sa tolerezi scuzele. Stai departe de tribunaluri si relativ aproape de casa si incerca sa-ti imbunatatesti ce ai deja. Nu te ghida dupa capricii ci fa ceva practic.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Este probabil sa faci ceva distractive in seara asta desi ai prefera sa faci altceva. Daca nu ai cum sa scapi va tebui sa ceri ajutorul unui prieten.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Alergand dupa acea idee grozava care a disparut este ca si cum l-ai urmari pe Moby Dick: cu cat te apropii mai mult, cu atat asta te va consuma mai mult. Cand pasarea zboara din mana ta, las-o si urmareste alta. Cand informatiile tale sunt atat de imprastiate, mai bine ai astepta in zona decat sa urmaresti fara rezultat o singura misiune.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Te implici prea mult emotional in legatura cu situatia ta financiara si cu cat iti faci mai multe griji, cu atat atragi mai multe dificultati. Trebuie sa ai mintea limpede atunci cand cauti noi strategii pentru a-ti imbunatati situatia financiara. Astazi este o zi excelenta pentru a face asta, atata timp cat nu-ti pierzi capul.







Horoscop pentru femeia din Pești

Tocmai te-ai decis sa iti asumi anumite riscuri in relatie si poti sa simti ca destinul karmic te cheama. O parte din provocarile vietii o reprezinta chiar abordarea lucrurilor care nu sunt neaparat bune pentru tine. Stii ce ai de facut si chiar daca elementele neplacute ale unei personae sunt evidente, tu poti allege sa iti petreci timpul cu ea.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții