Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei din 29 Decembrie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 29 decembrie 2018 | 08:41


Horoscop pentru femei din 29 Decembrie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Gesturile spontane si subite de dragoste te fac sa faci ceva complet ciudat pentru a-l impresiona pe cel de care esti indragostit. Si il vei impresiona. Intra in magazinele pentru cadouri si vei gasi ceva complet nou si neconventional. O zi plina de suprize pentru cei pe care ii iubesti si distractive pentru tine.

Horoscop pentru femeia din Taur

Este o perioada in care este mai bine, in general, sa experimenteze lucruri noi, sa folosesti abordari originale si sa urmezi acele sclipiri interioare, oricat de ciudate ar parea. Este, de asemenea, momentul sa ii acuzi pe ceilalti sau sa le aduci aminte cat de lipsiti de imaginative au fost, dar cel mai bine sa le comunici cat de avansat esti, pentru ca, normal, esti un lider innascut.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Te vei simti neinteles si poti sa iti iei prietenii de o parte pentru a le reimprospata nivelul de intelegere. Pe de alta parte, vei vrea exact contrariul � daca nu este o relatie bazata pe conceptual de a oferi si a primi reciproc, ar trebui sa nu se mai numeasca prietenie. Ai grija cum iti alegi partenerii, mai ales daca este vorba de parteneri noi!





Horoscop pentru femeia din Rac

Evita excesul si exagerarea acum, caci vei avea sentimentul ca poti sa faci mai mult-poate sa mananci mai mult-decat ar trebui. La munca, te poti simti un pic aglomerat/a, pe masura ce problemele se multiplica iar timpul de rezolvare se diminueaza. Totusi o data ce ai terminat, vei putea sa-ti privesti cu mandrie realizarile.

Horoscop pentru femeia din Leu

O teama nedefinita, o umbra dintr-un vis te poate sepria, dar scapa pur si simplu de ea, caci altfel nu vei reusi. Daca vei proceda ca si cum ai fi vrajit de ea, nu se va intampla nimic bun, caci nu este decat o amintire. Cand vei intalni un semn de oprire, inseamna ca este cu un motiv. Uita-te in toate directiile si apoi actioneaza.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

In perioada urmatoare, veti avea parte de o imbunatatire in ceea ce priveste energiile dumneavoastra romantice si sexuale. Toate relatiile personale va atrag atentia si sunt alese in defavoarea unor interese personale ale dumneavoastra, astfel incat sa existe armonie.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai nevoie sa iti decorezi sau ornamentezi numele sau compania, si asta chiar acum. Nu este nimic rau in legatura cu cine esti, si spunandu-ti asta si ducand perceptia celorlalti asupra ta catre noi niveluri se cere in aceasta faza a dezvoltarii tale. Este atata tambalau in intrebare esentiala care ne bantuie ntoata viata : "Cine sunt eu?" . E nevoie sa incerci cateva schimbari sis a vezi care ti se potriveste cel mai bine.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Te-ai putea simti cumva prostit cand accepti o invitatie la o intalnire oara sau la o petrecere rapida, dar te vei distra, cu toate acestea, daca intri in atmosfera. Exista sanse sa intalnesti pe cineva care sa iti placa foarte mult.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Poate te gandesti la un imprumut, dar nu ai starea de spirit adecvata pentru a lua o decizie. Adevarata problema este iti doresti un stil de viata luxos fara provocarile si recompensele corespunzatoare unei muncesti asidue. Incearca sa te gandesti la un mod traditional de a munci din greu, inspiratie si sa faci ceva economii inainte de a apela la un imprumut.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Trebuie sa te lupti pentru mai multi bani si sa justifici ca ii meriti. Chiar daca muncesti foarte bine, concurenta este acerba si trebuie sa intelegi ca angajatorul are nevoie de calitate superioara in schimbul banilor pe care ii ofera. Este normal sa fii nervos daca nu te-ai pus in locul lui. Daca vei face acest lucru, totul iti va fi mai clar si vei fi mai putin deranjat de procesele implicate in drumul catre imbogatire.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Incearca-ti norocul cateva zile cu sume mici inainte de a te baga la vreun pariu sau provocare cu o suma mare. E un mod bun de a testa apele si de a vedea daca ai destul noroc cat sa castigi ceva substantial.






Horoscop pentru femeia din Pești

Primesti sprijin care te ajuta sa mergi mai departe. Este un moment bun sa te intalnesti cu prieteni apropiati , cunostinte sau doar sa socializezi. Comunici usor si ii poti cuceri pe ceilalti fara sa faci deloc eforturi. Fiind in compania prietenilor, te vei bucura de anumite beneficii.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții