Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citește Horoscopul zilei de 25 Ianuarie 2019

Written By NIKE B. on miercuri, 23 ianuarie 2019 | 19:05


Horoscopul zilei de 25 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Cheful de munca este la cote inalte. Si asa este si bine, deoarece succesele nu vor intarzia sa apara. Situatiile ivite la serviciu sunt destul de tensionate, dar vei reusi sa depasesti totul cu bine. S-ar parea ca astazi nu esti pe aceeasi lungime de unda cu colegii de munca sau cu sefii, dar sunt momente pasagere. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabilă. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de lucrurile importante.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Relațiile sentimentale sunt evidențiate prin discuții ample. Ascultă doleanțele persoanei iubite sau cele ale copiilor, dar susține-ți punctele de vedere cu fermitate și cu dovezi viabile. Este o zi minunata pentru a-ti pune in valoare creativitatea. Planifică activitati culturale, apropie-te de hobby-uri, deoarece astrele iti trimit raze minunate in acest sens. In a doua parte a zilei, este nevoie sa te ocupi de treburile profesionale.








Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Te ocupi cu placere de tot ce este legat de casa, patrimoniu sau relatii cu neamurile. Poti planifica diverse lucruri ce tin de intretinerea sau reamenajarea locuintei. Chiar si o schimbare de locatie datorita carierei profesionale poate aparea la orizont. Pe de alta parte, gandurile tale zboara catre perioada copilariei si pesonajele ei. Spre seara organizeaza o reuniune cu membrii familiei.



Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Esti nevoit sa faci o multime de drumuri scurte, dar toate cu folos. Atentie la drum si pleaca doar dupa ce te asiguri ca totul este in ordine cu mijlocul de transport sau cu scopul calatoriei. Este o zi propice si pentru formele de scolarizare pe termen scurt. In a doua parte a zilei, intalnirile si dialogurile cu neamurile sau prietenii apropiati iti pot oferi momente placute si interesante.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Chestiunile financiare sunt preocuparile tale de astazi. Se pare ca se rezolvă anumite lucruri ce treneaza de mult timp. Poti primi cadouri sau recompense marunte, dar de folos. Pe de alta parte, incepi sa pui in balanta valorile tale morale si materiale. Este un moment excelent de a analiza cu atentie ce este mai important pentru tine si de actiona in consecinta. Astrele iti trimit influxuri discrete ce te pot ajuta sa iei deciziile potrivite.







Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ziua este excelentă pentru tine. Esti plin de viata, răspândești veselie si te avânti in tot si toate cu mult elan. Relatiile cu cei din jur pot fi destul de conflictuale, dar ai suficiente resurse sa depasesti totul cu bine. S-ar putea sa constati ca anumite relatii sau colaborari nu iti mai sunt pe plac, insa cantareste cu atentie inainte de a lua o decizie. Foloseste-ti energia de astazi si pentru remodelarea propriei personalitati.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Este o zi potivită numai pentru a te ocupa de tine. Chiar daca te vei orieta spre cei din jur, gandurile tale zboara numai la sufletul tau. Rezolva doar treburile cotidiene usoare. Plimbarile in aer liber sau meditatia in tihna si taina la evenimentele din jurul tau sunt cele mai indicate activitati. Chiar sunt lucruri pe care acum trebuie sa le stii despre propria ta fiinta si sa-ți faci planuri de actiune.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Evenimentele principale ale zilei sunt legate de prieteni. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante cu acestia, astfel ca atentia ta trebuie sa fie la cote inalte. Controversele pot fi prezente, dar au farmecul si rolul lor. Spre seara, acorda-ti momente de liniste pentru a te gandi pe indelete la informatiile primite astazi. Cu siguranta, printre polemici, ti s-au oferit sfaturi sau indemnuri de care ar trebui sa tii cont.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Astazi esti hotarat sa te ocupi de cariera si de imaginea ta in societate. Sunt posibile situatii tensionate, dar le poti depasi fara probleme. Familia nu te sustine deocamdata in demersurile tale, dar ai rabdare, deoarece vin zile bune in acest sens. In a doua parte a zilei incearca sa iei legatura cu un prieten, pentru ca te poate ajuta in luarea unor decizii.










Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Calatoriile si studiile alcatuiesc subiectul principal al zilei. Este vorba de cele pe termen lung. Sunt posibile rasturnari de situatie, dar ai incredere si rabdare ca lucrurile se vor aranaja pe un făgaș bun. Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte, astfel ca este un moment excelent de a-ti planifica activitati culturale. Dupa-amiază, vizitarea unei galerii de arta sau o meditatie in locuri sfinte sunt cele mai potrivite sufletului tau.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este o zi excelenta pentru a te ocupa de chestiuni financiare ce vizeaza banii altora: taxe, impozite, credite, relatii cu institutiile financiare sau mosteniri. S-ar putea sa constati ca dorintele sau planurile tale legate de acest capitol nu se pot realiza, dar deocamdata astrele iti ofera tot ce ai nevoie din acest punct de vedere. Exista necunoscute si restrictii, dar in curand lucrurile vor intra pe un făgaș bun.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Relatiile parteneriale animă mult ziua. Situatiile conflictuale te vor duce cu gandul la faptul ca ar fi bine sa faci ceva modificari in parteneriate si colaborari. Ai rabdare, deoarece nu este un moment prielnic pentru asa ceva. Alcatuieste diverse planuri in acest sens si vei vedea ca incep sa se contureze. Pentru cei din mediul social in care traiesti si iti desfasori activitatea esti un mic Soare, asa ca trebuie sa te comporti pe masura.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții