Ce provocări vă oferă astrele 50-60 ani?

Ce provocări vă oferă astrele Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop pentru femei din 13 Ianuarie 2019

Written By NIKE B. on duminică, 13 ianuarie 2019 | 07:56


Horoscop pentru femei din 13 Ianuarie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa fiti chemat sa asistati la activitati sociale sau de grup (conventii sau intalniri de afaceri) legate de vacanta dumneavoastra. Preferati sa colaborati cu cineva, decat sa munciti singur. Drept rezultat, s-ar putea sa fiti atras intr-un parteneriat sau intr-o asociatie inchegata, cu grupuri de persoane.

Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi, drumul pe care il planuiai s-ar putea sa fie deviat; totusi, nu este ceva tau, pentru ca vei afla noi moduri de a rezolva problemele si de asemenea vei cunoaste noi oameni care sa tea jute. Este momentul sa incepi sa te reinventezi pentru ca intuitia si viziunile tale sunt foarte puternice.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Orice grija legata de chestiuni financiare va disparea in scurt timp , este o usurare pentru tine. Daca te gandesti sa iei un imprumut pentru a-ti cumpara ceva extravagant, trebuie sa discuti mai intai cu altcineva. Poate ca unul dintre apropiatii tai are o alta parere despre modul in care ar trebui sa cheltuiesti acei bani, si entuziasmul tau va disparea. Ai incredere in instinctele tale, dar tine minte ca trebuie sa fii responsabil.






Horoscop pentru femeia din Rac

Nu te-ai descurcat prea bine azi pe plan professional. Esti motivat/a dar nu ai energia necesita sa faci fata actiunilor pe care ti le-ai propus. Nu exagera.


Horoscop pentru femeia din Leu

Esti foarte ingrijorat de ce a spus sau a facut cineva in trecut si problema este ca nu mai poti face nimic in aceasta privinta. De ce iti complici viata? Lasa trecutul sa dispara si priveste in prezent. Iti vei aminti lucruri neplacute din trecut intalnindu-te cu cineva pe care nu l-ai mai vazut de mult.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Trebuie sa ai grija la aparatele electronice care au efect negativ asupra sanatatii tale. S-ar putea sa ai probleme de natura fizica si s-ar putea ca acestea sa fie legate de mediul in care lucrezi.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu uita ca si prietenii tai sunt oameni. Asteptarile tale sunt disproportionate. Poate ca te dezamagesc promisiunile nerespectate ale cuiva in care ai avut foarte multa incredere. Nu uita, insa, ca nu are legatura cu soarta ta cat are cu faptul ca unele persoane nu stiu sa isi respecte promisiunile.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Trebuie sa iti diversifici strategiile de investitii sau de venituri chiar acum, caci investind intr-o singura directive nu este ceva sigur pentru viitorul tau. Cineva caruia nu ii acorzi prea multa atentie de obicei, si de al carui sfat ai nevoie, poate veni astazi cu o idee pe care ar fi bine sa o asculti.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Evita argumentele azi deoarece nu ai pe cine sa convingi. Relaxeaza-te in perfecta armonie si bucura-te de prieteni. Ar trebui sa-ti alegi o functie in care sa-ti motivezi si sa-i animi pe ceilalti, lasa-i pe altii in functiile de conducere.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Esti momentan la apogeul tau de luna asta, cand orgoliul si increderea ating cote maxima, o ocazie buna sa iti reamintesti cat de bun esti atunci cand esti pe val. Straluceste, dar tine minte cum faci asta, ca sa devina un obicei.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sanatatea unui prieten sau a partenerului va testeaza fidelitatea. S-ar putea, insa, ca si dragostea si afectiunea sa joace un rol important in recuperarea lor. Amanati-va cateva activitati personale pentru a va manifesta dragostea pe deplin.






Horoscop pentru femeia din Pești

Nu va faceti sperante prea mari daca planuiti o intalnire cu unul sau mai multi prieteni la dumneavoastra acasa. Cu cat va asteptati la mai multe, cu atat veti fi mai dezamagit. Trebuie sa planificati cu grija si, eventual, sa va aflati cateva informatii despre cei cu care va veti reintalni. Astfel, veti putea multumi atatea persoane cate vreti.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții