Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei din 14 Ianuarie 2019

Written By NIKE B. on luni, 14 ianuarie 2019 | 09:10


Horoscop pentru femei din 14 Ianuarie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Cursa pentru castig te poate face sa te plangi, caci primind ce ai vrut de la cine ai vrut poate duce la complicatii dupa complicatii. Poate fi nevoie sa faci un compromise, daca nu vrei sa astepti ca lucrurile sa se resolve fara a mai fi nevoie sa faci asta.

Horoscop pentru femeia din Taur

Poti fi rugat sa fii de o parte sau alta astazi, si nu te vei simti deloc comfortabil, mai ales ca nu ai o simpatie speciala pentru nici una dintre parti. Pe moment, cat cele doua parti sunt in conflict , s-ar putea sa fie necesar sa alegi una dintre parti. Poate cel mai bine ar fi sa refuzi cu gratie orice activitati sociale sis a eviti astfel de alegeri.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Acum este momentul sa capatati mai multa incredere in dumneavoastra, devenind un lider si un deschizator de drumuri. Diferentiati-va de ceilalti si indrazniti sa fiti diferit. Nu va fie frica sa va aratati talentele. In urmatoarele saptamani, stilul dumneavoastra de viata va reflecta cine sunteti, asa ca luati-o pe calea creativitatii.





Horoscop pentru femeia din Rac

Va simtiti foarte enervat si plictisit de rutina zilnica in aceasta perioada. Ideile dumneavoastra creative sau artistice pot fi nerealiste sau iesite din comun, fapt care duce la probleme cu munca, prietenii sau relatiile sociale. S-ar putea sa va decideti, din senin, ca prietenii dumneavoastra vechi au o influenta negativa asupra libertatii dumneavoastra; astfel, fie veti schimba ceva, fie veti scapa de ei.

Horoscop pentru femeia din Leu

Este un moment prielnic in care ti se deschid multe cai. Situatiile sunt aproape croite si este foarte usor sa vezi ce cale trebuie sa urmezi. Oportunitatile abunda si te vezi in stare sa faci orice.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Problemele de sanatate au ca sursa nivelul mare de stres. Bucurati-va de ce faceti, iar daca nu puteti RENUNTATI! De ce sa va bateti capul cand nimeni nu va asculta sau nu va acorda atentia de care aveti nevoie? Schimbarile de cariera sunt exact dupa colt.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Este momentul sa faceti cateva schimbari majore in viata dumneavoastra. Uitati-va la familia si la situatia dumneavoastra sociala, care s-ar putea sa nu fie cum v-ati fi dorit. Cautati moduri noi de a va renova relatiile. Imaginati-va un viitor mai bun si proiectati-va telurile pentru a stii unde vreti sa ajungeti. Astfel, schimbarile se vor petrece mult mai rapid.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea sa apreciezi abordarea nerealista a unei persoane intr-o anumita situatie. Starea de confuzie si lipsa simtului practic te va pune in conflict cu aceste persoane. In aceasta perioada esti foarte dinamic/a si asertiv/a. Ai o resursa adundenta de energie.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Poate ca v-ati concentrat prea tare la o singura persoana si ca nu ati primit iubirea si atentia pe care v-ati fi dorit-o in schimb. Aceasta experienta va va deschide inima catre noi posibilitati. Nu uitati ca daca va urmariti problemele in dragoste, aceastea fug. Daca fugiti, insa, va urmaresc ele.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Comunicarile la distante lungi si afacerile merg bine in aceasta perioada. De exemplu, daca aveti nevoie sa sunati o companie pentru a va asista cu ceva, veti lua legatura foarte rapid cu persoana de care aveti nevoie. De asemenea, veti comunica mult mai bine si cu cei cu care munciti in legatura cu planurile si scopurile sau proiectul in care sunteti implicat.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Este o perioada foarte dificila, in care se petrec foarte multe lucruri, exista multa comunicare si multe detalii ce trebuie luate in calcul. S-ar putea sa aveti ceva emotii, dar trebuie sa raspundeti la fiecare situatie intr-un mod rapid, care sa va ajute cu toate activitatile in care sunteti implicat.





Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea sa ai parte de reclama, mai ales in fata superiorilor sau a colegilor de la locul de munca. S-ar putea sa-ti dai seama ca iti place locul tau de munca sau responsabilitatea pe care ti-o ofera mai mult decat de oibcei si vei avea parte de admiratia unei persoane la care nu te asteptai.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții