Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei din 17 Ianuarie 2019

Written By NIKE B. on miercuri, 16 ianuarie 2019 | 14:14


Horoscop pentru femei din 17 Ianuarie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca te-ai gandit sa-i cumperi persoanei iubite o carte de poezii, azi e ziua potrivita sa o faci. Astrele iti garanteaza reusita. Persoana iubita va aprecia foarte mult acest gest, fiindca o va ajuta sa-si dea seama de sentimentele pe care ti le poarta.

Horoscop pentru femeia din Taur

Modul in care planetele s-au asezat s-ar putea sa-ti strici planurile plictisitoare cu care te-ai obisnuit. Incearca o schimbare de look si surprinde-i pe cei care te cunosc- daca ai curajul. Intretine-ti partenerul intr-un mod in care nu ai mai facut-o. Fii original si-ti vei da seama ca doar asa poti sa te simti cel mai bine.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Configuratia astrala te incurajeaza sa organizezi o petrecere si sa-i inviti pe acei oameni alaturi de care mereu te simti bine. Azi e o zi a relaxarii. Creaza o atmosfera calda si primitoare, plina cu mancare delicioasa. Cineva special nu va putea sa nu te evidentieze.





Horoscop pentru femeia din Rac

Climatul cosmic iti bulverseaza total starea de spirit. Acum esti fericit si peste 30 de secunde iradiezi de irascibilitate. Iubirea se manifesta in acelasi mod, asa ca nu esti prea sigur de stadiul in care se afla relatia de cuplu. Poate ca cel mai bine ar fi(pentru amandoi) sa va dati mai mult spatiu pentru o perioada.

Horoscop pentru femeia din Leu

Ar trebui sa adopti o tinuta mai fina la intalnirea pe care o ai programata. Pozitia planetelor te incurajeaza sa te axezi mai mult pe partea sociala, in sensul ca ai avea mult mai mult de castigat din conversatii decat din alte metode. Ba chiar mai mult decat atat, s-ar putea dovedi atat de interesant incat sa apara chiar si iubirea.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Simtul umorului iese la iveala azi; mai ales al tau. Iubirea e asociata de nivelul de empatie intr-ale rasului de multe ori. In cazul tau si al unei persoane speciale lucruile nu par sa fie batute in cuie in aceasta privinta, dar ai capacitatea sa vezi celelalte calitati.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Pozitia planeterlor arata ca e timpul sa lasi imaginea office la birou si sa-ti lasi imaginatia sa zburde. Nu mai tine cont de toate lanturile sociale si iesi la o bere! Daca in agenda se arata o intalnire sau o petrecere, se prea poate sa te reimprospateze pe multe planuri.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Alinierea planetelor poate aduce cel putin o revelatie azi- unul dintre voi a preferat sa nu stie ceva ce pe tine te excita foarte tare. Asta implica o potentiala relatie riscanta, referitoare la cineva pe care nu ar trebui sa-l vezi asa cum o faci acum. Asta te impiedica sa vezi lucrurile asa cum sunt. Dar poate ca e mai bine sa gusti din fructul oprit…

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sentimentele sunt la un nivel foarte inalt azi, datorita planetelor. Chiar daca tu si potentialul tau partener stiti ce vreti, inca nu constientizati ceea ce se intampla intre voi. Folositi-va de aceasta zi pentru a va cunoaste mai bine. Iesiti intr-un loc frumos si faceti ceva memorabil. Totul va porni din acest punct.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi se poate sa organizezi o petrecere fara prea mari probleme si sa invite persoane pe care iti doresti sa le cunosti mai bine. Desi nu prea te simti pregatit sa te arunci in bratele pasiunii, ai toate sansele sa intalnesti pe cineva care sa-ti schimbe perspectivele.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Atmosfera planetara trece ca un cutit prin ganduri, idei sau idealuri pe care le ai fata de o anumita persoana si te aduce direct in fata ei. Asta poate sa se manifeste sub forma unei intalniri neplanificate, care te ia total prin surprindere. Din fericire iti vei da seama ca fanteziile tale au fost doar fantezii, iar persoana din fata ta nu e nici pe departe asa cum credeai.






Horoscop pentru femeia din Pești

Daca ai suferit in ultimul timp din cauza relatiei de cuplu, atunci azi ai foarte multe sanse sa te relaxezi si sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva. Iti va face foarte mult bine daca ai iesi sa te distrezi si tu putin.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții