Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei din 18 Ianuarie 2019

Written By NIKE B. on joi, 17 ianuarie 2019 | 14:04


Horoscop pentru femei din 18 Ianuarie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Cauta-ti aliati si foloseste-te de discursul tau cat poti de bine pentru a face rost de tot ce ai nevoie pentru a-ti indeplini scopul. Doar pentru ca nu ti se pare ca ai rezultate concrete nu inseamna ca nu vei avea nici pe viitor.

Horoscop pentru femeia din Taur

Participa cu prietenul/a sau partenerul de viata la niste activitati distractive in acesta perioada. Planuri de distractie precum mersul la cinema sau o noapte speciala in oras impreuna sunt atractive pentru voi in acest moment. Aceasta faza aduce cu sine sentimente de loialitate, dragoste si satisfactie fata de persoana iubita.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va aprindeti emotional rapid in aceasta perioada, mai ales cand vine vorba de oameni, locuri sau cauze de care sunteti legat emotional foarte puternic (orasul natal, parintii etc.). Iubiti mai pasionat si raspundeti aproape instinctiv la orice vi se intampla in aceasta perioada. De asemenea, sunteti foarte energic si dornic sa fiti implicat in proiecte care aduc beneficii copiilor, familiei sau casei dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Rac

Va simtiti putin deranjat sau lenes in aceasta perioada. Aveti nevoie de un stimulent nou. S-ar putea ca aceasta problema sa atraga dificultati in relatii, daca nu exista dorinta de a schimba ceva sau de a capata un simt al aventurii. Cu toate acestea, s-ar putea sa fie momentul ideal sa va schimbati aspectul si modul in care interactionati cu alte persoane.

Horoscop pentru femeia din Leu

In prezent, sunteti stapan pe sine si cereti prea mult de la dumneavoastra. Aveti tendinta sa va tineti adevarata natura ascunsa si sa va indoiti de puterea si capacitatile dumneavoastra interioare. Va veti opune multor situatii pentru ca veti dori sa luati chiar dumneavoastra initiativa. Mania si frustrarea pot fi probleme mari, mai ales daca munciti cu persoane de care depindeti. Astazi mai bine munciti singur.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi poti primi o invitatie sau un cadou. Ai tendinta sa refuzi dar nu uita ca un refuz este relationat cu o insulta. Fii recunoscator/oare pentru ceea ce primesti si nu uita oamenii simt nevoia sa-si reconfirme valoarea prin propria generozitate.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu trebuie sa va fie frica de dragoste, care este puternica si potenta, fiindca sunteti pregatit de o relatie mai profunda. Dar s-ar putea ca frica sa se puna in calea energiei captivante care va face sa va placa de cineva in aceasta perioada. Amintiti-va ca puterea de vindecare a dragostei adevarate poate aduce satisfactii atat materiale, cat si emotionale. Fiti deschis la ce va scoate universul in cale.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Valorile dumneavoastra spirituale vor fi puse la incercare. Ideea este: va ajuta credinta intr-un mod practic? Putina cunostinta este periculoasa, mai ales daca nu are nicio relevanta in legatura cu o problema SAU o solutie pentru aceasta. S-ar putea sa aveti nevoie sa faceti un pic de curatenie in gandurile dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea ca inspiratia dumneavoastra generala sa dispara, fapt care va face sa va ocupati de treburile casei sau sa va retrageti si sa va calculati urmatoarea miscare. De asemenea, este un bun moment sa va intariti gardurile care va separa de vecini si de lume in general, atat la propriu, cat si la figurat.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti aerian, neobosit si nerabdator astazi si va va fi greu sa stati pe loc. Daca aveti o intalnire lunga la care trebuie sa participati, rabdarea va fi dusa la extrem. Luati-va un carnetel cu dumneavoastra fiindca s-ar putea sa aveti nevoie de el pentru a desena.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai mintea si discursul clare. Aceasta abilitate poate deschide usa vorbitului in public, a jurnalismului sau a instructajului. Trebuie sa ai grija sa nu-ti consumi energiile implicandu-te in mai multe activitati decat poti sa duci la bun sfarsit. Nu semna documente legale cand esti stresat.





Horoscop pentru femeia din Pești

Acesta este un ciclu predispus la accidente, asa ca aveti grija cand conduceti si cand puneti mana pe obiecte ascutite. Aveti grija in situatiile limita. Abordarile directe pot deranja si pot duce la certuri inutile. Mergeti la medic daca febra, inflamatiile sau infectiile persista.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții