Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei din 22 Ianuarie 2019

Written By NIKE B. on luni, 21 ianuarie 2019 | 18:53


Horoscop pentru femei din 22 Ianuarie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Va trebui sa faceti cateva ajustari foarte importante astazi. Aveti tendinta de a fi egoist astazi, iar asta va va influenta relatia. S-ar putea ca partenerul sa taca si sa inghita, dar nu ii va conveni ce faceti. Aveti grija la reactiile celor din jur.



Horoscop pentru femeia din Taur

O problema legata de o taxa sau o alta problema birocratica a fost trecuta cu vederea, asa ca va va surprinde aparitia unei amenzi. Astazi este ziua in care trebuie sa va asigurati ca totul a fost dus la capat si ca v-ati indeplinit toate indatoririle cu grija. Veti dormi mult mai bine de indata ce ati terminat.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aveti impresia ca nu mai aveti parte deloc de actiune, dar exista si un motiv intemeiat � chiar daca este foarte enervant si neplacut. Odihniti-va, mancati adecvat si ganditi-va la adevaratul scop al existentei dumneavoastra. Este o perioada in care va veti remodela gandirea si care va va duce pe un drum mai bun.







Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea ca cineva sa-ti arate o latura personala care nu-ti convine. Daca ii faci un compliment negandit, s-ar putea sa si-o ia in cap. Stai linistit, insa: chiar si cel mai increzator personaj se dovedeste a fi om. Acestea fiind spuse, prietenia se refera la acceptarea bunelor si relelor altor persoane, nu?



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca aveti emotii in ceea ce priveste banii, s-ar putea sa aveti niste discutii cu partenerul/partenera pe marginea acestui subiect. Ascultati-va partenerul pentru ca s-ar putea sa aiba dreptate in ceea ce zice.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Aflati lucruri noi legate de atitudinea dumneavoastra profesionala, de relatia cu seful dumneavoastra si de calea pe care o urmati: daca vi se potriveste sau nu. In urmatoarele saptamani, veti ajunge intr-un punct in care va veti reevalua idealurile profesionale.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Aveti grija la toate trucurile pe care le folosesc unele persoane care negociaza cu dumneavoastra. S-ar putea sa va atraga prea tare oala cu aur de la capatul curcubeului si sa descoperiti ca, de fapt, nu exista. Nu va fie frica sa puneti intrebari si sa vorbiti cu acea persoana daca vi se pare ca suna totul prea bine ca sa fie adevarat. Probabil ca este.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Aveti nevoie de niste impulsuri rapide si de niste rapsunsuri pozitive la o oferta de dragoste, daca vreti ca o relatie stabila sa se nasca. Daca va abtineti si va autopedepsiti, ratati o ocazie vitala. Daca aveti impresia ca nimeni nu sta cu ochii pe dumneavoastra, va inselati. Faceti-va o impresie mai buna despre dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti foarte interesat de placeri si distractie astazi. Daca nu faceti parte dintr-o relatie, probabil ca veti trai o aventura romantica incitanta. Daca sunteti cu cineva, relatia dumneavoastra va fi foarte placuta. Cu toate acestea, exista sansa ca dumneavoastra sa deveniti nelinistit daca nu capatati afectiunea de care aveti nevoie.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sotul, partenerul sau persoana pe care o iubiti va cere foarte multe lucruri si, chiar daca v-ati stapanit furia pana acum, s-ar putea sa reactionati urat in urmatoarele 2-3 zile. Ganditi-va la autocontrol pentru a reintra in normalitate.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Energia ta pare sa fie aproape epuizata. Trebuie sa-ti iei perioade frecvente de odihna pentru a mai ameliora aceste senzatii de letargie. Nu iti forta limitele pentru ca vei ajunge la probleme medicale legate de spate, inima sau ochi. Colegii tai te vor ajuta mai mult decat colegele.







Horoscop pentru femeia din Pești

Intuitia dumneavoasta este sanatoasa, iar natura dumneavoastra compasionala este un plus mare cand vine vorba de munca alaturi de persoane care necesita sensibilitate si rabdare. Pentru cei implicati in afaceri, veti avea flerul de a face lucrul oportun la momentul potrivit. S-ar putea sa capatati interes in anumite domenii creative si s-ar putea sa le incorporati in domeniul dumneavoastra de activitate.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții