Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei săptămâna 14-20 Ianuarie 2019 : Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 14 ianuarie 2019 | 09:22


Horoscop pentru femei săptămâna 14-20 Ianuarie 2019: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei săptămâna 14-20 Ianuarie 2019: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Intuitia dumneavoastra nu greseste cu nimic. Sunteti persoana pe care cineva care este in pericol ar trebui sa caute pentru sfaturi. Folositi-va intuitia atunci cand trebuie sa luati decizii ce vor avea efect pe termen lung. Excludeti toate gandurile rationale si urmati-va simturile. Daca va ascultati sufletul, aveti mai mult de castigat decat daca stati sa ganditi fiecare decizie. Daca v-ati conturat un plan mai demult, este momentul sa le aratati rezultatele celor din jur. Aceste persoane au crezut intotdeauna ca nu va pricepeti la treburi financiare. Acum va trebui sa recunoasca faptul ca aveti ceva notiuni.



Horoscop pentru femeia din Taur

In aceasta luna alinierea planetelor iti va da o stare scurta dar intensa indragostire. Dar acum, ca nebunia a luat sfarsit poti vedea cu adevarat persoana din spatele norisorilor roz, revii cu picioarele pe pamant. Incearca totusi sa nu uiti ca te-ai bucurat din plin de acesta perioada. Sentimentele pe care le experimentezi atunci cand esti indragostit/a nu pot fi controlate. Vin si pleaca dupa bunul plac. Iar persoana care te consoleaza acum intentioneaza sa faca exact lucru urmator: sa-ti ridice moralul. El sau ea se va dovedi un prieten mai bun decat persoana care ti-a sucit mintile. Sa fii indragostit/a nu este de ajuns chiar daca te faci sa te simti minunat. O prietenie adevarat si plina de caldura sufleteasca este cu mult mai binefacatoare. Te face sa te simtit multumit/a si fericit/a, sa te simti in largul tau.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Lucrezi mai mult ca niciodata saptamana asta si prin urmare realizarile nu intarzie sa apara. Ai foarte mult energie si faci totul cu mult entuziasm si incredere. Si energia ta mentala abunda, in discutiile cu prietenii si cunostintele, spre exemplu, iti vei putea apara punctul de vedere in orice situatie. Atat pe plan personal cat si pe plan profesional vei avea ocazia sa-ti pui lucrurile in ordine, sa-ti aranjezi in asa fel pionii pet abla de sah incat sa fii imbatabil. Asta va duce la o evolutie surprinzatoare pe plan profesional.Vei avea ocazia, spre exemplu, sa iti asumi responsabilitatea in rezolvarea unor probleme care vor duce intr-un final la promovare sau la un salariu mai mare. O ocazie buna sa iti arati valoarea si sa arati ca esti capabil/a sa-ti asumi responsabilitati. Lucrezi bine in echipa. Si asta se datoreaza nivelului ridicat de energie. Daca ai fost de curand in vacanta, vei stii ce sa faci pe viitor ca sa-ti incarci bateriile din nou. Pe scurt astea sunt saptamani fructuoase pentru tine, incununate de o intalnire.






Horoscop pentru femeia din Rac

Vei duce ceva la bun sfarsit saptamana aceasta. Nu uita sa te bucuri din plin de aceasta realizare inainte sa te apuci de un nou proiect. Ingaduieste-ti sa te mandresti de aceasta realizare. Ai tendinta sa minimalizezi importanta lucrurilor, sa iti subminezi realizarile in timp ce oamenii din jurul tau te admira in tacere pentru puterea de decizie si initiativa de care dai dovada. Un nativ din zodiac Capricorn este uluit de felul in care iti realizezi proiectele fara sa faci pre multa valva in jurul rezultatelor tale. Fii mandru/a si bucura-te de complimentele pe care le primesti in cercul de prieteni si cunostinte. Vei descoperi ca au un efect benefic asupra ta. Cu toatea astea, nu te vor ajuta la jocurile de noroc saptamana asta, pentru ca nu vei castiga absolut nimic.



Horoscop pentru femeia din Leu

In aceasta saptamana esti interest mai mult ca de obicei de flirturi, mai ales de latura sexuala a lor. S-ar putea afla tensiuni ascunse in spatele acestei dorinte? Sa speram ca ai o relatie apropiata cu partenerul. In cazul acesta nu ai de ce sa iti faci griji. Daca insa relatia cu partenerul a fost conflictuala de ceva vreme, atunci este probabil sa aveti divergente de opinie, conflicte si alte situatii neplacute. Din aceasta cauza iti reprimi dorintele sexual. Esti incapabil sa iti eliberezi aceste emotii, pentru ca tu si paretenerul nu mergeti la culcare si nu va treziti impreuna.Daca nu ai nici o relatie momentan, te vei simti atras de cineva din cercul de prieteni sau de cunostinte. Este vorba despre cineva pe care il stii de ceva vreme. Ia in considerare o posibila dezamagire, totusi, mai ales ca acea persoana nu coincide complet cu idelile pe care le ai relative la partenerul ideal.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Fii cu ochii in patru la un nativ din zodiac Scorpion in cercul tau de prieteni si cunostinte. Este vorba de cineva care vrea sa fie in compania ta si care va pune cateva intrebari la intamplare fara sa-si demaste adevaratele intentii. Ti-ai tine gura inchisa daca ai sti ce intentioneaza cu adevarat. Deci tine-ti atuurile in maneca in vecinatatea acestui nativ din Scorpion. In acelasi timp un Capricorn iti va iesi in cale. Acest Capricorn iti place cu adevarat chiar daca vei fi indecis/a. Cunosti persoana asta de ceva vreme. Dar intr-un fel sau altul nu ati avut niciun fel de legatura unul cu celalalt. Situatia se va schimba. Prietenia ce se infiripa va dura multa vreme. Fii atent/a deci la persoanele care iti vor iesi in cale saptamana aceasta!

Horoscop pentru femeia din Balanță

Exista posibilitatea ca nativii din aceasta zodie sa se confrunte cu o ruptura in relatia cu partenerul. Alinierea stelelor din acest moment nu prea are influenta asupra ta, dar trebuie luata in considerare. Nimic nu te face sa te simti mai singur decat atunci and esti parasit de persoana iubita. In cazul tau poate fi vorba de partener, dar poate fi vorba si de un copil, membru al familiei sau un prieten drag. Ai grija ce faci sau ce nu faci joi. Pericolul iminent va trece pana vineri sau sambata si vei fi intr-o forma de zile mari. Faci cumva parte in categoria celor care cauta alinarea in mancare? In cazul asta, o zi pe saptamana mananca numai fructe, legume si bea apa, lasand la o parte complet painea, cartofii, orezul si pastele, vei avea parte de rezultate benefice.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Vei avea parte de o saptamana plina de presiune. Aceasta se datoreaza unei chestiuni care te-a bantuit de ceva vreme, Incerci sa obtii ceva care nu iti este la indemana, ceva ce nu concorda intru totul cu modul tau de a gandi. Ai grija ca te va afecta atata timp cat vei continua lupta. Uneori, este mai intelept sa te intorci pe drumul pe care ti l-ai stabilit. Tu speri intotdeauna ca vei finaliza lupta si vei iesi invingator. Dar, in ciuda tuturor eforturilor nu pari sa reusesti. Rivalul tau este foarte agil si isi pretinde meritele. Nu iti este usor, dar intreaga afacere te va invata o lectie din care vei culege roadele tot restul vietii. De acum inainte nu mai esti pasibil sa iti subestimezi rivalii.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca vrei sa iei un imprumut, incearca sa faci in asa fel incat sa inchei tranzactia saptamana asta sau cel mult saptamana viitoare. Mai ales daca va avea efecte pe termen lung. Contracte in legatura cu cumpararea unei case,de exemplu, ar trebui semnate saptamana asta sau saptamana viitoare. Nu amana caci pozitia favorabila a stelelor nu va dura mult. Va urma o perioada plina de schimbari: cineva decide brusc ca vrea sa faca niste schimbari majore. In acest moment iti este greu sa iti formezi o id�e despre ce va urma., dar peste cateva luni toate piesele acestui puzzle se vor aseza la locul lor. Semnarea retroactive a unui contract va deveni imposibila.





Horoscop pentru femeia din Capricorn

Vei fi probabil suprins de norocul pe care il ai in domeniul financiar; poti sa castigi un premiu, chiar daca este mic, la loterie sau sa primesti un cadou de la un angajat sau de la altcineva. Ar putea fi acel cineva cumva un Capricorn? Situatia ta financiara curenta iti dicteaza sa fii precaut si ar fi intelept din partea ta sa eviti cheltuielile inutile. S-ar putea sa ai parte de cheltuieli neprevazute luna urmatoare, cheltuieli mai mari decat iti permite salariul actual. Fii econom. Norii negri vor trece in cateva luni, cand situatia ta financiara va reintra in normal. La serviciu, lucrurile decurg uzual, dar poti sa constati ca apar obstacole, pe care le privesti ca pe niste munti inalti, desi nu sunt decat dealuri. Daca iti schimbi perspective si vei pune evenimentele mondiale in fundal, atunci toate problemele tale iti vor parea marunte.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Esti o fire vorbareata, iar saptamana asta vei avea parte de o conversatie placuta si interesanta. Vrei Chiar mai mult decat de obicei sa stii totul. Pui o multime de intrebari si observe ca e mai bine decat sa iti tii gura inchisa. Unele dintre ele nu sunt atat de insinuative si de necioplite pe cat considerai. Vei descoperi ca vei deveni mai puternic din punct de vedere emotional atunci cand remarci ca nimeni nu este socat de intrebarile pe care tot le pui. Depinde foarte mult si de maniera in care abordezi subiectul. Tonul este cel care face muzica: nu conteaza atat de mult ce spui, cat mai ales felul in care spui, draga nativ! Asigura-te ca tonul este cel potrivit!





Horoscop pentru femeia din Pești

Este o saptamana plina de schimbari neasteptate pntru tine. Comportamentul tau poate fii uneori atat de diferit incat iti uimesti si prietenii, familia, cunostinte si colegi. Deviezi de la felul standard si normal de comportament. Ti se poate strica masina fara sa iti dai seama, se poate sa apara si un conflict sau o cearta cu un prieten/a mai vechi. Saptamana aceasta este caracterizata de noi evenimente atat pozitive cat si negative. Tanjesti in aceasta perioada dupa aer proaspat. Se pare ca vrei sa iesi din rutina, sa uiti de grijile de zi cu zi. Este bine sa preiei initiativa, in loc sa astepti ca lucrurile sa se intample de la sine. Dezlantuie-te!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții