Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Horoscop pentru femei din 18 Februarie 2019

Written By NIKE B. on luni, 18 februarie 2019 | 05:06


Horoscop pentru femei din 18 Februarie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi, o relatie romantica sau platonica va suferi niste mici probleme. Cineva la care tineti va fi indiferent la incercarile dumneavoastra de a remedia problemele. S-ar putea sa apara conflicte de interese, de gusturi si de dorinte, care vor fi mult mai evidente in relatiile apropiate.

Horoscop pentru femeia din Taur

Nu trebuie sa supracompensati pentru o incompatibilitate banala intre dumneavoastra si o alta persoana. Uneori, se mai intampla ca doua persoane sa nu se potriveasca. Nu va dati peste cap pentru ceva care este natural.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cereti sfatul unui prieten cu experienta. Inainte de a cheltui bani pe asa numitii �specialisti�, veti vedea ca prietenul este o solutie la fel de eficienta si care costa mai putin. Sfatul sau va va ajuta foarte mult.





Horoscop pentru femeia din Rac

Concentrati-va pe lucrurile mai mici ale vietii pentru o mai buna inspiratie. Momentan, nu aveti nevoie sa va urmariti scopurile, ci, mai degraba, sa stati pe loc si sa asteptati sa se indeplineasca de la sine.

Horoscop pentru femeia din Leu

Aceasta perioada scoate la iveala energiile fundamentale de care dispuneti si care va scot in evidenta pe intreg parcursul lunii si dupa. Asta inseamna ca tot ce faceti se bazeaza pe increderea de care dati dovada si pe faptul ca veti fi o fantana de energie si inspiratie pentru ceilalti. Este ocazia sa va ocupati de dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Aceasta perioada scoate la iveala energiile fundamentale de care dispuneti si care va scot in evidenta pe intreg parcursul lunii si dupa. Asta inseamna ca tot ce faceti se bazeaza pe increderea de care dati dovada si pe faptul ca veti fi o fantana de energie si inspiratie pentru ceilalti. Este ocazia sa va ocupati de dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Este momentul sa va uitati din nou la cartile de credit si sa va dati seama ce ati ajuns. Nu va mai ingropati in datorii. Reorganizati-va si cautati oferte mai bune, fiindca nu se mai poate asa.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va surveni o situatie dificila, care va va face sa va aparati. Veti fi atat de prins in apararea pozitiei dumneavoastra, incat nu veti vedea ce simt cei din jur. De-abia dupa ce va veti da seama, vi se va face rusine.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Economistiti multi banii pentru acea excursie, chiar daca este nevoie sa faceti multe compromisuri pana cand veti pleca. Doar nu vreti sa umblati cu prea putini bani la dumneavoastra si sa nu va permiteti cateva mici delicii.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sanatatea si energia dumneavoastra sunt dinamice astazi si aveti puterea sa treceti peste obstacolele ce va ies in cale. Economia de energie este importanta, fiindca exista multe lucruri care va pot arunca in apatie si oboseala. Nu renuntati la exercitiile fizice!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca aveti de gand sa calatoriti, pregatiti-va complet cu documente, pasapoarte si tot ce mai trebuie. S-ar putea ca extazul sa va faca sa uitati cateva lucruri importante. Vaccinati-va, mai ales daca va duceti intr-o tara mai saraca.





Horoscop pentru femeia din Pești

Nu trebuie sa permiteti niciunei probleme temporare sa va deprime sau sa va deranjeze. S-ar putea sa va enerveze faptul ca trebuie sa calatoriti intr-o zi in care pur si simplu preferati sa va petreceti timpul la dumneavoastra acasa.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții