Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei din 29 Februarie 2019

Written By NIKE B. on joi, 28 februarie 2019 | 15:46


Horoscop pentru femei din 29 Februarie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Dialogurile si conferintele usoare sunt foarte utile si va ajuta sa progresati foarte mult, intr-un mod armonios. Prietenia este mai importanta decat castigarea tuturor lucrurilor de prima oara si s-ar putea ca cei din jur sa fie deranjati de greselile dumneavoastra, in cazul in care nu le rezolvati.

Horoscop pentru femeia din Taur

Totul merge bine acasa luna aceasta. Cu cat stati mai mult acolo, cu atat mai bine. Puteti face niste renovari prin casa sau sa mai iesiti cu familia in oras. Totul va fi foarte bine din aceste puncte de vedere.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Impulsul de a gandi sau de a va purta impetuos aduce atat riscuri, cat si beneficii. O schimbare brusca a directiei va poate pune in fruntea intrecerii sau sa va elimine total din ea. Daca nu este exagerat, lasati-l sa ia fiinta si vedeti ce se intampla.





Horoscop pentru femeia din Rac

Emotiile dumneavoastra sunt puse la incercare de o ruda prin alianta, sau una de sange, dar indepartata. Sunt in prim plan situatiile care au legatura cu religia, procesele si straini din vremurile mai indepartate ale vietii dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea sa treceti printr-o experienta emotionala extrema in aceasta perioada. Daca stati pe o bomba de ceva timp, s-ar putea sa explodeze. Fara indoiala ca aceasta perioada va trece repede, asa ca indicat ar fi sa ramaneti echilibrat. Adoptati o atitudine noua si rezolvati-va problemele.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu exista niciun dubiu ca aveti nevoie de exercitiu fizic, chiar daca nu dispuneti de foarte mult timp. Se poate, de asemenea, sa fiti implicat in prea multe activitati, iar acest lucru sa va epuizeze. Pe de alta parte, se stie ca extenuarea fizica nu va poate aduce decat probleme de sanatate.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Aveti un al saselea simt care va permite sa empatizati foarte bine cu cei din jur. Sunteti un magnet pentru persoane instabile emotional. Sunt scoase la lumina probleme legate de proprietati ale parintilor sau ale partenerului de viata.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o perioada in care asul din maneca se concretizeaza chiar in propria dumneavoastra personalitate. E un bun moment pentru a incheia intelegeri, pentru a impresiona un posibil asociat, pentru a va seduce partenerul sau pentru a cuceri audienta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cooperarea si unificarea descriu situatia actuala. Micile descoperiri puse la un loc duc la gasirea solutiilor pentru problemele mari, iar adevarul e desoperit ca un agregat, nu ca un singur, mare intreg. Scurtele calatorii asigura strabaterea intregului glob, asa ca imaginea de ansamblu e clara cand toate piesele sunt adunate. Nu uitati: polenizarea incrucisata aduce cele mai bogate recolte.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea sa deveniti sceptic in ce priveste conditiile din jurul dumneavoastra, de aceea ar fi bine pentru bunastarea dumneavoastra sa va pastrati optimismul. O atitudine negativa va poate conduce pe drumuri vicioase.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Energia dumneavoastra fizica este pusa la grea incercare luna asta intr-un mod care scoate la iveala capacitatea dumneavoastra de a face efort sustinut si lasa impresia ca sunteti puternic, fapt care starneste admiratie si incredere. Asta inseamna, insa, ca va supuneti unui ritm care, mai mult ca sigur, se va repeta.





Horoscop pentru femeia din Pești

Sanatatea de care va bucurati se va rasfrange asupra task-urilor dumneavoastra zilnice, care vor deveni, la randul lor, mai placute. Indepliniti-va indatoririle cu voiosie si veti fi rasplatit pe masura. Cand efortul ofera satisfactii, veti fi multumiti sa faceti efortul. Singura diferenta dintre joaca si munca e felul in care le priviti pe fiecare. E cazul sa va si distrati putin.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții