Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop Urania săptămâna 2–8 Februarie 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on duminică, 3 februarie 2019 | 07:27



Horoscop Urania săptămâna 2–8 Februarie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 2–8 Februarie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 2–8 Februarie 2019

Horoscop Urania Berbec

Între 2 și 3 februarie după-amiaza, perioadă de asumare a unor responsabilități profesionale, efort de a-și menține autoritatea și de a conduce prudent o activitate publică. Între 3 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, întâlniri într-un context neobișnuit cu niște cunoștințe mai vechi sau posibilitatea să cunoască persoane interesante. Informații și evenimente cu caracter inedit, care nu se reflectă, întotdeauna, în chip pozitiv asupra prietenilor unui Berbec; acesta își va schimba, firește, părerea despre aceia sau își va reconfigura, imediat, atitudinea și natura relațiilor personale. Rupturi bruște de unii prieteni, dar și atașamente imprevizibile. Tendința va fi preluată și amplificată, în preajma zilei de 4 februarie, de Luna Nouă în Vărsător. Tot pe 4 februarie, planeta Venus va intra în zodia Capricornului, semn în care va rămâne până la 1 martie a.c., timp în care va introduce o binefăcătoare undă de protecție în planul carierei și de șansă, succes sau izbândă în confruntările profesionale. Între 6 februarie, după ora 4:02, și după-amiaza zilei de 8 februarie, perioadă mai temperată în reacții, care le induce nativilor o stare de relaxare, de confort interior. Unii Berbeci vor simți nevoia să doarmă mai mult timp decât în alte dăți, să se menajeze fizic pentru a-și păstra sau recupera forțele risipite în ultima vreme. Din 8 februarie, după ora 16:34, Luna va începe să tranziteze zodia Berbecului, obligându-i să redevină activi, energici, hotărâți și rapizi în decizii. Moment al stresului și al unor posibile enervări. Berbecii pot avea inspirații fericite, proiecte interesante sau demersuri curajoase în planul pregătirii profesionale, acestea vor fi posibile pe fondul unor evenimente care sunt legate (condiționate) de străinătate (călătorii de agrement, de studii, de prospectare, pentru discuții preliminare).

Horoscop Taur pentru săptămâna 2–8 Februarie 2019

Horoscop Urania Taur

Între 2 și 3 februarie după-amiaza, efort de consolidare a unor direcții de viață pe care nativul, mai ales dacă este (încă) tânăr, trebuie să le dezvolte prin studiu, aprofundare, experiență și perfecționare. Moment care va căpăta o pondere specială în planul pregătirii superioare pentru meserie/profesie din 4 februarie, când, în acest sector, își va începe tranzitul planeta Venus. Ea va rămâne în Capricorn până la 1 martie a.c., punându-le nativilor la dispoziție o lună pentru a înțelege adecvat realitatea și a înregistra un progres real. Între 3 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, locul și rolul social vor fi în prim-planul atenției Taurilor, care vor simți atât amenințările, cât și șansa de a face salturi spectaculoase. Intuirea lor va fi facilitată de Luna Nouă în Vărsător, din seara zilei de 4 februarie, care ar putea fixa și un reper esențial pentru un început de drum ori pentru asumarea unei responsabilități nu lipsite de riscuri. Între 6 februarie, după ora 4:02, și după-amiaza zilei de 8 februarie, bună înțelegere cu prietenii, convivialitate, corespondență sufletească, activități de relaxare și cultivare desfășurate în comun cu aceia. Din 8 februarie, după ora 16:34, răstimp marcat de îngrijorări, de așteptare încordată a unui eveniment sau a unui rezultat legat, uneori, de o chestiune de sănătate. Insomnii și cascadă de gânduri, nu toate utile și realist abordate. Din 8 februarie, timp de aproximativ 48 de ore, nu sunt indicate deciziile majore, chiar dacă pentru moment, în contextul dat, ele par utile, singurele posibile sau dacă nativii vor fi supuși unor constrângeri (pierderea funcției, expunerea publică, desolidarizarea colegilor și a partenerilor de proiect, șubrezirea imaginii, presa proastă', criticile și atacurile în interiorul grupului în care își desfășoară activitatea.)






Horoscop Gemeni pentru săptămâna 2–8 Februarie 2019

Horoscop Urania Gemeni

Între 2 și 3 februarie după-amiaza, se mențin situațiile complicate în planul obținerii beneficiilor sau drepturilor materiale ce decurg din partaje, succesiuni, donații, etc. De multe ori, ceea ce nu a permis rezolvarea lor a fost un cadru legislativ defavorabil, dar, din 4 februarie, când planeta Venus va intra în zodia Capricornului, lucrurile s-ar putea ameliora sau chiar schimba. Contextul, care aduce o șansă sau o soluție realistă, poate mai modestă decât și-ar dori ei acum, va rămâne activ până pe 1 martie a.c. Între 3 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, idei în cascadă, planuri și proiecte profesionale sau de viață care au, în general, o notă aventuristă și îndrăzneață. Gemenii vor nutri aceste impulsuri, mai ales acei nativi care sunt nemulțumiți de unele laturi ale existenței lor și care, în preajma zilei de 4 februarie, când se va produce, în acest sector, Luna Nouă în Vărsător, vor simți un soi de avânt ori de spirit reformator', care le va da curaj, aripi, încredere. Moment al dialogurilor lămuritoare prin punctele de vedere sau informații necesare care vor arunca o lumină specială aspra unor dorințe și nemulțumiri personale. Între 6 februarie, după ora 4:02, și după-amiaza zilei de 8 februarie, întâmplări plăcute, momente măgulitoare pentru numele sau imaginea lor publică. Din 8 februarie, după ora 16:34, relații dinamice, uneori conflictuale, alteori furtunoase. Prietenii îi vor deranja' pe Gemeni, dar nici aceștia nu vor rămâne datori și vor da replici de natură să amplifice divergențele ivite cu un motiv mai mult sau mai puțin întemeiat. Cooperarea cu persoanele apropiate poate intra într-o criză generată de interesele divergente, de orgolii și vanități ori de drepturile și postùrile meritate, care sunt limitate, încălcate sau ignorate.

Horoscop Rac pentru săptămâna 2–8 Februarie 2019

Horoscop Urania Rac

Între 2 și 3 februarie după-amiaza, relații parteneriale precare: întâlniri amânate, ratate sau întrerupte de evenimentele exterioare, dialoguri în care nici una dintre părți nu spune clar ce vrea sau ce intenționează, încercând, astfel, să afle ce gândește, de fapt, partenerul său de dialog; dar și unii, și alții vor fi prudenți și nu vor cădea în plasa declarațiilor, dezvăluindu-și planurile. Stagnarea procedurilor judiciare și parcursul greoi al unor anchete sau procese s-ar putea ameliora din 4 februarie, pe fondul intervenției relativ avantajoase a planetei Venus (Micul Benefic) în Capricorn, respectiv în acest sector. Ea le va da nativilor posibilitatea ca, până la 1 martie, să deblocheze dialogurile și să introducă o notă de firesc și de disponibilitate pentru cooperare. Între 3 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, surprize de ordin financiar sau bănesc. Unele pot fi credibile, mai ales dacă țin de ordinul promisiunilor sau al angajamentelor luate în cadrul unor dialoguri (audiențe, memorii). Totuși, contextul fulminant din punct de vedere astral, la care contribuie și Luna Nouă în Vărsător, din seara zilei de 4 februarie, ne îndeamnă să le atragem atenția nativilor cu privire la evaluările disproporționate sau la optimismul exagerat pe care l-ar putea stârni o împrejurare favorabilă lor, în linii mari. Între 6 februarie, după ora 4:02, și după-amiaza zilei de 8 februarie, planuri și proiecte, dorință de a desfășura activități care să le umple sufletul de bucurie (artă, cultură, învățătură, viață religioasă, preocupări superioare). Elan și speranță în planurile de dezvoltare personală. Din 8 februarie, după ora 16:34, Racii se pot lăsa cuprinși de patimi și ambiții: de putere, de afirmare, de succes, de victorie asupra unor rivali, de impunere a unui proiect profesional.







Horoscop Leu pentru săptămâna 2–8 Februarie 2019

Horoscop Urania Leu

Între 2 și 3 februarie după-amiaza, se perpetuează disfuncțiile organice care s-au instalat cu niște zile sau săptămâni în urmă. Dar, din 4 februarie, când planeta Venus va intra în acest sector, starea generală fizică se va îmbunătăți, permițând o revenire la normal a funcțiilor fiziologice alterate de anchiloze, dureri, îmbătrânire, etc. Timp de o lună de acum încolo, aceeași planetă va opera în chip favorabil și în privința muncii și a relațiilor nativilor cu colegii, șefii sau subalternii. Chiar dacă, fundamental, nu se vor petrece schimbări majore, Micul Benefic va introduce o notă de politețe, de rigoare, de responsabilitate și autocontrol de ambele părți. Între 4 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, relații parteneriale pline de surprize și întorsături de situație care îi vor obliga pe nativi să-și reevalueze atitudinea, strategia și chiar implicarea sau dezimplicarea lor în conflicte care evoluează imprevizibil. Surprize, uneori de proporții, în preajma zilei de 4 februarie, când, în acest sector, se va produce Luna Nouă în Vărsător, în cazul unor conflicte în justiție, indiferent de instanța sau instituția care le administrează și care îi pot pune pe unii nativi într-o mare dilemă cu privire la decizia sau atitudinea pe care trebuie să o adopte, din păcate, fără să aibă la dispoziție timpul necesar unei analize riguroase. Între 6 februarie, după ora 4:02, și după-amiaza zilei de 8 februarie, posibile satisfacții sau bucurii, mai mici sau mai mari, în funcție de natura unui câștig sau a avantajului care li se acordă. Atitudine flexibilă în negocierile pe bani și servicii cuvenite. Din 8 februarie, după ora 16:34, schimbări ale unui plan de viață sau posibilitatea ca Leii să adopte o formulă menită să-i scoată din anonimat, dacă sunt tineri, ori de afirmare rapidă, dacă sunt maturi. Punere în aplicare a unor proiecte ambițioase.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 2–8 Februarie 2019

Horoscop Urania Fecioara

Între 2 și 3 februarie după-amiaza, viață sentimentală modestă, inhibiții emoționale. Totuși, din 4 februarie, când planeta Venus va intra în sectorul afectivității și al relațiilor dintre părinți și copii, atmosfera se va mai îndulci'. Până la 1 martie, cât va dura acest tranzit, nativii vor putea trăi clipe mai destinse și vor da dovadă de elasticitate în atitudinea lor bazată pe reguli normale și principii. Astfel, în comportamentul și reacțiile lor își vor face loc îngăduința, concesia, răbdarea și toleranța, fără ca toate acestea să lase impresia de cedare sau de slăbiciune, ci doar de o înțelegere mai suplă a momentelor care îi solicită să ia atitudine față de o persoană dragă inimii lor sau față de copiii lor. Între 3 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, surprize legate de statutul locului de muncă, evenimente care schimbă datele problemei în relațiile lor cu șefii sau cu superiorii. Pe fondul Lunii Noi în Vărsător, care se va produce la sfârșitul zilei de 4 februarie în acest sector, unele Fecioare pot primi informații destabilizatoare care să-i oblige să ia în calcul o demisie, un transfer, o pensionare anticipată. Posibile modificări bruște ale stării de sănătate: crize de nervi, stres accentuat, tulburări cerebrale (amețeli, vertij, leșin, pierderea temporară a abilităților aparatului loco-motor, tulburări de percepție, de vorbire, de mișcare/deplasare), tulburări de circulație periferică. Între 6 februarie, după ora 4:02, și după-amiaza zilei de 8 februarie, efort de a păstra aparențele sau relațiile armonioase cu persoanele din sfera parteneriatului: împăcări între soți, concesii reciproce, atitudine larg înțelegătoare față de fleacurile cotidiene care provoacă nemulțumiri. Din 8 februarie, după ora 16:34, ambalări și exagerări ale unor ipostaze care contravin intereselor lor materiale.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 2–8 Februarie 2019

Horoscop Urania Balanta

Între 2 și 3 februarie după-amiaza, continuă să se manifeste tensiunile și blocajele relaționale între nativi și părinți, dar din 4 februarie, când în acest sector va intra planeta Venus, se va observa o destindere, vor fi posibile dialogurile, schimbul de idei sau disponibilitatea ambelor părți de a privi cu mai puțină ostilitate sau egoism o chestiune domestică de interes comun. Între 3 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, viață sentimentală tumultuoasă. Impresii puternice, situații bizare, informații care alarmează ori îi pun pe gânduri pe nativi cu privire la viitorul relației și la calitatea umană a persoanei de care sunt (încă) legați afectiv. Surprize de la copii: părinții vor fi puși în situații complicate, stânjenitoare sau greu de pus în practică din punct de vedere pedagogic. În preajma zilei de 4 februarie, când se va forma Luna Nouă în Vărsător, care va opera pe casa a V-a, unele persoane, speriate de posibilele consecințe ale unor derapaje relaționale, pot lua decizii drastice, radicale, poate disproporționate față de greutatea și semnificația respectivului context, dar justificate. Moment al destabilizărilor emoționale fie și numai pe fondul unor zvonuri sau relatări despre persoana iubită. În plan artistic, creativ și interpretativ, unele persoane pot avea beneficiul unui impuls interesant. Între 6 februarie, după ora 4:02, și după-amiaza zilei de 8 februarie, relații ameliorate la locul de muncă, realizarea unei dorințe mai vechi prin demersuri care le fac plăcere sau răspund unor cerințe formulate de ei cu ceva timp în urmă. Din 8 februarie, după ora 16:34, relații intense, dinamice, uneori rigide sau contradictorii cu partenerul de viață, cu colegul de proiect, cu partenerii de afaceri. Amplificarea ostilităților între nativi și eventualii rivali, dușmani declarați, competitori sau părți adverse într-un litigiu.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 2–8 Februarie 2019

Horoscop Urania Scorpion

Între 2 și 3 februarie după-amiaza nu va fi vorba de o perioadă favorabilă comunicării, dimpotrivă, nativii nu trebuie să forțeze nota și să vorbească cu orice preț sau ori de câte ori sunt invitați la dialog ori provocați să facă mărturisiri. Reticența și observația atentă le vor fi mult mai utile. În plus, după 4 februarie, când, în sectorul schimbului de idei, va începe să opereze planeta Venus, Scorpionii vor avea posibilitatea să obțină informațiile necesare fără efort; ba chiar, până la 1 martie, cât va dura acest tranzit, vor avea noroc la știri și explicații utile. Deplasări dificile, complicate de amânări, întârzieri, imposibilitatea de a ajunge în locul propus, contramandări. Între 3 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, surprize care vin dinspre rudele în vârstă, părinți. Evenimente care îi vizează, direct sau indirect, situații urgente pentru a căror rezolvare ei trebuie să se implice. Posibile avarii în plan locativ (inundații, fisuri, degradări ale construcției), stricarea unor aparate, mai ales din categoria celor care folosesc curent electric ori generează radiații (ecrane, aparatură electronică, telefonie, aparatură medicală). Fenomenul poate fi resimțit cu mai multă acuitate în preajma zilei de 4 februarie, când va avea loc Luna Nouă în Vărsător, care va genera furtuni electromagnetice. Între 6 februarie, după ora 4:02, și după-amiaza zilei de 8 februarie, răstimp relativ bun pentru viața sentimentală; nuanța generală este de calm, de mulțumire sufletească, de speranță sau de încredere. Clipe bune pentru emoții împărtășite alături de cei dragi. Din 8 februarie, după ora 16:34, suprasolicitare la locul de muncă: sarcini de serviciu care se suprapun, termene depășite de predare a unor lucrări, evenimente care complică bunul mers al muncii, dar și tensiuni între colegi, dispute, controverse, nervi.

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 2–8 Februarie 2019

Horoscop Urania Săgetător

Între 2 și 3 februarie după-amiaza, Săgetătorii se vor confrunta cu nevoia de a-și chibzui banii ori de a renunța la cumpărăturile care nu sunt necesare. În schimb, din 4 februarie, lucrurile se vor îndrepta grație planetei Venus, care va intra în acest sector și le va permite, până spre 1 martie, să facă pași pe calea redresării financiare. Între 3 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, nativii s-ar putea confrunta cu surprize. Unele pot ține de situația lor școlară, pedagogică, profesională. Alteori, poate fi vorba de șansa unui concurs, care se ivește și pe care nu vor să o rateze. Nativii pot face deplasări pe nepusă masă'. Dar există și o latură șubredă a acestui context astral: certuri cu frații, dialoguri cu vecinii sau cunoscuții ocazionali care dau naștere la dispute vehemente, disproporționate față de motivul care le-a generat. În preajma zilei de 4 februarie, când, în sectorul casei a III-a, va avea loc Luna Nouă în Vărsător, ei ar putea face obiectul unor provocări verbale sau al unor acuzații. Nu va fi un moment bun pentru a vorbi în public, a face declarații, a da interviuri, după cum, în preajma aceleiași zile, nu sunt deloc indicate deplasările nici pe distanțe mici, nici la depărtare, nici pe termen scurt, nici de lungă durată, nici în țară, nici în străinătate, nici pe cont propriu, nici într- un grup organizat. Atenție majoră la starea vehiculelor cu care se fac chiar și deplasările curente, prin oraș. Între 6 februarie, după ora 4:02, și după-amiaza zilei de 8 februarie, nevoie de calm și izolare în sânul familiei' sau în tihna locuinței. Din 8 februarie, după ora 16:34, vârtej afectiv, implicări sentimentale, aventuri, dorința de a face sport sau de a avea satisfacții personale prin practicarea acelor activități care le pun în valoare calitățile, nivelul de pregătire sau de performanță într-un domeniu; sportul, de exemplu.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 2–8 Februarie 2019

Horoscop Urania Capricorn

Între 2 și 3 februarie după-amiaza, stresul obișnuit al ultimei perioade. Totuși, limitările și blocajele vor începe să dispară din 4 februarie, când Micul Benefic (Venus) va intra în semnul lor zodiacal și le va da o mână de ajutor': se vor simți mai bine din punct de vedere organic, vor fi mai optimiști, vor avea una sau mai multe șanse să rezolve chestiuni personale, vor fi (mai) protejați în fața pericolelor sau disputelor, vor stârni simpatie și solidaritate. Între 3 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, surprize bănești pe o largă paletă de situații, întâmplări, conjuncturi mai greu de anticipat. Unele pot fi favorabile nativilor, prin oportunitățile care li se deschid sau prin situațiile atipice care le permit să acționeze inteligent. Alteori, însă, ei pot fi victimele unor încurcături sau decizii ale altora, vecine cu abuzul, ca rezultat al incompetenței sau neînțelegerii corecte a situației de fapt, care îi pun pe jar și îi vor obliga pe Capricorni să alerge pentru a le da de capăt. Secvența se poate amplifica, în preajma zilei de 4 februarie, când, în acest sector, va avea loc Luna Nouă în Vărsător, care poate determina un cumul de împrejurări ciudate. Nu sunt indicate operațiunile financiare pe sume importante. Între 6 februarie, după ora 4:02, și după-amiaza zilei de 8 februarie, posibilitatea de a vorbi sau de a se sfătui cu cineva, relații bune, plăcute, calde sau utile lor. Posibilitatea să facă o plimbare, o scurtă deplasare care să-i mulțumească din punct de vedere cultural, educațional sau sufletesc. Din 8 februarie, după ora 16:34, posibilă nouă confruntare cu unul sau cu ambii părinți (depinde de vârsta fiecărui nativ). În general, este vorba de dialoguri aspre, de ostilitate și de imposibilitatea de a se înțelege pe o problemă curentă. Nervi.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 2–8 Februarie 2019

Horoscop Urania Vărsător

Între 2 și 3 februarie după-amiaza, gânduri apăsătoare. Vărsătorii nu vor avea chef nici de muncă, nici de distracție, ei preferând să se izoleze și să se dedice unor activități care să le abată gândurile de la problemele curente, de fiecare zi, sau de la o pricină majoră de viață pe care nu o pot rezolva de mai multă vreme. Ceva, în acest peisaj dezolant, se va schimba, odată cu 4 februarie, când planeta Venus va intra în acest sector și îi va face, până spre 1 martie, cât va dura acest tranzit, mai senini, mai optimiști, mai realiști, mai logici și mai raționali. Ceea ce nu înseamnă, însă, că perioada pe care o analizăm va fi una confortabilă. Dimpotrivă. Între 3 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, de exemplu, Luna, care va tranzita semnul Vărsătorului, îi va tulbura, îi va destabiliza, îi va face hipersensibili, extrovertiți, instabili și agitați. În plus, în preajma zilei de 4 februarie, când va avea loc Luna Nouă în Vărsător, în sectorul casei I, a personalității, a construcției fizice și a afirmării personale, se poate vorbi de trăiri aparente. Pe fond, este vorba de un moment important, această secvență închizând un circuit existențial, din punct de vedere astral, de un an și deschizând altul nou, pentru următorul an. Este firesc să primească acest val energetic înnoitor cu fiori, uneori cu teamă, alteori cu neîncredere. Între 6 februarie, după ora 4:02, și după-amiaza zilei de 8 februarie, Vărsătorii vor avea șansa de a găsi mici rezolvări financiare sau de a obține câștiguri modice, dar utile. Din 8 februarie, după ora 16:34, perioadă riscantă pentru tot ceea ce înseamnă dialog, schimb de impresii, comunicare cu frații, vecinii, cunoscuții ocazionali. Moment dezinhibat, debordant, nesupravegheat, deranjant pentru cei din jur sau chiar conflictual.





Horoscop Pești pentru săptămâna 2–8 Februarie 2019

Horoscop Urania Pești

Între 2 și 3 februarie după-amiaza, reticențe și nemulțumiri – mai vechi, sau mai noi – legate de felul în care se poartă unele persoane cu nativii. Dezamăgiri, renunțări, decepții amicale, izolări de persoanele incomode. O notă mai temperată va fi introdusă în acest sector de viață, din 4 februarie, de către planeta Venus, care va intra în Capricorn și care le va da ceva mai multă toleranță sau indiferență față de derapajele apropiaților. Până spre 1 martie, cât va ține acest tranzit, nu va fi vorba de vreun beneficiu de pe urma acestor relații, ci doar de atenuarea supărării, revoltei, nedumeririi și tristeții cauzate de concluziile lor cu privire la natura umană, care nu se ridică la nivelul încrederii acordate. Între 3 februarie, după ora 15:03, și zorii zilei de 6 februarie, posibile furtuni interioare, provocate de amintiri sau de ecoul unor evenimente care trezesc repulsii ori generează o stare de surescitare, de spaimă, de teamă de viitor. În preajma zilei de 4 februarie, când, în acest sector al hărții cerului, se va produce Luna Nouă în Vărsător, aproape tot ceea ce vine spre Pești ,ca informație oficială sau ca relatare personală, „de la om la om', îi va destabiliza, de unde și o explicabilă tendință a lor de a se apăra sau proteja prin fuga de realitate'. Nu sunt indicate deciziile în chestiuni importante, pentru că nativii nu vor avea obiectivitatea necesară. Între 6 februarie, după ora 4:02, și după-amiaza zilei de 8 februarie, starea organică și psihică se va schimba, Luna va tranzita zodia Peștilor și le va da celor care aparțin acestui semn posibilitatea să se liniștească, să se distanțeze de factorii de stres, să privească cu mai mult umor sau cu mai multă înțelepciune informațiile și evenimentele care îi privesc direct sau indirect. Din 8 februarie, după ora 16:34, preocupări financiare.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții