Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Horoscop pentru femei din 19 Martie 2019

Written By NIKE B. on luni, 18 martie 2019 | 19:40


Horoscop pentru femei din 19 Martie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu e o zi buna pentru a te confrunta cu probleme nerezolvate din trecut. Mai bine le eviti, decat sa iei decizii pe baza unor viziuni care, la momentul acestea, sunt destul de false.

Horoscop pentru femeia din Taur

Ceva ce spui se va intoarce impotriva ta astazi. Cineva se va ridica impotriva ta si va incerca sa iti demonteze orice argument vei aduce. Aduna-te si pastreaza-ti calmul, pentru a-l putea infrunta cu forta!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

AI oportunitati mari in plan financiar si orice forma de negociere este favorizata astazi. Vei fi uimita de abilitatile in acest sens ale unei persoane mai tinere.





Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi vii cu idei noi intr-un proiect care presupune acte si proceduri ample. Daca ceri ajutorul unui prieten apropiat, lucrurile vor merge si mai repede.

Horoscop pentru femeia din Leu

Contextul astral iti aduce vesti de la persoane aflate la distante foarte mari, oameni de care nu ai mai auzit de multa vreme. Te tenteaza ideea de a le face o vizita, pentru a recupera putin din timpul petrecut departe.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Vei avea o experienta destul de puternica, ce iti va schimba intreaga viziune asupra vietii. Vei iesi din ea mai matura si cu ceva principii modificate.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai o energie debordanta si simti nevoia sa activezi in tot soiul de domenii. In special activitatile fizice te atrag, lucru care nu are cum sa dauneze. Profita de acest val plin de vibratii!









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Confortul propriei case e de ajuns astazi pentru a te elibera de stresul acumulat pe parcursul ultimelor zile. Creativitatea ta e debordanta si ii face pe cei dragi sa se bucure de prezenta ta, mai mult ca niciodata!




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ai in gand o achizitie destuld e scumpa, dar aceasta se va definitiva mai tarziu. O masina sau o locuinta nu sunt chiar lucruri pe care sa le pui in cos si sa le iei apoi acasa!




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca vrei sa iti achizitionezi o locuinta, vei constata ca e destul de greu sa existe o discordanta intre posibilitati si asteptari. Fie mai astepti pana iti permiti sa iti cumperi ce doresti, fie iti cumperi acum ceva sub nivelul asteptarilor.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Dragostea pe care o primesti de la cei din jur te va misca profund si iti va provoca schimbari de dispozitie. Vei fi mai afectuoasa cu cei dragi. imaginatia si creativitatea iti sunt stimulate de aceste sentimente, lucru care provoaca o stare generala buna pentru tine.









Horoscop pentru femeia din Pești

Tinteste sus, pentru ca astrele ti-o permit! E o zi plina de oportunitati, de care trebuie sa profiti! Va trebui sa fii cu ochii in patru sa nu le ratezi, pentru ca nu se vor repeta prea curand.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții