Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei din 25 Martie 2019

Written By NIKE B. on luni, 25 martie 2019 | 08:18


Horoscop pentru femei din 25 Martie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Atitudinea pozitiva si jucausa ar putea fi raspunsul la problemele zilei de azi. Acordati atentie placerilor personale si astfel ii veti multumi si pe cei din jur. Cand nu luati lucrurile in serios aveti sanse sa rezolvati cele mai stringente probleme. E bine sa va lasati dus de val.

Horoscop pentru femeia din Taur

Iei viata foarte in serios astazi, poate prea in serios chiar. Incepi sa pui sub semnul intrebarii anumite decizii din trecut si nu iti dai seama daca au fost cele mai juste alegeri. E o zi a meditatiei si a stabilirii unui curs pentru viitor.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Iei viata foarte in serios astazi, poate prea in serios chiar. Incepi sa pui sub semnul intrebarii anumite decizii din trecut si nu iti dai seama daca au fost cele mai juste alegeri. E o zi a meditatiei si a stabilirii unui curs pentru viitor.





Horoscop pentru femeia din Rac

Iti va fi greu sa iti spui in cuvinte clare mesajul. DAca vezi ca nu reusesti sa te faci auzita intr-o anumita privinta, schimba subiectul. Probabil nu e, pur si simplu, punctul tau forte.

Horoscop pentru femeia din Leu

E o zi in care va trebui sa maresti efortul, pentru a obtine laudele dorite! Nu esti genul de om care primeste lucrurile de-a gata, asa ca nu ar trebui sa fie foarte greu sa te mobilizezi. Stii bine ca poti, totul este sa vrei!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o perioada sensibila pentru tine, in care simti nevoia sa primesti afectiune si atentie. Daca cei din jur nu or sa isi dea seama de asta, e posibil sa reactionezi destul de extrem. Mai bine eviti astazi contactele cu cei din jur.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu dati asa de multa atentie problemelor pe care le aveti cu copiii. Daca va este greu sa comunicati, faceti un efort in plus si vorbiti cu ei. Alta solutie mai buna nu exista.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sa ii ajuti pe altii cere uneori o abilitate supranaturala aproape, cel putin pentru tine. Si aceea e empatia. Iti doresti sa ajuti pe cineva drag la nevoie, dar constati ca, in loc sa ii faci bine, il aduci intr-o stare si mai proasta, numai pentru ca nu esti in stare sa rezonezi cu el.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca vrei sa iti faci auzita parerea, exprima-te clar! Chiar daca ceea ce spui tu este perfect logic, felul in care o spui poate sa distruga toata logica spuselor tale. Aduna-te si fii coerenta!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti ocazia sa va faceti prieteni noi, dar mai intai trebuie sa fiti de acord cu parerea filozofica si cu abordarea generala a persoanelor respective. Ceva legat de o cunostinta noua va deranjeaza, asa ca puteti sa va urmati instinctul pana cand veti reusi sa va atasati mai mult.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

E o zi in care esti predispusa la luarea unor decizii neinspirate, sub influenta astrelor lenese. Nu e cel mai bun moment pentru a face schimbari, pentru ca s-ar putea sa le alegi pe cele mai nefaste pentru tine. Mai ai un pic de rabdare pana sa intorci carma la 180 de grade in viata ta!





Horoscop pentru femeia din Pești

E o armonie generala in univers astazi si tu nu esti o exceptie de la ea. Totul pare a fi in concordanta cu ideile si asteptarile tale, asa ca reusesti sa te deconectezi si sa te bucuri de aceasta stare generala de bine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții