Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei din 2 Aprilie 2019

Written By NIKE B. on luni, 1 aprilie 2019 | 20:06


Horoscop pentru femei din 2 Aprilie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi vrei sa iesi in evidenta, sa fii centrul atentiei, pentru ca ai reusit sa iti dai seama ca esti o fiinta cu multe calitati, care pana acum au stat ascunse. Astrele te ajuta sa iesi din coltul umbros in care te-ai ascuns in ultima vreme.

Horoscop pentru femeia din Taur

Se prevad schimbari bruste si opozitii subite. Daca adopti un comportament impulsiv, poate ca scapi de tensiune, dar iti creezi un cadru nu prea prietenos.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

O relatie poate inflori astazi, dar numai daca tu ii permiti. Visezi de ceva vreme la o oportunitate in acest sens dar, acum ca a venit, te impiedici de temeri destul de stupide. Nu iti fie frica sa pasesti inainte!





Horoscop pentru femeia din Rac

Cauti in spatele cortinelor, examinezi trecutul, in speranta gasirii unor raspunsuri. E constructiv sa analizezi ce ai lasat in urma, dar nu lasa acest lucru sa te abata din drumul actual!

Horoscop pentru femeia din Leu

Sanatatea iti joaca feste in aceasta perioada. Nu neglija niciun simptom, chiar daca e vorba doar de o ameteala usoara. S-ar putea sa descoperi lucruri mai grave, care au nevoie de itnerventii rapide.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Alti oameni vor sa se amestece in viata ta, intr-un fel nu prea subtil. Si asa ai probleme cu autoritatea, daca mai constati si ca cei din jur nu stiu sa fie diplomati, nu reusesc decat sa te scoata din sarite.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Trage linia intre ceea ce simti ca trebuie sa faci si ceea ce simti nevoia sa faci. Analizeaza cele doua aspecte si vezi care dintre ele iti aduce cele mai multe satisfactii. Asa vei sti incotro sa o apuci, acum ca ai ajuns la o rascruce in viata ta.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Intelectul tau e stimulat si functioneaza la cote maxime. E un moment bun pentru a asimila noi cunostinte si pentru a sustine teste pe care pana acum le-ai amanat.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

O atitudine efervescenta va atrage mai mult decat un singur potential iubit astazi. Ai o energie vie, plina de culoare, care starneste entuziasmul celor cu care intri astazi in contact. Sunt asociate si intentii romantice acestor trairi. Fii cu ochii in patru!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Simti nevoia sa te faci auzita in sanul familiei tale dar, cu cat esti mai vehementa, cu atat mai tare ii vei face pe cei dragi sa nu te asculte. Fii relaxata si acorda dreptul la replica!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai de invatat o lectie din jur, dar preferi sa te faci ca nu intelegi ceea ce universul vrea sa iti transmita. Preferi sa te scufunzi intr-o zona de confort, in care ignori tot ceea ce te-ar putea deranja. Incearca ceva nou, nu vei regreta!





Horoscop pentru femeia din Pești

Stabilitatea emotionala si judecata corecta pot deschide multe usi in aceasta perioada. Cauta sa faci schimbari pozitive in viata ta acum, in toate planurile. Contactele sociale pot aduce rezultate benefice.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții