Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei din 24 Aprilie 2019

Written By NIKE B. on marți, 23 aprilie 2019 | 13:54


Horoscop pentru femei din 24 Aprilie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Planetele arata ca vei avea probleme in a-ti exprima cu adevarat sentimentele pe parcursul zile. Esti hotarat sa maschezi putin adevarul, astfel incat sa nu-ti bati capul foarte mult. Dar oricat de sigur ai fi de planul tau, cu siguranta e mai bine sa mergi pe calea adevarului.


Horoscop pentru femeia din Taur

De obicei, te atrag persoanele enigmatice, obscure, greu de descifrat si dificile. Iti dai seama totusi ca, oricat de magnetice sunt, e greu sa traiesti langa un om de la care nu poti sti niciodata la ce sa te astepti. Ai de trecut un obstacol in relatia ta!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Dai peste genul de poveste de dragoste care ar putea sta la baza unui film care sa ia Oscarul pentru cel mai romantic scenariu. Trairile care te incearca sunt coplesitoare si inaltatoare totodata.






Horoscop pentru femeia din Rac

Dai peste genul de poveste de dragoste care ar putea sta la baza unui film care sa ia Oscarul pentru cel mai romantic scenariu. Trairile care te incearca sunt coplesitoare si inaltatoare totodata.


Horoscop pentru femeia din Leu

Daca erai in cautarea povestii de dragoste perfecte, de care ai auzit in filme si romane, esti pe drumul cel bun. Ai ingredientele perfecte pentru asa ceva, dar mai trebuie sa adaugi tu cateva condimente, care sa faca totul perfect.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Viata dvs. sociala o va lua razna astazi. Daca sunteti in cautarea dragostei, ziua de azi va fi ca o dicutie despre ce este de fapt dragostea, despre partile bune si rele ale unei relatii. Dar sunteti prea romantic ca sa va alegeti mai multe relatii de scurta durata, in detrimentul uneia permanente.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Ziua de azi nu e una a marilor discutii sau a inventarii unui nou curent filozofic. Astrele te imping sa fii tu insuti si sa lasi lucrurile sa curga de la sine. Ii vei impresiona pe cei din jurul tau cu naturaletea, si nu cu discutiile lungi pe care le intrevedeai.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi partenerul dvs cam ezita sa isi dezvaluie latura romantica insa, cu putin ajutor, dispozitia i s-ar putea schimba! Oamenii au tendinta de a oferi celor din jurul lor ceea ce ei insisi ar dori sa primeasca. Astfel, un telefon mobil de ultima generatie sau o carte despre despre tehnici tantrice de practicare a dragostei ar putea fi cadoul potrivit pentru a-i starni interesul persoanei iubite.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ziua de azi va aduce o nota de profunzime asupra relatiei tale. Pana acum, lucrurile au mers destul de usor, fara multe complicatii. Astazi veti avea de trecut peste un obstacol, care va pune pe amandoi la incercare!



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Te asteapta o zi grea, dar care se termina cu o seara cu totul speciala. Lumanari, muzica relaxanta, o baie fierbinte cu spume si compania unei persoane care stie cum sa scoata tensiunea din tine.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Planetele fac ca o petrecere privata sa devina ceva neasteptat de frumos. Nu te chinui sa oganizezi cine stie ce, fiindca mancare ai destula, de baut aveti ce bea, iar totul va fi foarte frumos. Cu cat esti mai natural, cu atat va fi mai bine.







Horoscop pentru femeia din Pești

Te-ai astepta sa pornesti o relatie intr-un club, la o petrecere sau intr-un alt context similar. Cu toate acestea, intalnesti o persoana speciala intr-un loc in care nu te astepti deloc sa iti gasesti sufletul pereche.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții