Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei din 25 Aprilie 2019

Written By NIKE B. on miercuri, 24 aprilie 2019 | 14:27


Horoscop pentru femei din 25 Aprilie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai ceva de pus la punct in legatura cu un bun de valoare pe care il ai. Fie e vorba de casa, masina sau alte lucruri de mare valoare, se prevede o investitie intr-un obiect care cere sa te bagi in economii.

Horoscop pentru femeia din Taur

Frestete-te de tendinta de a merge pana in panzele albe in incercarea de a-ti sustine punctele de vedere, pentru ca risti sa pui o distanta prea mare intre tine si persoanele la care tii. Uneori, e bine sa cedezi, de dragul celor care te inconjoara!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o zi a progresului intens si a succesului pe plan profesional. Increderea, entuziasmul si capacitatea de a-ti canaliza corect energiile vor aduce imbunatatiri in plan general. In plan particular, se prevad recompense financiare.





Horoscop pentru femeia din Rac

Te entuziasmeaza posibilitatea unui parteneriat, fie in afaceri sau in plan sentimental. Inainte de a te bucura prea mult, incearca sa afli cate ceva despre persoana care iti lanseaza propunerea. E bine sa fii informat, mai ales cand viitorul tau e in joc.

Horoscop pentru femeia din Leu

E o etapa de stabilitate, substanta si profunzime. Ai un simt al valorii lucrurilor mai ascutit, care te face sa apreciezi tot ceea ce ai si merita, cu adevarat, sa fie apreciat. Aici intra si persoanele din viata ta. Departajarea e inevitabila.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Decizia de a schimba directia unei actiuni va cere un efort de vointa din partea ta. In prima faza, totul pare stralucitor, nou si atractiv. Cand iti dai insa seama de ce trebuie sa faci pentru a duce la bun sfarsit ce ai inceput, s-ar putea sa ai cateva remuscari. Lucrurile nu vor fi simple!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu iti va fi usor sa scapi de o anumita invitatie, venita din partea cuiva din anturajul tau. Ar fi bine sa nu eviti atitudinea sincera si sa spui, deschis, ca nu ai dispozitia necesara pentru reuniuni prea zgomotoase.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Avand in vedere monotonia in care te-ai invartit in ultima vreme, posibilitatea unei schimbari aduce un curcubeu pe cerul tau. Te entuziasmeaza un lucru nou aparut in viata ta, fie ca e vorba de un obiect sau de o persoana.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E o zi buna pentru a cauta sprijin emotional in prieteni si familie, chiar daca ai tendinta sa te retragi si sa iti suprimi pornirile creative. Unii dintre cei din jur nu voi interpreta prea pozitiv nevoia ta de a te izola.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Colaborarea cu prietenii vine sub forma unui ajutor sau ca un impediment, in functie de cat de multa siguranta afisezi. Fie le percepi interesul ca pe compasiune, fie le accepti ajutorul ca fiin din inima si sincer. E o chestiune de interpretare si tine numai de tine.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Vrei sa faci o schimbare, sa demonstrezi celor din jur ca poti sa te descurci si pe cont propriu. Corpul te sprijina in acest sens, oferindu-ti toata energia de care ai nevoie pentru a-ti obtine independenta.





Horoscop pentru femeia din Pești

Nu subestima ajutorul oferit de un prieten, chiar daca nu face decat sa te indrume spre o meditatie mai profunda asupra lucrurilor care ti se intampla. Aveai nevoie de cineva care sa te faca sa vezi ca ai o atitudine superficiala in ce priveste asteptarile si planurile tale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții