Vezi cine ți-a fost suflet pereche în viața anterioară

Horoscopul Sufletul tău pereche într-o viață anterioară?. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolog...

Horoscop pentru femei din 8 Aprilie 2019

Written By NIKE B. on luni, 8 aprilie 2019 | 10:10


Horoscop pentru femei din 8 Aprilie 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu mai visa cai verzi pe pereti, esti principalul tau sprijin. Nu mai cauta ajutorul in cei din jur, pentru ca ei nu au de unde sti ce iti doresti tu exact. Postura de persoana neajutorata nu iti vine bine, mai ales ca nu esti genul de om incapabil de a lua decizii de unul singur.

Horoscop pentru femeia din Taur

Te simti confuz si hipersensibil la stimulii externi. Sunt prevazute lupte pentru putere, mai ales in sfera domestica. Compromisul e solutia optima, cel putin astazi!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Vrei sa iesi in evidenta, in special prin talentele tale legate de comunicarea cu cei din jur. Asa ca faci tot posibilul sa fii peste tot, sa vorbesti cu toata lumea si sa asculti pe oricine. Nu te suprasolicita!






Horoscop pentru femeia din Rac

Daca nu tii un jurnal, ar fi cazul sa incepi unul! Faptul ca nu iti planuiesti lucrurile asa cum trebuie te va trage in jos pe viitor. Fii mai atent la pasii pe care ii faci si vei ajunge acolo unde iti doresti!



Horoscop pentru femeia din Leu

Ar fi o idee buna sa iti notezi astazi toate ideile care iti trec prin cap, pentru ca vei fi lovit de o inspiratie cu care nu o sa te mai intalnesti des. Nu omite detalii si nu pierde foaia asta, se va dovedi valoroasa in zilele urmatoare!







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu trebuie sa astepti ca cei din jur sa ia decizii pentru tine. Ei au programul lor si tu pe al tau, asa ca e bine sa iti vezi de propriile interese. E cazul sa adopti o atitudine mai egoista si sa ai mai multa grija de tine.






Horoscop pentru femeia din Balanță

E o perioada buna pentru a intra in contact cu oameni care iti pot furniza informatii. Asa, poti sa obtii multe idei bune, prin care sa iti imbunatatesti conduita. E accentuata posibilitatea de a-ti face sentimentele auzite si intelese.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cei din jur te incurajeaza sa actionezi pripit astazi, dar ar fi mai bine sa gandesti inainte de a face un pas. Adrenalina momentului ar putea pune ideile spontane intr-o lumina atragatoare, dar nu e cazul sa te grabesti.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nivelul tau ridicat de energie provoaca multe situatii incurcate astazi. Incepi un lucru, nu il termini, te apuci de altul si tot asa, pana cand totul in jurul tau devine un haos. Incetineste ritmul si incearca sa eviti asumarea riscurilor!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Asteapta-te la imbogatirea vietii sociale astazi. O idee geniala pe care o ai ar trebui impartasita cu cei din jur, asa ca iesi in lume si arata-le tuturor ce poti!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu te mai ascunde dupa deget, ai de comunicat lucruri importante, care nu pot fi transmise de altcineva. Chiar daca urasti ata, asuma-ti un pic responsabilititatea si fa ceea ce trebuie facut!





Horoscop pentru femeia din Pești

Esti intr-o dispozitie emotiva si iti pui la indoiala actiunile recente. Nu ai deloc incredere in judecata proprie si asta se vede la exterior. Sovaiala nu iti aduce nimic bun, asa ca fie te aduni, fie eviti astazi sa te afisezi in public.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții