Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop Urania săptămâna 20-26 Aprilie 2019 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 20 aprilie 2019 | 09:24



Horoscop Urania săptămâna 6-12 Aprilie 2019 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 20-26 Aprilie 2019. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania Berbec

Între 20 și 21 aprilie seara, continuă posibilele împrejurări confuze, tulburări ori răsturnări de situație în plan material/financiar care pot fi resimțite mai acut ca în alte dăți, pe fondul intrării Soarelui, pe 20 aprilie, în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 21 mai a.c.; ori, poate, va fi doar spaima că un eveniment neplăcut le-ar putea da planurile peste cap. Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 15 mai a.c. Va fi un tranzit destul de comod pentru că va introduce un plus de protecție, va genera o stare fizică și psihică bună, va insufla optimism, curaj, încredere. Între 21 aprilie, după ora 19:00, și noaptea de 24 aprilie, energie mentală, speranță, regrupare a forțelor în jurul unui proiect; nativii vor avea impresia că sunt în stare de orice și că nimic nu este prea greu pentru ei. Pentru unele persoane, ideea de a pleca din țară, la studii sau la muncă, ori de a călători s-ar putea dovedi nu doar o dorință de-a lor, ci și o condiție pe care trebuie să o ia în calcul și pentru care să se pregătească sufletește. Între 24 aprilie, după ora 1:50, și 26 aprilie la prânz, presiunea funcției, răspunderile, sarcinile de serviciu se întâlnesc, deloc armonic sau confortabil, cu o serie de condiții (obligații de familie, convingeri personale, opțiuni sau decizii dificile, estimarea unor riscuri, evoluție profesională într-un mediu ostil). Din 26 aprilie, după ora 12:28, surprize de la prieteni, ipostaze ciudate, uneori agreabile, alteori deranjante; circumstanțele în care se vor afla, alături de unele cunoștințe, îi vor pune în situații speciale. Șansa unor lămuriri sau descoperiri semnificative primite sub forma unor avertismente. În preajma zilei de 26 aprilie, Berbecii pot primi o informație care îi poate dezamăgi ori care îi va obliga să reacționeze într-un fel care nu le convine (renunțare, cedare, amânare).


Horoscop Taur pentru săptămâna 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania Taur

Între 20 și 21 aprilie seara, nativii pot să trăiască primele contradicții sau tensiuni în plan partenerial care, dacă nu au fost resimțite odată cu intrarea planetei Uranus în acest sector, ar putea fi acum revelate, fapt la care își va aduce contribuția și Soarele, care, pe 20 aprilie, va intra în zodia Taurului. În sfârșit, în acest răstimp, în egală măsură, se pot crea și premisele viitoarelor conflicte. Posibile repoziționări față de persoanele cu care se află de mai mult tip în conflict (dușmănie, rivalitate, proces) pe fondul ultimelor schimbări de statut astral. Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 15 mai a.c., timp în care le va însenina universul interior; de asemenea, Venus poate să introducă o binefăcătoare notă de susținere discretă în planul sănătății ori chiar să atragă o șansă în chip subtil. Între 21 aprilie, după ora 19:00, și noaptea de 24 aprilie, dispute aprinse, schimburi de cuvinte (mai mult dau mai puțin tăioase sau justificate, acuzații, explicații, demonstrații de forță, negocieri și insistențe) pe fondul unor interese materiale care nu se pot reglementa pe cale juridică. Între 24 aprilie, după ora 1:50, și 26 aprilie la prânz, efort de înțelegere a unor idei sau de asimilare a unor concluzii de viață pe care nativii nu le acceptă cu ușurință. Din 26 aprilie, după ora 12:28, refuz al ipostazelor extravagante sau prea îndrăznețe care pot arunca umbre nedorite asupra numelui sau imaginii Taurilor. Nota generală a săptămânii va veni de la tranzitul Soarelui prin zodia Taurului, ceea ce va reprezenta, până pe 21 mai a.c., un real suport pentru întreaga lor ființă și una dintre condițiile esențiale pentru refacerea lor fizică și psihică. Doar că, între 20 și 23 aprilie, nativii pot trece printr-o stare specială, un fel de ”frison existențial”, ca și cum ar avea intuiția (presimțirea) a ceea ce urmează să se petreacă cu ei.








Horoscop Gemeni pentru săptămâna 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania Gemeni

Între 20 și 21 aprilie seara, tulburări ale stării organice, care s-ar putea datora salturilor fiziologice provocate de intrarea Soarelui, în ziua de 20 aprilie, în sectorul casei a XII-a, cea care patronează ipostazele mai puțin explicabile. Totuși, ținând cont că acest tranzit va dura până pe 21 mai a.c., este bine ca Gemenii să fie avertizați asupra posibilelor tulburări organice care pot avea un substrat endocrin sau unul psihic; ele pot trece neobservate sau se pot dovedi deranjante în funcție de vârsta, constituția și tabloul clinic al fiecărui nativ. Factori discreți (informații, măsuri organizatorice, proiecte de reorganizare) care sugerează schimbări la locul de muncă, ceea ce îi va indispune sau îi va alarma. Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și va avea, până pe 15 mai a.c., un rol pozitiv în stabilirea noilor relații de prietenie sau în consolidarea și reabilitarea celor care au fost puse la încercare în ultima vreme. Între 21 aprilie, după ora 19:00, și noaptea de 24 aprilie, discuții aprinse, posibilă escaladare a conflictelor între soți, asociați, parteneri de orice fel. Moment riscant pentru asumarea unor inițiative temerare care ar putea amplifica sau justifica reacțiile celor ”atacați” de a se adresa unei instanțe sau unei instituții publice (reclamații, anchete) și care impune precauție și stăpânire de sine în dialoguri, afirmații, declarații, mărturii și conduită. Între 24 aprilie, după ora 1:50, și 26 aprilie la prânz, griji materiale, din categoria celor care nu se pot rezolva (blocaje). Din 26 aprilie, după ora 12:28, dorință de afirmare, chef de schimbare a unui sector de viață prin inițiative personale. Nu toate ideile Gemenilor vor fi inspirate; unii, mai ales dacă sunt tineri și fără experiență, pot exagera sau își pot asuma sarcini peste puterile lor profesionale, sociale sau publice.


Horoscop Rac pentru săptămâna 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania Rac

Între 20 și 21 aprilie seara, accent pe viața sentimentală; emoții trăite intens, stare de spirit efervescentă, profitabilă pentru activitățile de creație sau interpretative. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 21 mai a.c., în casa relațiilor de prietenie care vor fi marcate de dorința de stabilitate. Nativii vor fi preocupați de acele relații care le pot permite să se echilibreze personal și social sau să dezvolte activități profitabile. Posibilitatea de a întâlni persoane interesante într-un chip original. Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și va instaura, până pe 15 mai a.c., o perioadă interesantă pentru activitățile profesionale, pentru imaginea lor, pentru felul în care vor fi înțeleși și apreciați de colegi sau subalterni. Între 21 aprilie, după ora 19:00, și noaptea de 24 aprilie, context astral care le va permite să identifice aspectele în neregulă la locul de muncă și să le rezolve. Racii trebuie să țină cont de bârfele și provocările celor care îi antipatizează sau le urmăresc postul, funcția nedându-se în lături să le saboteze o sarcină de serviciu care, prin frumoasa și buna ei rezolvare, le-ar permite să câștige admirația și încrederea celorlalți; nu trebuie tolerat nici un derapaj relational, iar intriganții trebuie să fie demascați. Între 24 aprilie, după ora 1:50, și 26 aprilie la prânz, Racii se vor purta rigid și, în numele unor principii, vor respinge orice propunere care li se pare că ar conține un compromis sau o concesie făcută părții adverse. Din 26 aprilie, după ora 12:28, mici surprize privitoare la bani și avantaje. Atenție: intervenția unor (așa-ziși) prieteni poate complica un demers util lor în plan material; de altfel, acum, șansa celor născuți în zodia Racului este chiar să-i descopere pe aceștia în contextul unor situații mai puțin obișnuite.







Horoscop Leu pentru săptămâna 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania Leu

Între 20 și 21 aprilie seara, preocupări domestice care vor intra în concurență cu solicitările intense, urgente, prioritare ale răspunderii profesionale și ale vieții sociale. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 21 mai a.c. Acest tranzit este de natură să consolideze preocupările profesionale, statutul public, dar, prin schimbările inedite care pot surveni în acest răstimp, el îi poate aduce pe Lei în situația de a accepta să facă niște schimbări sau să se implice în ipostaze publice în care nu au mai fost angrenați. În general, ei vor păstra o atitudine rezervată față de aceste oferte şi provocări. Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 15 mai a. c.; în felul acesta, sectorul progresului prin perfecționare profesională, care impune acumulare de cunoștințe, experiență și valoare personală, va fi susținut de tranzitul Micului Benefic, care le va fi util celor tineri, ajutându-i să sară peste etapele necesare. Între 21 aprilie, după ora 19:00, și noaptea de 24 aprilie, disponibilitate spre distracție și evadare în plăceri. Moment al jubilației sentimentale, dar în planul relaţiilor de prietenie, unde nu intră în discuție latura senzuală sau sexuală, se pot petrece evenimente dinamice, care vor avea menirea să-i facă să treacă peste detaliile dezagreabile prin superficialitate sau prin tendința de a specula o situație de moment. Între 24 aprilie, după ora 1:50, și 26 aprilie la prânz, supunere în fața unor activități profesionale care îi solicită, îi ”acaparează”, îi obosește. Din 26 aprilie, după ora 12:28, surprize sau constatări (relativ) neplăcute referitoare la colaboratori și partenerii de orice fel. Unele relații parteneriale pot afecta imaginea, autoritatea și respectabilitatea unor persoane născute în zodia Leului.







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania Fecioara


Între 20 și 21 aprilie seara, dialoguri dificile, presărate cu observații menite să deranjeze urechile unora sau conștiința altora. Informații care îi pot pune pe jar pe nativii care vor fi obligați să țină cont de ele. Altele, mai profunde, mai de ”substanță”, îi pot împinge să ia decizii majore cu privire la factorii de încredere și stabilitate care stau la baza convingerilor și credințelor lor. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 21 mai a.c., și va introduce, în sectorul de valorificare superioară a pregătirii profesionale, un factor nou, de consolidare și stabilitate după ce vor trece, poate, în aceste zile, printr-o reașezare de principii și priorități, prima din cele șase secvențe asemănătoare pe care le vor trăi, la nivelul mentalului, sub patronajul planetei Uranus în următorii șase-șapte ani. Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului; ea le va permite, până pe 15 mai a.c., cât va ține acest tranzit, să se bucure de beneficii materiale și ajutoare, mici sau medii ca valoare și importantă, dar utile lor. Fel aprig de a-și apăra interesele materiale și/sau financiare, avalanșă de argumente și pretenții formulate în contradictoriu de către Fecioare. Între 21 aprilie, după ora 19:00, și noaptea de 24 aprilie, neliniști sau dezordini administrative, complicații juridice, direcții și soluții de viață divergente în chestiuni familiale sau patrimoniale. Între 24 aprilie, după ora 1:50, și 26 aprilie la prânz, distanță față de solicitările afective; Fecioarele vor face efortul să se țină departe de emoții pentru a-și păstra obiectivitatea și luciditatea. Din 26 aprilie, după ora 12:28, evenimente neprevăzute la locul de muncă, informații care îi vor mira sau îi vor pune pe gânduri pe nativi cu privire la efectele pe care, dacă se vor dovedi reale, acestea le vor crea în planul muncii.


Horoscop Balanță pentru săptămâna 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania Balanta

Între 20 și 21 aprilie seara, neliniște, îndoială, spaime, bănuieli născute din efectul pe care îl va avea Soarele care, pe 20 aprilie, va intra în zodia Taurului și va face prima din viitoarele conjuncții posibile, în viitorii ani, cu Uranus, în tranzit prin casa a VIII-a, tranzit care privește cele două case ale banilor. Chiar dacă nu toate temerile nativilor vor fi întemeiate și logice, aceste evaluări sunt de luat în calcul până pe 21 mai a. c. Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului, ceea ce, până pe 15 mai a. c., va fi un factor pozitiv pentru cei care vor trebui să susțină discuții în contradictoriu ori să găsească soluții divergențelor parteneriale. Între 21 aprilie, după ora 19:00′, și noaptea de 24 aprilie, capacitate bună de a vorbi în public, abordare corectă și principială a unor teme de dezbatere publică, personală sau profesională, șansă la o serie de examene, mai ales dacă acestea vor fi susținute în străinătate, ori vizează, prin acreditările acordate și oportunitățile oferite, desfășurarea următoarei etape de viață dincolo de granițele țării. Dinamică va fi relația nativilor cu cei care îi evaluează și care au un grad ridicat de competență și, implicit, de exigență. Dezbatere de idei în foruri și instanțe profesionale ori în „forul interior”. Între 24 aprilie, după ora 01:50′, și 26 aprilie, la prânz, activități banale, obositoare, de natură casnică. Rezervă, tăcere, izolare sau înstrăinare față de unele rude în vârstă. Amestec nedorit al ginerilor sau al nurorilor în conflictele de familie. Din 26 aprilie, după ora 12:28′, nevoia de evadare din monotonia și lipsa de satisfacție a preocupărilor curente. Forma aleasă va fi, de cele mai multe ori, cea a spectacolelor ori a activităților care le vor permite să-și pună în valoare un talent ceea ce le va da, indiferent de calitatea prestației, un sentiment de împlinire personală.


Din 19 aprilie, după ora 15:40′, constatări care nu fac plăcere cu privire la regimul banilor.




Horoscop Scorpion pentru săptămâna 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania Scorpion

Între 20 și 21 aprilie seara, perioadă caracterizată prin intensitatea trăirilor și capacitatea nativilor de a aprofunda niște gânduri și convingeri în intenția de a afla adevărul sau de a găsi soluția potrivită în chestiunile parteneriale care încep să se arate tot mai dificile din cauza impactului pe care îl va avea tranzitul Soarelui prin zodia Taurului. Conjuncția pe care Soarele o va face în aceste două zile cu Uranus, de curând intrat, la rândul lui, în acest semn de pământ, poate avea rolul de avertisment sau de avanpremieră cu privire la ceea ce s-ar putea petrece în următorul an sau în viitorii șapte ani, cât va ține acest tranzit, prin casa a VII-a. Implicațiile sunt multiple și ele se vor manifesta acolo unde, în funcție de vârstă, de profil astral ori de logică a biografiei personale, o latură se va dovedi mai șubredă: căsnicia, afacerile, conflictele dușmanii, procesele, contractele, negocierile, etc. Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 15 mai a. c., va da mesaje astrale pozitive în privința sănătății și va instaura o perioadă în care procesele mentale și activitatea cerebrală va fi mai intensă iar nativii se vor simți mai motivați și mai siguri pe ei. Între 21 aprilie, după ora 19:00′, și noaptea de 24 aprilie, o problemă financiară va trebuie rezolvată pe cale oficială, juridică, administrativă, instituțională. Între 24 aprilie, după ora 01:50′, și 26 aprilie, la prânz, disponibilitatea Scorpionilor spre conversație și dialoguri va fi limitată la strictul necesar. Preocuparea lor se va îndrepta spre învățare, acumulare, memorare progres personal și profesional prin virtuțile educației și ale studiilor. Din 26 aprilie, după ora 12:28′, posibile momente încordate în casă și familie; nu este o condiție, dar o premiză juridică (proces, partaj) poate sta la baza acestor trăiri pline de îngrijorare.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania Săgetător

Între 20 și 21 aprilie seara, Săgetătorii se vor fi cufunda în gândurile care scrutează trecutul și care le vor permite să identifice greșelile comise ori riscurile potențiale. Două sunt direcțiile principale vizate de aceste stări și senzații bulversante: sănătatea (prin solicitarea axei endocrine) și raporturile de muncă. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului, semn în care va rămâne până pe 21 mai a. c., și va crea premize favorabile refacerii organice după boli, accidente, suferințe permițând un proces de vindecare lent dar profund. Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului. Micul Benefic le va insufla, până pe 15 mai a. c., un puternic chef de a trăi și a se bucura de toate plăcerile ce țin de specificul casei a V-a; aventurile vor fi nota picantă a momentului. Context bun pentru cei care fac sport de performanță dacă vor reuși să se mobilizeze. Între 21 aprilie, după ora 19:00′, și noaptea de 24 aprilie, Luna va tranzita zodia Săgetătorului și le va da nativilor care aparțin acestui semn entuziasm și combativitate. De la sfârșitul acestei săptămâni se va accentua opoziția Jupiter/Marte pe axa Săgetător/Gemeni care ar putea să-i aducă în pragul conflictelor și al divergențelor majore cu partenerul de viață, de afaceri, cu colaboratorii sau cu reprezentanții unor instituții. Între 24 aprilie, după ora 01:50′, și 26 aprilie, la prânz, preocupări legate de economiile necesare dar dificil de realizat, de o indisponibilitate financiară provocată, în cazul unora, de măsurile de ultimă oră luate la locul de muncă cu privire la tipul, nivelul și la (in)capacitatea de a plăti salariile la timpul ori în cuantumul prevăzut în contract, de unde și o firească revoltă dar și un explicabil blocaj. Din 26 aprilie, după ora 12:28′, etapă ce ar putea fi marcată de o veste mai puțin obișnuită care îi va pune în situația de a-și reevalua atitudinea și încrederea în partenerii lor.







Horoscop Capricorn pentru săptămâna 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania Capricorn

Între 20 și 21 aprilie seara, stări de spirit provocate de acei cunoscuți care încalcă niște principii de comunicare sau de colaborare. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și va introduce, până pe 21 mai a. c., în sectorul sentimentelor, o nevoie acută de seriozitate și stabilitate, motiv pentru care nativii nu vor mai tolera bănuielile, îndoielile sau nedumeririle cu privire la o persoană dragă lor. Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și, până pe 15 mai a. c., va influența sectorul casei, al gospodăriei și al patrimoniului legat de elementul pământ (terenuri intravilane, bunuri funciare din categoria păduri, grădini, livezi, curți, anexe gospodărești construite la sol). Între 21 aprilie, după ora 19:00′, și noaptea de 24 aprilie, posibile probleme de sănătate, resimțite diferit, în funcție de vârstă și de tablou clinic general, care privesc aparatul loco-motor, funcțiile ficatului, circulația sangvină, sistemul arterial, aparatul respirator. Unii Capricorni s-ar putea confrunta cu probleme de muncă, generate de contestări, acuzații sau chestiuni privitoare la legalitate, legitimitate ori corectitudine. Conflictul declanșat acum poate dura până la sfârșitul acestui an dacă argumentele care îl susțin au apărut pe fondul descoperirii unor nereguli. Între 24 aprilie, după ora 01:50′, și 26 aprilie, la prânz, tendința de a ține totul sub control. Din 26 aprilie, după ora 12:28′, noutăți în plan financiar, fiscal, bănesc sau în planul relațiilor de tipul muncă/(răs)plată. În cea din urmă ipostază, pot apărea motive de dialog răspicat ori chiar inedit prin replicile care vor „zbura” prin aer ori prin argumentele și soluțiile lansate. Pe fond, este vorba de tentativa de a opera un artificiu. Dacă „va fi pe vorbe” – mai e, cum e!-, dacă însă, la mijloc, va fi vorba de acte, documente, semnături, angajamente oficiale, sfatul astrologului este să se abțină ori să mai aștepte.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania Vărsător

Între 20 și 21 aprilie seara, situații delicate de muncă și autoritate care sunt resimțite de către nativi ca fiind periculoase, prin asumare, pentru imaginea și credibilitatea lor. Uneori, factorii aleatorii, venind dinspre familie, pot complica lucrurile, punând o serie de decizii în ecuații greu de acceptat. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și va influența, până pe 21 mai a. c., sectorul relațiilor de familie, al casei, al averii, al rădăcinilor, ceea ce va avea darul să-i facă pe nativi să analizeze cu atenție și luciditate tot ceea ce stă la baza construcției lor personale (țară, limbă, religie, familie, tradiție, obiceiuri, modele umane, obligații morale, datorii de familie). Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului, ceea ce va reprezenta un factor de noroc, poate chiar de protecție în planul comunicării: Vărsătorii vor putea afla, până pe 15 mai a. c., informații utile lor, la timpul potrivit, vor putea specula ceea ce află, pe termen scurt (oportunități de comunicare și informare). Agitație în situația în care vor fi obligați să facă o călătorie, o deplasare de serviciu, o excursie de plăcere, un drum necesar pentru a rezolva chestiuni practice. Între 21 aprilie, după ora 19:00′, și noaptea de 24 aprilie, aspect dublu: pe de o parte, pozitiv (norocul de a fi apărați sau protejați de prieteni, de a fi sfătuiți și „învățați de bine”) dar și riscul de a intra în contradicții de opinie asupra unui fapt de viață și viziune generală sau, și mai grav!, asupra unui proiect comun. Între 24 aprilie, după ora 01:50′, şi 26 aprilie, la prânz, discrete chestiuni de sănătate, care privesc locurile sensibile ale organismului lor deja cunoscute. Din 26 aprilie, după ora 12:28′, perioadă mai bună prin starea de spirit degajată, care să răspundă activității publice prin inspirație și detașare de constrângerile cotidiene.







Horoscop Pești pentru săptămâna 20-26 Aprilie 2019

Horoscop Urania Pești

Între 20 și 21 aprilie seara, preocupări superioare în cazul celor mai mulți dintre Peștii care caută să se purifice, să se înalțe spiritual, să se cultive, să se delecteze, să se rafineze prin ceea ce le oferă un mod de viață dedicat religiei, artei, culturii, spiritualității, moralității sau studiului. Etapă de cunoaștere prin trăire și experiență interioară (afectivă, sentimentală, emoțională, estetică) care, uneori, le va da fiori de plăcere, alteori îi va „cutremura” prin adevărul la care vor ajunge sau la esența revelațiilor care vor funcționa, acum, pentru ei. Pe 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și se va plasa, până pe 21 mai a. c., în casa a III-a, care, prin funcția ei de „cunoaștere” și experiență practică, le va da o certitudine în tot ceea ce vor acumula și vor sintetiza în beneficiul formării lor umane sau profesionale. Un prim șoc al acestui tip de cunoaștere (descoperiri, revelații, concluzii fundamentale) se va putea (re)simți chiar în acest răstimp, pe fondul primei conjuncții a Soarelui cu Uranus, de curând intrat, la rândul lui, în acest sector. Va fi prima dintr-un șir mai lung de descoperiri de sine, de lume și de univers care va opera în beneficiul lor, în următorii șapte ani. Pe 20 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Berbecului și își va exercita rolul de Mic Benefic, în plan financiar, până pe 15 mai a. c. Între 21 aprilie, după ora 19:00′, și noaptea de 24 aprilie, demersuri socio-profesionale profitabile sau menite să pună bazele unei dezvoltări ulterioare. Între 24 aprilie, după ora 01:50′, și 26 aprilie, la prânz, nemulțumiri și izolări semnificative față de persoanele care nu (mai) corespund nivelului lor de înțelegere sau care încalcă condițiile de bună prietenie și de comunicare corectă . Din 26 aprilie, după ora 12:28′, soluții extravagante la chestiuni mărunte; e mai mare consumul de fantezie pentru a le rezolva.







0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții