Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei din 14 Mai 2019

Written By NIKE B. on luni, 13 mai 2019 | 19:20


Horoscop pentru femei din 14 Mai 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai putea sa te simti mai detasat decat de obicei, datorita pozitiei astrelor. Cu siguranta ca, in ceea ce priveste relatia cu partenerul de viata, stii ca undeva, in adancurile sufletului, te simti foarte pasional si chiar putin obsedat; dar nu ai nici o intentie sa dai in vileag tot ce stii.

Horoscop pentru femeia din Taur

Alinierea planetelor arata ca azi vei fi sufletul petrecerii. Pe langa asta, nu va dura mult si iti vei si reglementa toate minusurile din relatia de cuplu. Ce mai, esti o persoana care are puterea si vointa sa faca toate lucrurile care trebuie facute, si sa se si distreze in timp ce le face.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea sa ti se para dificil sa obtii un raspuns direct la o intrebare directa, avind in vedere configuratia astrala de azi. Cind vine vorba de o situatie delicata, persoana iubita se eschiveaza cu usurinta raspunsului si schimba subiectul. S-ar putea sa nu auzi adevarul din gura lor, dar il vei afla pina la urma, si apoi vei putea sa iei o decizie despre ce vei face in continuare!





Horoscop pentru femeia din Rac

In aer exista o amosfera foarte frumoasa, care face ca socializarea sa fie un lucru extrem de simplu, acum, cand ai nevoie cel mai mult de asta. Vei cunoaste un numar de oameni extrem de deschisi, si care-si doresc sa afle cat mai multe despre tine. Asteapta putin si ai sa vezi ce aventura se va infiripa.

Horoscop pentru femeia din Leu

Aspectul planetar aduce niste adevaruri mai aproape, iar pe altele, mult mai departe. Comunicarea e mai mult un mijloc prin care vezi care are sau nu dreptate, mai mult decat un mod placut de a va petrece timpul impreuna. E ca un jod de care pe care; unul care nu avantajeaza pe nimeni.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Energia celesta poate sa te incurajeze sa relatezi niste povestioare despre lucruri aparent neinteresante. Faci asta tocmai pentru a nu-ti lasa partenerul din seara asta sa vada in fata sa o persoana care nu a facut mai nimic toata viata. Dar si din cauza ca iti place foarte mult ceea ce vezi si nu vrei sa-ti scape printre degete. Ai grija cu exageratul!

Horoscop pentru femeia din Balanță

Alinierea planetelor aduce in relatia dvs. multa tandrete, afectiune, si posibilitatea de a impartasi gandurile cu persoana iubita. Se intrevede o seara placuta intr-un decor deosebit, unde veti reusi sa simtiti cum romantismul ce va inconjoara contribuie la consolidarea relatiei dvs.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi va simtiti iritat, in special din cauza configuratiei astrale. Relatia actuala pare sa mearga bine, insa mintea va duce in trecut, la o relatie terminata ce avea calitati pe care aceasta de acum pur si simplu nu le are. Daca vreti sa actionati intr-un mod care va va avantaja, trebuie sa va stabiliti prioritatile, si sa nu mai tineti cont si de altceva.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Pe tot parcursul zilei iti vei da seama ca jocurile obisnuite nu mai au haz in aceste momente. Daca ai asteptat momentul potrivit sa atragi atentia cuiva, pare ca a si venit. Atmosfera e potrivita, locatia la fel, asa ca nu prea ai cum sa dai gres.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aspectul curent afecteaza in mod pozitiv viata ta amoroasa, iar acesta e doar inceputul. Cateodata poti sa simti ca ai reusit ce ti-ai propus doar prin intermediul unei conversatii interesante, insa azi ai sansa sa incerci mult mai mult decat atat. Vei vedea cum relatia de cuplu se va imbunatati vazand cu ochii.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi este o zi propice pentru a va face planuri de viitor in loc sa va ganditi la ce a fost! Astazi puteti deschide fara teama unele subiecte mai delicate - cum ar fi de exemplu "care este viitorul acestei relatii"; de asemenea puteti trece in revista planurile si proiectele pe care ati dori sa le duceti la indeplinire amandoi in calitate de cuplu!





Horoscop pentru femeia din Pești

Configuratia astrala de astazi va sugereaza sa nu fiti atat de neglijent in interactiunile cu cineva care va este foarte drag. Aceasta ar ajuta considerabil la rezolvarea problemelor, daca ati putea sa ascultati ceea ce spune. Cititi printre randuri, si fiti pregatiti pentru a auzi ceea ce au probleme sa transpuna in cuvinte, dar ce incearca sa va spuna oricum!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții