Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei din 15 Mai 2019

Written By NIKE B. on marți, 14 mai 2019 | 18:57


Horoscop pentru femei din 15 Mai 2019 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2019.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Increderea in propria persoana e la un nivel ridicat, ceea ce atrage priviri asupra dumneavoastra. Nu va lasati pe seama astrelor, tine de dumneavoastra sa fructificati acest lucru.

Horoscop pentru femeia din Taur

Daca nu poti fi cu cel pe care il sau o iubesti, iubeste-l pe cel cu care esti! Va trebui sa aplici aceasta idee, atat in plan profesional cat si in plan personal. Adaptarea e cheia succesului astazi!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Te bucuri de forte proaspete, ceea ce inseamna ca ai si o dorinta mai mare de a face planuri noi si de a dezvolta feluri mai bune de a-ti atinge scopurile. Cu banii stai bine, dar nu te culca pe ureche!





Horoscop pentru femeia din Rac

Relatiile pe care le aveti va stimuleaza sa impingeti limitele catre lucruri mai iesite din comun. O persoana de acest fel va atrage atentia si sunteti tentat sa acceptati orice fel de provocari. Putina prudenta nu strica.


Horoscop pentru femeia din Leu

Relatiile sunt sub reflector. Sunteti nevoit sa alegeti intre doua situatii neplacute. Bazati-va pe intuitie si veti face alegerea corecta.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ceva neasteptat si delicat iti tulbura linistea astazi. Emotiile tale sunt expuse, daca nu reusesti sa te controlezi bine. Decat sa fii tinta rauvoitorilor, mai bine te retragi din fata unei situatii posibil daunatoare imaginii tale.


Horoscop pentru femeia din Balanță

E posibil sa vi se deschida usile intr-un nou cerc de prieteni si asta va va stimula, atat mental, cat si fizic. Sansa de a fi in contact cu oameni cu viziuni mai largi va face sa va dati seama de cate ati ratat si va va deschide apetitul pentru lucruri noi.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cand vine vorba de a te adapta multimii, ar fi mai bine sa iti asculti instinctele. Chiar daca asta inseamna sa iesi putin din randuri si sa intreprinzi actiuni mai indraznete.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Luati aminte ca intr-o relatie, ambele parti trebuie sa ofere. Ca sa corectati atitudinea partenerului, ati face bine sa nu mai puneti totul pe masa.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Vi se pare ca timpul s-a oprit in loc si ca universul comploteaza impotriva progresului dumneavoastra. Nu renuntati, chiar daca aveti tendinta sa fiti pesimist.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca vreti sa ii pastrati pe cei din jur de partea dumneavoastra, ar fi bine sa va imparititi norocul cu ei. Nu e neaparat vorba de bani, ci de un proiect care necesita lucrul in echipa.






Horoscop pentru femeia din Pești

Daca adopti o tactica agresiva in planurile tale, se va intoarce impotriva ta, ca un bumerang. Tactul si diplomatia sunt cele care te vor scoate din impas astazi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții